343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kuzularim kiyamam size beni merak etmissiniz.o kadar yogunum ki anlatamam.fatmacim sagolsun mesaj atti.ne guzel arkadasliklar edindik diye dusundum.birbirimizden haber alamazsak cepten ulasiyoruz artik.
Hicbi degisiklik yok kuzular.ben konusucam diye gittim ama benimki hep ayni seyi yapiyo.once bikac sebeklik.sonra yumusarsam olay kapanmis oluyo.yumusamazsam da kaliyo soguk duruyoruz butun gun.bu sefer ben daha sert oldugum icin hicbi sicaklik olmadi.butun gun bos bos yuruduk.alisveris yapmam gerekiyodu onlari yaptim ben. Benim tanidigim kerem geldiginde herseyin duzelcegini saniyo.bilmiyorum iste kafam cok karisik

Biraz daha sabret askerliği bitince karşına alır konuşursun canım öyle daha sağlıklı olur.

günaydın canlar şafak 22:))

aslıcımm hiçbişey için canını sıkma canım hakkında hayırlısı neyse o olsun sabret bakalım gelsin askerden o zaman verirsin kararını...

Kuzularim kiyamam size beni merak etmissiniz.o kadar yogunum ki anlatamam.fatmacim sagolsun mesaj atti.ne guzel arkadasliklar edindik diye dusundum.birbirimizden haber alamazsak cepten ulasiyoruz artik.
Hicbi degisiklik yok kuzular.ben konusucam diye gittim ama benimki hep ayni seyi yapiyo.once bikac sebeklik.sonra yumusarsam olay kapanmis oluyo.yumusamazsam da kaliyo soguk duruyoruz butun gun.bu sefer ben daha sert oldugum icin hicbi sicaklik olmadi.butun gun bos bos yuruduk.alisveris yapmam gerekiyodu onlari yaptim ben. Benim tanidigim kerem geldiginde herseyin duzelcegini saniyo.bilmiyorum iste kafam cok karisik

tabiki merak edicez kuzu biz burda kader ortaklığı yapıyoruz iyi arkadaşlıklarımız oldu birbirimizin dertleriyle dertleniyoruz.
kerem sorunları çözme yönünde değil sorunları kapama yönünde hareket ediyor demekki yinede sabırlı ol madem bu kadar bekledin 22 gün daha sabret bakalım neler olacak kendini de çok yıpratma derslerine işlerine yoğunlaş

günaydın kuzularım. yarın sabahtan antalyaya yola çıkıyoruz. pazartesi dönücem büyük ihtimalle. dönünce de derslerimi çalışmaya başlıcam. düşün düşün yoktur işin oluyo benimkisi o yüzden kendimi yıpratmamaya çalışıyorum. ama askerde diye de hiçbişey yokmuş gibi davranamıyorum. belki hata yapıyorum ama aylarca çocuk gibi bebek gibi davranınca, hassas olduğumda onun da bana öyle davranmasını istiyorum. ama boş tabi. arayıp nerdesin kiminlesin diye konuşup kapatıyo. neyse artık takmıyorum.

şansımıza hava da çok güzel antalyada havuza girerim belkii :D :D

çok iş var fatmacım ya arada okuyorum yazdıklarınızı ama yazacak kadar bile vaktim olmuyo
öğleden sonra hafifler biraz inş.

günaydın kuzularım. yarın sabahtan antalyaya yola çıkıyoruz. pazartesi dönücem büyük ihtimalle. dönünce de derslerimi çalışmaya başlıcam. düşün düşün yoktur işin oluyo benimkisi o yüzden kendimi yıpratmamaya çalışıyorum. ama askerde diye de hiçbişey yokmuş gibi davranamıyorum. belki hata yapıyorum ama aylarca çocuk gibi bebek gibi davranınca, hassas olduğumda onun da bana öyle davranmasını istiyorum. ama boş tabi. arayıp nerdesin kiminlesin diye konuşup kapatıyo. neyse artık takmıyorum.

şansımıza hava da çok güzel antalyada havuza girerim belkii :D :D

evet evet havuza gir mayonu bikinini al yanına kafan dağılsın biraz bebekim :)

kıyamam sizin için de sezonu açarım:) o kadar yoruldum ki hakettim bu sefer :)
akşam valiz yapıcam. neyi neyle giyerim hepsini kafamda düşünüp ona göre alcam. fazla eşya almayı sevmiyorum. topuklularımda boy göstericem :) ehuehue moral düzeltmek için yapılanlaar :D

akşam valiz yapıcam. neyi neyle giyerim hepsini kafamda düşünüp ona göre alcam. fazla eşya almayı sevmiyorum. topuklularımda boy göstericem :) ehuehue moral düzeltmek için yapılanlaar :D

canım benmm eğlen tadını çıkar aklından uzaklaştır olumsuz düşünceleri şıkır şıkır giyin çık meydana:52::9:

arkadaşlarında olacak mı akşamlarıda dışarı çıkar kafa dağıtırsınız :)
bide kuaföre git bari moralin tam düzelsin :)

biz okur üfler yollarız seni yakınımda olaydın sana bi cevşen hediye ederdim akifle bizim birer tane var arada değiştiriyoruz kokularımız siniyo kokladıkça birbirimizi hatırlıyoruz :)

sağol canım benim, çok düşüncelisin :) sizden nazar değmez zaten bana güzel bakarsınız :)
vaktim olursa resim çekip koyarım facebooka :) çok güzel ciciler aldım kendime. evde de vardı zaten bakalım napçam ne giycem

Back