343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

mesaj attım aslıya çok yoğunmuş pek bi değişiklik olmamış durumla ilgili kerem geldiğinde herşeyin düzeleceğine inanıyormuş. gelince aslı anlatır zaten bize

yine şehit haberi çok kötü ya :(

Haberi sizden aldım forum takipte gözüme ilişince hemen tıkladım. Şu anda tv veya internetten bakmıyorum. Kaç kişi veya nerede? acaba diyorum bir yandan kendi kendime ama öğrensem ne olucak, giden gençliğiyle gitti sonuçta ve şu anda yine bir ananın, bir babanın, bir kardeşin, bir eşin, bir yavrunun veya bir sevgilinin veya bir nişanlının belki de yüreğine öyle bir ateş düştü ki söndürebilene aşkolsun. Rabbim geride kalanlara sabır versin. Tüm şehitlerimize de Allah rahmet eylesin. Tek teselli onların mertebelerin en yükseğine erişmiş olmalarından alınabilir zaten. Başka türlü dayanmabilmek ne mümkün.

Haberi sizden aldım forum takipte gözüme ilişince hemen tıkladım. Şu anda tv veya internetten bakmıyorum. Kaç kişi veya nerede? acaba diyorum bir yandan kendi kendime ama öğrensem ne olucak, giden gençliğiyle gitti sonuçta ve şu anda yine bir ananın, bir babanın, bir kardeşin, bir eşin, bir yavrunun veya bir sevgilinin veya bir nişanlının belki de yüreğine öyle bir ateş düştü ki söndürebilene aşkolsun. Rabbim geride kalanlara sabır versin. Tüm şehitlerimize de Allah rahmet eylesin. Tek teselli onların mertebelerin en yükseğine erişmiş olmalarından alınabilir zaten. Başka türlü dayanmabilmek ne mümkün.

evet canım yaa şimdi gördüm ben çok kötü oluyorum bu haberlere bu ne yaa yeter artık

bingölmüş canlar çok üzüldüm zaten hassastım ama şimdi çok daha hassasız bu konuda allah sabır versin

Kuzularim kiyamam size beni merak etmissiniz.o kadar yogunum ki anlatamam.fatmacim sagolsun mesaj atti.ne guzel arkadasliklar edindik diye dusundum.birbirimizden haber alamazsak cepten ulasiyoruz artik.
Hicbi degisiklik yok kuzular.ben konusucam diye gittim ama benimki hep ayni seyi yapiyo.once bikac sebeklik.sonra yumusarsam olay kapanmis oluyo.yumusamazsam da kaliyo soguk duruyoruz butun gun.bu sefer ben daha sert oldugum icin hicbi sicaklik olmadi.butun gun bos bos yuruduk.alisveris yapmam gerekiyodu onlari yaptim ben. Benim tanidigim kerem geldiginde herseyin duzelcegini saniyo.bilmiyorum iste kafam cok karisik

Back