Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gittin mi bacına sen bana gelmezsen öyle olur şaka şaka cumartesi nasıl yağmur vardı ya
sabahtan arkadaşıma gittim bebeğibi gördüm olamaz böle bişi ya cennet koyuyo sıpa
pamuk gibi koklamaya doyamadım kuzumu
saat 3,5 gibi çıktım ordan arkadaşım dediki yağmur atıştırıyo şemsiye al dedi
iyiki almışım ondan şemsiye yoksa hiç halim kalmazdı
nasıl ıslandım nasıl ya ilk defa böyle bişi geldi başıma
recebin haberi yok tabi öldürür beni
ay bilmiyorum kızlar. artık duvarlar da üstüme üstüme geliyo yalnızlıktan. sınavım var gene çok sosyalleşmedim bu hafta.
insan bu kadar umursamaz olmamalı ama. biz beraberken de çok çok çok hataları oldu. böyle davranılmayı haketmiyorum ben. 1yıl önce nerdeyse vuruyodu bana kolumu morarttı. düşündükçe eskiye sarıyorum yalanlarına, hatalarına. üff işte üf
ay bilmiyorum kızlar. artık duvarlar da üstüme üstüme geliyo yalnızlıktan. sınavım var gene çok sosyalleşmedim bu hafta.
insan bu kadar umursamaz olmamalı ama. biz beraberken de çok çok çok hataları oldu. böyle davranılmayı haketmiyorum ben. 1yıl önce nerdeyse vuruyodu bana kolumu morarttı. düşündükçe eskiye sarıyorum yalanlarına, hatalarına. üff işte üf
canım yaa yalnızlıktan da böyle oluyosun sende çok bunaldın ama bu vurma olayı hafife alınır bişey değil yaa(
insan olumsuz bişi yaşayınca hep eski kötü günler aklına geliyor ii şeyleri unutuyor 6 senenin hatrı var kuzucum biraz daha serin kanlı ol
geçmişte o kadar çok ayrılık sebebi olabilcek tartışma oldu ki. çok yalanlar söyledi. en kötü günlerimde hiç yanımda olmadı. bunları düşünmeye sardım şimdi çünkü hiçbişey konuşmuyoruz. haftasonu izmire gitçem görüşmeyi ne hissettiğimi anlamam için yapmak istiyorum. yoksa beni görmek için çaba bile sarfetmiyo. ayağına gitmek istemiyorum bile.
geçmişte o kadar çok ayrılık sebebi olabilcek tartışma oldu ki. çok yalanlar söyledi. en kötü günlerimde hiç yanımda olmadı. bunları düşünmeye sardım şimdi çünkü hiçbişey konuşmuyoruz. haftasonu izmire gitçem görüşmeyi ne hissettiğimi anlamam için yapmak istiyorum. yoksa beni görmek için çaba bile sarfetmiyo. ayağına gitmek istemiyorum bile.
ya canım biraz soğut kalbini güzel olur inş düzelir herşey ama neden bu kadar falsosu varken bu kadar taviz verdin ki aşk dimi![]()
canımcım kendine çok yüklenme lütfen bazı şeyleri zamanında görmezden gele gele şimdi karşına çıkıyo anladığım kadarıyla saygı değer vermek çok önemli şeyler
ne desem bilemedim ama şunu iyi biliyorum ki kimsenin kimseyi böyle üzmeye hakkı yok(
ikinize de kıyamamsevgi dedim aşk dedim hep. karşındaki seni yeterince sevmeyince de böyle oluyo. artık buna eminim zaten hiçbi zaman kafam bu konuda rahat değildi. kendimden çok tavizler verdim. şimdi 1 pişmanlık yerine 5 pişmanlık yaşıyorum.
eskiden daha küçükken insanın aklı ermiyo. benim tam anlamıyla ilk ilişkim keremle oldu. kıskançlıktan birbirimizi kısıtladık hep ayrı şehirlerde olunca. bi kıza göre bu daha kolay ama erkek kabul etmiyor. böylece sorunlarımız oluştu. ben sadece büyüyüp akıllıca düşündüğümdeki durumumuzu görmek istedim belki de. hergün görüştüğümüzde azaldı tabi bu. ama hiçbi zaman sıfırlanmadı.
size burda şakasına takılıyorum ama bizim evlilikle ilgili konuştuğumuz hiç bişey yok. 6buçuk yıl oldu. zaten ben çok istemiyorum ama insan onu neden düşünmüyo diye aklına getiriyo. çok var kızlar çok. birikti
napıyosunuzzzz hiç işim yok ama patronlar burda rahat değilim o yüzden ilk sayfalarımızı okudum şimdi ne günlerdi yaa
çok şükür nasılda geçti zor oldu ama geçti:))
ay okuyup canını mı sıktın kız :)
Canlar ben gidiyorum öptüm hepinizi kocamaaannn:))
günaydınn ben burdayım canımcımm nasılsın