iyiyim fıstığım saol sen nasılsın
bende iyiyim çok şükür bir gün daha başladı hemen biter inşallah:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim fıstığım saol sen nasılsın
Günaydınnnn
Şafak 29 maşallahh![]()
günaydın canımcım bizim 30 bugün ve kızlar bugün benim aşkımın d.günü :)
Günaydınnnn
Şafak 29 maşallahh![]()
aaa ne güzel iyiki doğmuş akif eniştemiz bu son ayrı doğum günü olur inşallah kuzum doğum günü kutlu olsun:))
bişey yapmayı düşünüyo musun
günaydınnnnnnnnnnnnn
şafağınıza bayıldım
bir ay sonra bugün aşklarınız geliyo ne güzel ya
ama çok sıkıştırmaya başladı artık sanki yerimizde sayıyoruz geçmiyo gibi gelmeye başladı artık
günaydınnnnnnnnnnnnn
şafağınıza bayıldım
bir ay sonra bugün aşklarınız geliyo ne güzel ya
ama çok sıkıştırmaya başladı artık sanki yerimizde sayıyoruz geçmiyo gibi gelmeye başladı artık
akifin doğum günü kutlu mutlu olsun inşallah
bundan sonraki doğum günleriniz hep birlikte geçsin çok çok mutlu olun
selam kızlar. bende hiç değişiklik yok. en zor dersimden 32 almışım vizeden. hayırlı haberim yok maalesef..
haftasonunu düşünüyorum ben de. yüzyüze konuşalım dedim dün. şu anda hiç konuşmak istemiyorum. bakalım haftasonu ne hissedicem çok merak ediyom.
napıyosunuz kuzular çok yoğunsunuz sanırım hiç sesiniz çıkmıyo
ben yoğunum canımcım müsait olunca yazarım
tamam şekercim ama hemen gelin yaa çok sıkılıyorum kimseler yok(
kıyamam ben de şimdi yemekten geldim.
canım şu anda hiçbişey bilmiyorum. ama hala umursamaz davranıyo. benim yüzümden böyle giden bi ilişkim olsa ne yapar eder konuşurdum, gönlünü almaya çalışırdım. telefonda sadece hesap sormak için arıyo. şaka gibi. nerdesin yattın mı hani yatçaktın neden uyumadın. sanki düşünmekten çok uyku tutuyomuş gibi bide hesabını veriyorum.çok karışık kafam.