343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hahahahahahah muayyen günündemisin kuzummmmm
bu arada gitmişsin provaya ayyy resim bekliyorum ikinicisinde mutlaka çok merak etmeye başladım
danteli seçtinizmi yakasına nasıl karar verdiniz

bide bu topik çok hoşuma gidiyo
fikir olur senin içinde baksana
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim-f799/

evet tamda o günümdeyim :)

evet gittim mutlaka götürcem sana mail attım yakası öyle olacak dantelide incili filan güzel bişi :)

evet tamda o günümdeyim :)

evet gittim mutlaka götürcem sana mail attım yakası öyle olacak dantelide incili filan güzel bişi :)

ben senin modelin yakasını daha çok beğenmiştim ama yazın biraz sıkabilir seni
inşallah çok güzel olur canım benim

günaydınnnnnnnnnnnnnn yeni bir haftaya başladık hemencecik geçsin gitsin bu hafta içinde 30 lu sayıları da bitiriyoruz
bir aydan da düşüyoruz hadi hayırlısı:))

günaydın kızlar. bende iyi haberler yok.
telefonda artık ruh gibi konuşuyoruz. sadece nerdesin diye hesap sormak için arıyo. benim de içimden gelmiyo zaten size söylemiştim farklı davranıcam diye.
cumartesi gene çarşıya çıktı. görüp hakkında ne hissediyorum onu düşünmek istedim. kamerası çalışmadı zaten 10 15 dakikada da çıktı. artık hiçbişey için çabalamıyo. kopma noktasına geldik.

burası çalışırsa bende gelirim canım o zaman mesaili çalıştırıyolar:) özel şirkette çalışmanın zararları
ama eski çalıştığım yer çalıştırıyodu mesai de vermiyodu yine burası iyi:))

bilmiyom valla resmi tatilde çalışılmaz ama çalışıp mesai almanız da iiyiymiş

günaydın kızlar. Bende iyi haberler yok.
Telefonda artık ruh gibi konuşuyoruz. Sadece nerdesin diye hesap sormak için arıyo. Benim de içimden gelmiyo zaten size söylemiştim farklı davranıcam diye.
Cumartesi gene çarşıya çıktı. Görüp hakkında ne hissediyorum onu düşünmek istedim. Kamerası çalışmadı zaten 10 15 dakikada da çıktı. Artık hiçbişey için çabalamıyo. Kopma noktasına geldik.

canım yaa kötü düşünmemeye çalış sabret bakalım gelsinler o zaman belli olur tavırları neden böyle
sırf askerliğin sıkıntısından mı böyle yoksa kopma noktasında mısınız buna geldiğinde karar ver bence
kendini hırpalama lütfenn

günaydın kızlar. bende iyi haberler yok.
telefonda artık ruh gibi konuşuyoruz. sadece nerdesin diye hesap sormak için arıyo. benim de içimden gelmiyo zaten size söylemiştim farklı davranıcam diye.
cumartesi gene çarşıya çıktı. görüp hakkında ne hissediyorum onu düşünmek istedim. kamerası çalışmadı zaten 10 15 dakikada da çıktı. artık hiçbişey için çabalamıyo. kopma noktasına geldik.

hayır ya ne kopması gelince herşey düzelcek sabredin ikinizde çok az kaldı sakın bi delilik yapmayın.

aslıcım ya öyle şeyler düşünme lütfen tamamen uzak olmanıozdan kaynaklı iletişimde çok fazla olmadığı için bu sıkıntılar doğdu
ne olur üzme kendini tamam mı düşünme kötü şeyler

cumartesi günü o kadar ıslandımki kızlar çantamın içindeki cüzdanımın içindeki paralar bile ıslanmış yaaaaa

aslıcım ya öyle şeyler düşünme lütfen tamamen uzak olmanıozdan kaynaklı iletişimde çok fazla olmadığı için bu sıkıntılar doğdu
ne olur üzme kendini tamam mı düşünme kötü şeyler

cumartesi günü o kadar ıslandımki kızlar çantamın içindeki cüzdanımın içindeki paralar bile ıslanmış yaaaaa

gittin mi bacına sen bana gelmezsen öyle olur şaka şaka cumartesi nasıl yağmur vardı ya

Back