343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

facede ki tuğbanın kocası geldi bugün ilk o geldi sanırım
zeynebin askeride gece 12 de çıkıyo sanırım sabaha karşı burda olur

ayy ne güzel sanki ben kavuşuyorummuşçasına sevindirik oldum.gözünüz aydın kızlar darısı bize olsun.konumuza uğrayıp moral verin arada bazen. ihtiyacımız oluyor bazen zaman hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum.

ayy ne güzel sanki ben kavuşuyorummuşçasına sevindirik oldum.gözünüz aydın kızlar darısı bize olsun.konumuza uğrayıp moral verin arada bazen. ihtiyacımız oluyor bazen zaman hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum.

saol kuzucum teşekkür ederiz darısı başına geçicek canım geçicek

ne güzel askerleriniz gelmiş allah bir daha ayırmasın askerimin geleceği günü hayal ettim çok sevindim şimdiden :38:

ayyy ne güzeeeel inşallah biz de yazıcaz böyle mesajlar.Allah'ım ayırmasın yolunuzu bir daha, hasret işten eve gelene kadar olsun.mutlu oldum okuyunca...

günaydınnnnnnnnnnnn şafak doğan güneş yarın özgürlük çok mutluyum inanamıyorumm:))):21::21:

$gif-etoile-29-gratuit.gi.gif

ayyy benim kuzum toplamış çantasını kahvaltısını ediyor ay gülçin çok heyecanlıyım yaaa kalbim pır pır

bende çok heyecanlıyım yaa sabah aradı sesi cıvıl cıvıl geliyo son kahvaltımı yaptım askımmm diyo çok mutluyum fatma çok heyecanlıyım inşallah haftaya kalp krizi falan geçirmem:18::18::52::32::16:

Back