• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ahh sorma! burda 4 olduk toplamda narlidere gazisi...
ben izin alabilirsem gidicem persembe aksamindan. izmiri bilmiyorsan burdan yardimci olmaya calisirim.
bu arada narlidere istikham benim okulumun yoluydu. simdi de evimin yolu uzerinde. ben yemin torenlerini hep cuma gunu hatirliyorum. persembe hic gormedim.
bence 30u olacaktir. tabi asker aileleri kalacak yer konusunda yuklendilerse onu bilemem. bugun otelleri cok arastirdik erkek arkimin ailesi icin. zor oldu

ahh çok teşekkür ederim :) birazcık araştırdım nası giderim naparım die . ilk önce konak'a ordan da narlıdere'ye gitmem gerekiyormuş sanırım. Bide sen tarif edersen çok sevinirim :)
İnşallah dediğin gibi olur da değişmez şu tarih artık . Hani düzen hani disiplin diye açıp sövesim geliyor arada :)

ahh çok teşekkür ederim :) birazcık araştırdım nası giderim naparım die . ilk önce konak'a ordan da narlıdere'ye gitmem gerekiyormuş sanırım. Bide sen tarif edersen çok sevinirim :)
İnşallah dediğin gibi olur da değişmez şu tarih artık . Hani düzen hani disiplin diye açıp sövesim geliyor arada :)

evet ogrenmissin :)
tekrar anlatirim ben. buradan bir arkadas da antalyadan gelecek sanirim.

evet ogrenmissin :)
tekrar anlatirim ben. buradan bir arkadas da antalyadan gelecek sanirim.

kaç gibi başlar işte tek sıkıntım o ? 8de havaalanında olucam çünkü :S tahminen ne kadar sürer mesafe neyle ulaşımı sağlamam gerek :) antalya'dan gelen kim acaba belki tanıyorumdur ya da erkek arkadaşımın bi arkadaşı varmış grafikermiş antalya'da onun yakını biri mi acaba :)

gidicek misin sende yemin törenine ?

İnşallah aralıkta olmazsa kesinlikle gidicem aralıkta olursa gidemiyorum çünkü yurtdışında olucam ama ocakta olursa kayınvalidem ve kayınpederimle gidip evci çıkarıcaz.Her telefonda soruyorum belli oldumu diye ama bugün hala belli değildi.

Son düzenleme:
İnşallah aralıkta olmazsa kesinlikle gidicem aralıkta olursa gidemiyorum çünkü yurtdışında olucam ama ocakta olursa kayınvalidem ve kayınpederimle gidip evci çıkarıcaz.Her telefonda soruyorum belli oldumu diye ama bugün hala belli değildi.
yarın ola hayrola demekten başka çare yok şu durum da sana :)
bize de , inşallah tarih değişmemiştir demek :)
İyi geceler :)

Kizlarrr benim sevgilimin de haftaya cumaaa! :)) yilbasini birlikte gecirecegiz ankaradan disari cikamayacak .ailesi ile cok mutluyumm :)

Kizlarrr benim sevgilimin de haftaya cumaaa! :)) yilbasini birlikte gecirecegiz ankaradan disari cikamayacak .ailesi ile cok mutluyumm :)

Ah canııııım öğrenebilmiş nadir insanlardansın kıymetini bil bu bilginin :37: Biz izmire asker göndermiş zavallılar olarak henüz kesin bir haber alamadık :27: İzmir çok kararsız 30 aralıkmı 6 ocakmı 13 ocakmı diye :37:

Son düzenleme:
%99 30 aralik dedi , hatta yuruyuslerimizi bile yapiyoryz artik dedi. İnsallah en yakin zamanda sizinkiler de belli olur istediginiz gibi.

Kuzeni var kirklarelinde bu cuma mesela.

Günaydın kızlar ,,,,

nasılsınız ?

Yeni bir güne başladık .. inş bugünde saatler çabuk geçer :)

Benim askeriminde yemin töreni 29 aralık perşembe , ama ben gidemeyeceğim , o da gelemeyecek istanbul dışına çıkamıyor... :(

günaydınnnnnn

bugün çok güzel bir gün olur inş. Herkesin askeri arar inşallah inşallah biz yarın gece yola çıkıyoruz cuma yemin törenimiz var çok heyecanlıyım çokkkk

günaydııınn 343. güzelleriii! :))
yemin törenleri yaklaştıkça herkes bir mutlu, bir huzurlu sankii :)
gidemesek bile en azından bi süre görüşmüş olucazz :) :)
hepinizi öpüyoruummm kocamann!

kaç gibi başlar işte tek sıkıntım o ? 8de havaalanında olucam çünkü :S tahminen ne kadar sürer mesafe neyle ulaşımı sağlamam gerek :) antalya'dan gelen kim acaba belki tanıyorumdur ya da erkek arkadaşımın bi arkadaşı varmış grafikermiş antalya'da onun yakını biri mi acaba :)

Angel_elika galiba antalyadan gelecek arkadaş..
10 gibi başlıyor tören yanılmıyorsam. tabi anadolunun bağrından gelen aileler arabayla gelip kapıda falan yatıyolar o yüzden geceden nizamiye önü kalabalık olur :)
havaalanından birçok yol var.
1.havaalanından direk üçkuyular aktarma merkezine giden otobüse(202)ye binip üçkuyularda inip urla,güzelbahçe,siteler otobüslerinden birine yada dolmuşuna binebilirsin.otobüs ve dolmuş durakları yanyanalar./havaalanı otobüsü genelde çevre yolunu kullansa da burada çok kilometre yapacaksın. toplamda 2 saate yakın sürebilir yol
2.ve bence daha mantıklısı.. uçaktan inince tren-izban istasyonuna git.12dakikada bir geçiyor. oklar gösteriyor,otoparkın diğer ucu biraz yürümek gerekiyor.
izbanla halkapınara kadar gidip halkapınarda metrodan indiğin yerde bir otobüs durağı olacak ordan 8 veya 554e binmek.bunlara birine bindiğinde alsancak,konak,güzelyalı,göztepe,üçkuyular ve narlıdereyi sıradan geçmiş olacaksın. toplamda bu yol yaklaşım 1buçuk saat sürer.

Back