343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben ne güzel istikrarlı giderken bu zayıflama konusunda çikolataya dur diyemiyorum off ne biçim boğazım var benm yaa bütün gün yemiyorm eve gidinde bozuyorum:)))

akşamları yürüyemiyorum bari öğle arası yürüyelim dedik arkadaşımla

biz de haftaya antalyaya gitçez şirketten diecekleri toparlıyoruz yoğunum her zaman olduğu gibi. ama iş yüküm hafiflicek antalya bittiğinde. dönüşte bi süre boş duvarlara bakmak istiyorum böyle aylardır o kadar çok çalıştım ki.

biz de haftaya antalyaya gitçez şirketten diecekleri toparlıyoruz yoğunum her zaman olduğu gibi. ama iş yüküm hafiflicek antalya bittiğinde. dönüşte bi süre boş duvarlara bakmak istiyorum böyle aylardır o kadar çok çalıştım ki.

evet kuzu gelince tatili hakkettin sen

ya kardeşimin bilgisayarı tamirdeydi kargoda gönderirken kırılmış bizde paketi yanlarında açmadığımız için ödemiyorlar sinirlerim çok bozuk

ya kardeşimin bilgisayarı tamirdeydi kargoda gönderirken kırılmış bizde paketi yanlarında açmadığımız için ödemiyorlar sinirlerim çok bozuk

:(( evet öyle bi sorun var. kargocular hemen verip gitmek istiyolar. ama biraz dirak bence kava et belki bi insaflı bulursunn

Son düzenleme:
canımlarım ben çıkıyorum iyi hafta sonları
fatmacım sana da hayırlı yolculuklar canımm salı günü görüşürüz öptüm hepinizi:)))

Biri Antalya'mı dedi :9:

hayırdır cnm, sen ne iş yapıyorsun hava süper buralarda :)

Back