343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sağol canım benim, çok düşüncelisin :) sizden nazar değmez zaten bana güzel bakarsınız :)
vaktim olursa resim çekip koyarım facebooka :) çok güzel ciciler aldım kendime. evde de vardı zaten bakalım napçam ne giycem

evt evet mail at bana facebooka giremem belki ben

azmin zaferiiiii hafiflettim biraz işlerimi nabersiniz hatunlar
uzun zaman sonra kola içicem birazdan ayyyy çok canım çekiyo nedense

ne yapim tatlım ya çok yoğun biliyorsun
uzun zamandan sonra bugün kayınvalidelere gidicem dua et bi tartışma çıkmasın kendime hakim olabileyim
dün jinekologa gittim smear aldırdım 10 gün sonra sonucum çıkıcak onunla birlikte tekrar gidicem
sende ne var ne yok

ne yapim tatlım ya çok yoğun biliyorsun
uzun zamandan sonra bugün kayınvalidelere gidicem dua et bi tartışma çıkmasın kendime hakim olabileyim
dün jinekologa gittim smear aldırdım 10 gün sonra sonucum çıkıcak onunla birlikte tekrar gidicem
sende ne var ne yok

hayırdr kuzu neden aldırdın kötü bişi yok dimi bebeğimm
dua ederim tabi sorun yok dimi onlarla sadece kayınpederinle ilgili mevzu vardı
ben iyiyim fena diil alışveriş filan yaptım okumuşsundur bide akifi çok özledim :D

bende geldimm bir gidip bir geliyorum zaten:))

bende fatih i özledim yaa askımcım arkadaşının telefonunu almış bana mesaj atıyo:))
tubi hayırdır kayınvalidenlerle bir sorunun mu var canımcım

sorma ya ne zor günlerdi ilk yazdığım mesajı buldum :)

:)) bende bulmuştum ilk yazdığım mesajı o günü hatırladım bir anda burda nasıl içimin yandığını ağlamak üzere olduğumu ama yalnız olmadığımın için ağlayamadığımı
o günleri hatırlayınca üzülmüyorum biliyo musun şükür diyorum bitiyo:))

:)) bende bulmuştum ilk yazdığım mesajı o günü hatırladım bir anda burda nasıl içimin yandığını ağlamak üzere olduğumu ama yalnız olmadığımın için ağlayamadığımı
o günleri hatırlayınca üzülmüyorum biliyo musun şükür diyorum bitiyo:))

aynen kuzucum ya
hani markafoniden kuzulu bişi almıştım ya geldi şimdi onu almaya gittim :)

Back