iyi kuzum sevindim çok yoğun olmamana bende ders çalıştım bugün işin olmayınca
ne dersi çalışıosun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi kuzum sevindim çok yoğun olmamana bende ders çalıştım bugün işin olmayınca
ne dersi çalışıosun canım
Fatmacım maşallah sana.
Düğüne kadar epey kilo vericen ozaman
açıköğretim haziran ın ilk haftası finaller var mayıs ta çalışamam hem fatih gelecek hem düğüne az kalmış olacak bende başladım şimdiden:))
ayy evet sizin de düğün telaşınız başlıcak gelin kardeşi olmak kolay diil benim kardeşimin bi sürü görevi var herşeyle o ilgilencek
kına taclarını yapcaz bu hafta sonu kendimiz yapalım dedik hem fiyat olarak daha ucuza gelecek hemde kendimiz yapmanın tadına varcaz
günaydınlarrrrr
hayırlı cumalar bu haftada bitti
kocamsız geçireceğim sadece 4 cuma kaldı
en güzelini düşünmüşsünüz canım evet bizimde çok işimiz var ev temizlendi beyaz eşyalar geldi dolaplar gelecek bu hafta
artık yerleştirme görevi bizim mayıs ın sonuna doğru hergün orda olurum herhalde:))
canım yara çıktı demişsin geçmiş olsun dikket et kendine hem diyet hem stres allah yardımcın olsun
günaydınnn kuzular![]()
günaydınlarrrrr
hayırlı cumalar bu haftada bitti
kocamsız geçireceğim sadece 4 cuma kaldı
teşekkür ederim cnımcım ilaç almaya başladım iste. off ya stres basıyo bana ev işlerini düşündükçe
günaydın canımcım
inşallah hemen geçer canımm
ablamda çok stresli çok sinirli artık tek söz söyleyemez olduk bazen çok eğlenceli çoğunlukla sinirli![]()
hehehehe onun eniştesi hep asker canım
sen şanlısın yineee
kızlar moral bozmak istemiyorum ama fatih malatya ya gittiğinden beri her sabah saat en geç 8 de aradı bu saat oldu hala aramadı kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum ama içim sıkılıyo
canım moralini bozma bi içtima vardır denetim vardır bişey vardır aklına kötüyü getirme
öyldir büyük ihtimal kuzu ama merak ediyorum inşallah hemen arar