343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayy doğru diyosun 27 kaldı çok şükür :) ben bu hafta izmite gidiyom 3 günde öyle geçircem geldiğimde çok az kalacak :) napıyon kuzu ben akşam arayamadım ben seni

ohhhhhh ne güzel 3 gün tatil ben yarında çalışıyorum pazarteside çalışıyorum özel sektörden nefret ediyorum
iyim kuşum arasanda açamazdım kesin uyuyup kalmışım 9 da dün çok yorgundum yürüdümya eve gelip banya yaptım tv izlerken mayışmışım
yarın misafirim var benimde
receplerede 23 nisan diye yine çarşı yazmışlar pazar günü çıkıcak çok mutluyum

kızlar moral bozmak istemiyorum ama fatih malatya ya gittiğinden beri her sabah saat en geç 8 de aradı bu saat oldu hala aramadı kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum ama içim sıkılıyo

kuzucum bozma moralini hemen iyi şeyler düşün
receplerin oraya bakan gelicekmiş yarın belki sizinkilere öyle bişi olmuştur

günaydın kuzular. ben bugün izmire gidiyorum. annemleri,arkadaşlarımı görücem diye mutluyum ama kerem için o kadar mutlu değilim. içim bomboş gibi sanki ne hissettiğimi bilmiyorum. haftasonu görüştümüzde doğru yol neyse o olsun diyorum artık.

son sınavım da bitti fena geçmedi genee dua etmişsiniz bana belli hepinize çok teşekkür ederiiim :))))

ohhhhhh ne güzel 3 gün tatil ben yarında çalışıyorum pazarteside çalışıyorum özel sektörden nefret ediyorum
iyim kuşum arasanda açamazdım kesin uyuyup kalmışım 9 da dün çok yorgundum yürüdümya eve gelip banya yaptım tv izlerken mayışmışım
yarın misafirim var benimde
receplerede 23 nisan diye yine çarşı yazmışlar pazar günü çıkıcak çok mutluyum

bu pazar görüş receple gelecek pazara çıkmasın lütfen ;)

günaydın kuzular. ben bugün izmire gidiyorum. annemleri,arkadaşlarımı görücem diye mutluyum ama kerem için o kadar mutlu değilim. içim bomboş gibi sanki ne hissettiğimi bilmiyorum. haftasonu görüştümüzde doğru yol neyse o olsun diyorum artık.

son sınavım da bitti fena geçmedi genee dua etmişsiniz bana belli hepinize çok teşekkür ederiiim :))))

şimdi kızgın ve yılgınsın üzme kendini gidince bi görüş bakalım ozaman anlarsın hem onun duygularını hem kendi duygularını
sınavlarının iyi geçmesini sevindim maşallah kızımız okulunu bitircek bisiklet alalım mı sana yılsonunda :)

şimdi kızgın ve yılgınsın üzme kendini gidince bi görüş bakalım ozaman anlarsın hem onun duygularını hem kendi duygularını
sınavlarının iyi geçmesini sevindim maşallah kızımız okulunu bitircek bisiklet alalım mı sana yılsonunda :)

ahahaha eveeeeeet 4 tekerlekli isteriiiiiiiiiim :P :P

bu pazar görüş receple gelecek pazara çıkmasın lütfen ;)

hahahahah bende dedimki dün mümkünse önümüzdeki hafta çıkmam kocacım dedim
niye yaaaa diyo arkadaşımla kaç haftadır erteliyoruz görüşmeyi dedim haaaaaaaaa diyo
tamam bakarız dedi :)

kızlar aradı sabah sabah komutanın bir tanesi gazinoda toplamış herkesi konuşma yapmış aradığında artık elim ayağım titremeye başlamıştı haberlere falan bakıyodum ayy ne pimpirikli bir insanım ben yaa ağlamak üzereyim stresten:43:

kızlar aradı sabah sabah komutanın bir tanesi gazinoda toplamış herkesi konuşma yapmış aradığında artık elim ayağım titremeye başlamıştı haberlere falan bakıyodum ayy ne pimpirikli bir insanım ben yaa ağlamak üzereyim stresten:43:

tatlım çok takıyosun kendine stres yapıyosun rahat ol birazcık canımcınm

denge falan kalmadı iyice dengesizleştim canım ne var oysa şu olayda asker bu çocuk olacak bu tarz seyler ama gelde yüreğine dinlet bunu bitsin artk yeter

haklısın ama çok üzüyosun kendini bak maşallah hiç bişeyi yokmuş mantık aramayalım artık alıştık bak 27 günümüz kaldı

Back