• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

slm benimde eşim narlıderede asker.üstelik 3 aylık hamileyim biraz zorladı ayrılık beni ama alışmak zorundayız.iyikide bebeğimiz olack şimdi kızım ve eşimin hayaliyle uyuyorum.eşim gelecek ve 3 hafta sonra kızım gelecek;) allahıma şükürler olsun eşim hergün 2 defa arıyor bu yüzden içim rahat.

Benim de erkek arkadaşım narlıderede. :)

slm benimde eşim narlıderede asker.üstelik 3 aylık hamileyim biraz zorladı ayrılık beni ama alışmak zorundayız.iyikide bebeğimiz olack şimdi kızım ve eşimin hayaliyle uyuyorum.eşim gelecek ve 3 hafta sonra kızım gelecek;) allahıma şükürler olsun eşim hergün 2 defa arıyor bu yüzden içim rahat.

hayırlı olsun :D
343. dönemin bebeği :)

kızlar bu arada bugün elif şafak-iskenderi bitirdim.
hepinizie tavsiye ederim! bu sefer gerçekten şaşırtıcı bitti benim için kitap. her zaman seviyorum elif şafak'ı ama bu romanı baya iyi.(aşk kadar olmasa da)

Ankaradayım ben aslında gidecektim ama sadece bir gece izin veriyorlar ve yılbaşı günü en geç 17.00 de teslim olması gerekiormuş eşim dağıtım izni almadı o yüzden gitmeyebilirim yılbaşında da verseler yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ankaradayım ben aslında gidecektim ama sadece bir gece izin veriyorlar ve yılbaşı günü en geç 17.00 de teslim olması gerekiormuş eşim dağıtım izni almadı o yüzden gitmeyebilirim yılbaşında da verseler yaaaaaaaaaaaaaaaaa

benim nişanlımda iskenderunda denizci. yemin törenine gidecektik aslında ama o kadar yolu gelmeyn görüşmek zor olur dedi ve izinde almamış. usta birliği marmaris aksaz. kütahyada oturduğumuz için marmaris bize daha yakın bu yüzden ısrar etmedim yemin töreni konusunda. bi hafta sonu marmarise gitmek daha çok görüşmek daha mantıklı geldi bana.

uzakmış sana neyse sıkma canını sayılı gün çabuk geçicekkkkkkk hiç merka etme

benim nişanlımda iskenderunda denizci. Yemin törenine gidecektik aslında ama o kadar yolu gelmeyn görüşmek zor olur dedi ve izinde almamış. Usta birliği marmaris aksaz. Kütahyada oturduğumuz için marmaris bize daha yakın bu yüzden ısrar etmedim yemin töreni konusunda. Bi hafta sonu marmarise gitmek daha çok görüşmek daha mantıklı geldi bana.

nişanlına sorsana dağıtım izni kullanmadan eş yada anne baba gelse hafta sonu izin veriyorlar mı

Amin canım inşallah öyle olur bi evlenelim de biz eminim öyle olur :123: zaten onları bu kadar bekliyoruz bizi çok sevmeleri ve mutlu etmeleri lazım. Hiç olmazsa akılları bizde kalmıyo biliyolar ki onları bekliyoruz.

merhaba herkesee bende aranıza katıldım bugun yenı uyeyımm erkek arkadasım kiliste askerlıgını yapıyor kilistee yakınıı askerlık yapan varmıı acabaa ?

Back