343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam kızlar. dün internet yoktu iş yerinde giremedim ama aklım sizdeydi hep.
fatmacım hayırlı olsun mobilyaların. üstünde yaşlanın işallah
gülçincim ben de merak ettim elbiseni rengini falan. attın mı bilgisayara?

tugbacım yarın rahatsız etmeyiz sizi şimdiden gözün aydın. çok sevindim sizin de kavuşmanıza :)

saol bebeğim siz nasılsınız kerem napıyor aranız düzeldi mi

anlatmak istersen dinlerim umarım kötüye gitmemiştir

telefonda arkadaşıma anlattım da kızın içi şişti senin de canını sıkmıyım dedim :))
kuzum cuma günü uçapa binmeden aradı beni. işte geliyorum akşama bize gelirsin dedi. ben de aylardır konuşmuyoruz davet de edilmedim gelmesem daha iyi falan dedim. bu da trip attı ondan sonra. bi daha indiğinde aradı. en son telefon konuşmamız o :)
cuma akşam yağmurdan ben 2 saatte gidebildim eve.9du eve girdiğimde. ne bi arama ne mesaj hiç. yemeğimi yedim öyle uzanıyorum,arkadaşı aradı. saat 11e geliyodu. senin evin önündeyim keremin telefonunu verir misin ona götürcem diye. iyi dedim ben de gelip aldı. hala mesaj arama yok,benim sinirlerim kalkmaya başladı tabi.

cumartesi ders çalışıyodum evde öğlen ilk mesaj attı evde misin bugün diye evet dedim. akşamüstü 4 gibi geldi. nerdeydi hiç bilmiyorum bile. eve girişini görmen lazımdı fatmacım 5 karış surat, dövcek gibi bakışlar. sarılmadı bile,düşman gibi.

sonra salonda oturdum işte anlat falan yapıyo sinirli sinirli. ben de gene sakin anlattım buna dikkat etmedin kızdım falan diye. düzgün anlattım herşeyi. yaptığı herşey çok normal gibi onlar nolcak yaa geçer falan yapıyo küçümsüyo kırgınlıklarımı. durdum durdum en son pat diye söyledim annemler seni istemiyo,bana görücü çıktı diye. ordan sonra çıktı sigara falan içti konuşmadık. en son telefonu çaldı,konuşarak çıktı gitti evden. gidiş o gidiş. hiç konuşmadık bi daha.

canım beğendiğim elbiseyi henüz almadım almayacağımda sanırım çünkü çok açık rahat edemem ben onun içinde
elbise aldığım zaman sizinde fikrinizi soracağım
yazdıklarını okudum şimdi üzüldüm canım neden erkekler böyle davranır hiç anlamıyorum(

offf aslı ya kötü ve karışık olmuş sen istemiyomusun artık keremi nasıl konuşmadan bu kadar uzun süre durabiliosun böyle muallakta kalmak kötü bi durum ya

offf aslı ya kötü ve karışık olmuş sen istemiyomusun artık keremi nasıl konuşmadan bu kadar uzun süre durabiliosun böyle muallakta kalmak kötü bi durum ya

ben geldiğinde nasıl davrancak onu bekliyodum aslında biraz. biraz daha dik dursun istedim. annenle konuştun mu bu konuları diyorum hayır diyo.
bu kadar zamandan sonra geliyosun evime bari bi sarıl,özledim seni de. düşman gibi bakmalar,tavırlar ben bunları haketçek bişey yapmadım ki ona.

bu sabah finalim vardı vizem çok düşüktü ben ona kitlendim aslında. bide aklına esip gitmeyi çok iyi biliyo,oturup konuşmayı neden öğrenemiyo. çok kızgınım çok.

bu sabah finalim vardı vizem çok düşüktü ben ona kitlendim aslında. Bide aklına esip gitmeyi çok iyi biliyo,oturup konuşmayı neden öğrenemiyo. çok kızgınım çok.

ayılık etmiş du bakalım kafasına dank eder belki biraz düşünsün akif bile daha kendine gelemedi aklı bi karış havadaki düğün yapıcaz yani biz

ayılık etmiş du bakalım kafasına dank eder belki biraz düşünsün akif bile daha kendine gelemedi aklı bi karış havadaki düğün yapıcaz yani biz

evet ondan da zorlamadım. askere sevgilisi giden arkadaşlarım da diyo zaman ver kafasını toplasın diye. aslında o kadar üst üste söylemezdim de aylardır kendimi tutuyorum bişey söylemiyorum ya bi anda çıktı hepsi. tut tut nereye kadar.

iyi yaptın istemeye geldiklerini sölemen iyi olmuş akife sölemiştim bigün ben o zaman deli olmuştu hemen askere gitcem filan diyodu

aslıcımm canım üzme kendini düzelir fatih in de kafası karışık normal hayata adapte olmaları için zamana ihtiyaçları var çok sabrettin biliyorum ama sabret bakalım eğer içinde sevgi kaldıysa sevgi kalmadı diyosan da son karar yine senin kuzum benm

ben çıkıyorum yarın görüşürüz öptüm hepinizi...

görüşürüz kuzucuuğum :)

öyle bakan gözleri görünce sevgi falan kalmadı pek. Fatih bak senin için ilk fırsatta istanbula gelecek. ben 2 sokak yakınındayken geldiği dün ne yanıma geldi ne 2 dakika göriyim dedi. nasıl sevgi bu ben anlamıyorum

iyi yaptın istemeye geldiklerini sölemen iyi olmuş akife sölemiştim bigün ben o zaman deli olmuştu hemen askere gitcem filan diyodu

çok düşündüm acaba söylesemiydim,sonra mı söyleseydim diye ama o zaman doğruyu yapmıcaktım bence. aylardır kendi içimde yaşıyorum üzülmesin diye anlatmıyom.

günaydın kızlar son 3 günüm kaldı gelsin artık yaa...

günaydın canım. kıyamamm sana gelsin bence de su gibi geçsin zaman. geri dönünce zamanın ne kadar hızlı geçtiğini anlıyo da böyle bekleyince bi türlü geçmiyo meret :)
ne giyceksin nasıl süslenceksin düşündün müü :)) nerde buluşçanız ilkk :))

fatmacım gelmemiş nikah işleriyle uğraşıyolar galiba.

bugün tuğba da kavuşmuştur işallah :)

çok sagol canımcım güzel dileklerin için fatma nikah işleriyle uğraşıyomuş tuğba da kavuşmuştur:))
bol kot aldım beyaz tşört giyeceğim babet çanta fönlü saçlar hafif makyaj hazırımm:))
ataşehir e gideceğim otogar dan karşılayacağım askımı sonrasında kadıköy e geçeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…