343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydınnnnnnnnnnnnn

şafağınıza bayıldım
bir ay sonra bugün aşklarınız geliyo ne güzel ya
ama çok sıkıştırmaya başladı artık sanki yerimizde sayıyoruz geçmiyo gibi gelmeye başladı artık

günaydınnnnnnnnnnnnn

şafağınıza bayıldım
ama çok sıkıştırmaya başladı artık sanki yerimizde sayıyoruz geçmiyo gibi gelmeye başladı artık

ben bir ay sonra bugünü düşünemiyorum offf çok sıkılıyorum yaa sabrım kalmadı kusumm:95:

günaydınnnnnnnnnnnnn

şafağınıza bayıldım

1 ay sonra akif gelecek 1 ay önce ise ben ordaydım zaman nasıl bişey canım yaaa

ben çok bunaldım canım sadece uyumak istiyorum başka hiç bişey istemiyorum uyanık kaldıkça düşündükçe duramıyorum yerimde aslında yapmam gereken çok iş var ama benm canım hiç bişey yapmak istemiyo düşünmesem aklımdan kaçabilsem rahatlayacağım ama olmuyo çok daraldım çok

akifin doğum günü kutlu mutlu olsun inşallah
bundan sonraki doğum günleriniz hep birlikte geçsin çok çok mutlu olun

Çalınan her kapı hemen açılsaydı;
Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne
önemi kalırdı.
Yüreğini dinleyen, vuslata sağır kalmazdı elbet
ama bunun için yürek sahibi olmak gerekti.
Hz. Mevlana​

selam kızlar. bende hiç değişiklik yok. en zor dersimden 32 almışım vizeden. hayırlı haberim yok maalesef..
haftasonunu düşünüyorum ben de. yüzyüze konuşalım dedim dün. şu anda hiç konuşmak istemiyorum. bakalım haftasonu ne hissedicem çok merak ediyom.

selam kızlar. bende hiç değişiklik yok. en zor dersimden 32 almışım vizeden. hayırlı haberim yok maalesef..
haftasonunu düşünüyorum ben de. yüzyüze konuşalım dedim dün. şu anda hiç konuşmak istemiyorum. bakalım haftasonu ne hissedicem çok merak ediyom.

canım benm kendini zorlama bu kadar hayırlısı olur inşallah hakkında
dua et düşünmemeye çalış sıkıntılar üst üste geldi birazda o yüzden böyle hissediyosun inşallah hafta sonu nasıl olmasını istiyosan öyle olur

tamam şekercim ama hemen gelin yaa çok sıkılıyorum kimseler yok:((

kıyamam ben de şimdi yemekten geldim.
canım şu anda hiçbişey bilmiyorum. ama hala umursamaz davranıyo. benim yüzümden böyle giden bi ilişkim olsa ne yapar eder konuşurdum, gönlünü almaya çalışırdım. telefonda sadece hesap sormak için arıyo. şaka gibi. nerdesin yattın mı hani yatçaktın neden uyumadın. sanki düşünmekten çok uyku tutuyomuş gibi bide hesabını veriyorum.çok karışık kafam.

kıyamam ben de şimdi yemekten geldim.
canım şu anda hiçbişey bilmiyorum. ama hala umursamaz davranıyo. benim yüzümden böyle giden bi ilişkim olsa ne yapar eder konuşurdum, gönlünü almaya çalışırdım. telefonda sadece hesap sormak için arıyo. şaka gibi. nerdesin yattın mı hani yatçaktın neden uyumadın. sanki düşünmekten çok uyku tutuyomuş gibi bide hesabını veriyorum.çok karışık kafam.

selam canım konu ne tam olarak bilmiyorum yanlış birsey söylersem kızma bana:)
anladığım kadarıyla askerinle aranda problem var . Çözemediğin bi problem . Ama sana tek söyleyeceğim bu problemler yüzünden kendini salma hep iyi düşün niye böyle yapıyor diye düşünme çünkü öyle düşününce insan hep birşeyler bulur. Ben iyi şeyler düşündüğümde mutlu olurum onun yaptıklarını aklıma getirmediğim zamanlar. Sende böyle yap iyi gelecek karışık oldu umarım anlatabilmişimdir

Back