• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ahh sorma! burda 4 olduk toplamda narlidere gazisi...
ben izin alabilirsem gidicem persembe aksamindan. izmiri bilmiyorsan burdan yardimci olmaya calisirim.
bu arada narlidere istikham benim okulumun yoluydu. simdi de evimin yolu uzerinde. ben yemin torenlerini hep cuma gunu hatirliyorum. persembe hic gormedim.
bence 30u olacaktir. tabi asker aileleri kalacak yer konusunda yuklendilerse onu bilemem. bugun otelleri cok arastirdik erkek arkimin ailesi icin. zor oldu

benim eşim de narlıdere de asker.dün askerim yemin töreni ayın 29 una alındı dedi.

Ya kızlar bişey sorucam size şimdi ben cuma günü yurtdışındayım 10 gün boyunca nişanlım beni ararsa ona çok yazar diye ben ankesötlüyü arıcam ama iki gündür aradığı bi numara var deniyoruz aradığımda meşgul çalıyo ondan bi kça gün önce farklı bi numaradan aramıştı geri aradım o çaldı acaba kartını makineden çıkarması falan mı gerekiyo ankesörlünün çalması için?

Ya kızlar bişey sorucam size şimdi ben cuma günü yurtdışındayım 10 gün boyunca nişanlım beni ararsa ona çok yazar diye ben ankesötlüyü arıcam ama iki gündür aradığı bi numara var deniyoruz aradığımda meşgul çalıyo ondan bi kça gün önce farklı bi numaradan aramıştı geri aradım o çaldı acaba kartını makineden çıkarması falan mı gerekiyo ankesörlünün çalması için?

canım bildiğim kadarıyla sadece bazı hatlar ordan arama yapılıyor ama arama gelmiyor

ama bazı hatlarda da hem arama yapılıyor hem de sen arayabiliyorsun bunun kartı çıkarıp çıkarmamakla bir alakası yok deneyerek bulacaksın

tatlım ben daha geri aradığımda 1 kere çalan ankesörlüye rastladım.
çoğunluğu ya meşgul çalıyor yada karşı tarafta çalmıyor. genelde erkek arkadaşım beni arıyo bu yüzden.
ama uzun dönemler söylemişler bikaçı karşıdan aramaya açık. onu araştırsın bence.

tatlım ben daha geri aradığımda 1 kere çalan ankesörlüye rastladım.
çoğunluğu ya meşgul çalıyor yada karşı tarafta çalmıyor. genelde erkek arkadaşım beni arıyo bu yüzden.
ama uzun dönemler söylemişler bikaçı karşıdan aramaya açık. onu araştırsın bence.

Sağol canım ama bi keresinde o beni aradı sesi gelmedi kapanınca tekrar kontör gitmesin diye ben aradım o numarayı o çaldı ve biri açtı ama benim nişanlım başka ankesörlü telefona geçmiş o sırada. Demek ki denyerek bulmak lazım :(

canım bildiğim kadarıyla sadece bazı hatlar ordan arama yapılıyor ama arama gelmiyor

ama bazı hatlarda da hem arama yapılıyor hem de sen arayabiliyorsun bunun kartı çıkarıp çıkarmamakla bir alakası yok deneyerek bulacaksın

Anladım canım zaten dediğin gibi daha önce aradığı bi numarayı geri aramıştım olmuştu son ikidir aradığı numaraya geri dönemedim demek ki dediğin gibi bazılarına geri dönülüyo bazılarına dönülmüyo.

Angel_elika galiba antalyadan gelecek arkadaş..
10 gibi başlıyor tören yanılmıyorsam. tabi anadolunun bağrından gelen aileler arabayla gelip kapıda falan yatıyolar o yüzden geceden nizamiye önü kalabalık olur :)
havaalanından birçok yol var.
1.havaalanından direk üçkuyular aktarma merkezine giden otobüse(202)ye binip üçkuyularda inip urla,güzelbahçe,siteler otobüslerinden birine yada dolmuşuna binebilirsin.otobüs ve dolmuş durakları yanyanalar./havaalanı otobüsü genelde çevre yolunu kullansa da burada çok kilometre yapacaksın. toplamda 2 saate yakın sürebilir yol
2.ve bence daha mantıklısı.. uçaktan inince tren-izban istasyonuna git.12dakikada bir geçiyor. oklar gösteriyor,otoparkın diğer ucu biraz yürümek gerekiyor.
izbanla halkapınara kadar gidip halkapınarda metrodan indiğin yerde bir otobüs durağı olacak ordan 8 veya 554e binmek.bunlara birine bindiğinde alsancak,konak,güzelyalı,göztepe,üçkuyular ve narlıdereyi sıradan geçmiş olacaksın. toplamda bu yol yaklaşım 1buçuk saat sürer.
Çok teşekkür ederim , yetişirim inşallah :( bide söylenti var 29 a alındı diye. oda kesinleşse . öff stres oldum nasıl :( Herkes ayrı bişey söylüyor.

Çok teşekkür ederim , yetişirim inşallah :( bide söylenti var 29 a alındı diye. oda kesinleşse . öff stres oldum nasıl :( Herkes ayrı bişey söylüyor.

evet facebook taki 343. dönem askerler grubuna ne zaman baksam kafam karışıyo. 2 ye mi bölecekler acaba hiç bilmiyorum ki. neyse en kısa zamanda konuşsak da öğrensek!

kızlar varya bu yemin törenleri bizi daha çok strese soktu askerlerimizden ziyade

oldu mu olacak kafayı yedik

Canım orda izmir gaziemirinki de yazıyo mu?

343.dönem yazdığında çıkan grubun duvarına bekleyenler hep yorum yazmışlar tatlım.
gaziemir vardı galiba. istersen biraz incele. an çok narlıdereden var orda da. 1200 kişi olunca baya bi kalabalığız :))
ben konuşamıyorum mesela orda yemekler gene kötüleşmiş bişey yiyememişler,yemin töreni değişebilir gibi yorumlar yazmışlar. ordan öğreniyorum :/

343.dönem yazdığında çıkan grubun duvarına bekleyenler hep yorum yazmışlar tatlım.
gaziemir vardı galiba. istersen biraz incele. an çok narlıdereden var orda da. 1200 kişi olunca baya bi kalabalığız :))
ben konuşamıyorum mesela orda yemekler gene kötüleşmiş bişey yiyememişler,yemin töreni değişebilir gibi yorumlar yazmışlar. ordan öğreniyorum :/

Canım facebook hesabım yok bakamam neyse artık bugünde aramadı hala arasın yine sorıyım belki bişey değişmiştir.

Pişirdim sevdiğin yemekleri
Suya koydum sevdiğin çiçekleri
Evde ne varsa baktım elledim
Özledim çok özledim
Kucağımda senin aldığın bebek
Dinledim hep aynı şarkıyı dinledim
Mumlar bitti ben yine bekledim
Özledim çok özledim

Hep yürüdüğümüz sahildeyim
Şu küçük tekneyi nasıl da severdim
Resmin buruştu terli elimde
Onu denize atsam mı yoksa