343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

off ya bizdede var çok saçma spor filan yaptırıyolar komutanlar gelio üst düzey onlar etrafı sağı solu askeri denetliyor akif çok yorulmuştu dün

benim askerde baya yorulmuş bide nöbet tutuyo gunde 3 4 saat uyuyo . Kpss ye başvurcaktı ona bile göndermiyolar:s

keske anlatmasaymıs ya.
Kızlar benim askerin denetimleri varmış bu denetimlerde neler oluyor?

denetimde biraz zor oluyo kibar tabiriyle :)
benimki de denetimde. yazıcı olduğu için tüm dökümanları baştan düzenletiyolarmış. sabah 6-7den akşam 10-11e kadar aralıksız yazıhanede.
bide spor bölümü için çok kastırıyolar askerleri. benimki sigara içtiği için de çok zorlandı. çarşıları kitlendi 3-4hafta. onlar için sıkıcı bi süreç malesef

peki peki ama çok özledim:26::17:

oyyy kuzuma kıyamam :)

ayyyyy fatmişkommmmmm ne büyük heyecan yaaaa
ben tekrar evlenmek istiyommmmmmm

gelin size nikah tazeleyelim :) bebiş yap sen erkek olursa sünnette gelinlik gibi elbise diktirirsin :)
bu arada dün kaynanamla çeyizleri döktük ben bile heveslendim ki sevmezdim bu işler i :)

oyyy kuzuma kıyamam :)

gelin size nikah tazeleyelim :) bebiş yap sen erkek olursa sünnette gelinlik gibi elbise diktirirsin :)
bu arada dün kaynanamla çeyizleri döktük ben bile heveslendim ki sevmezdim bu işler i :)

ayyyyy oğlum olursa nasıl sünnet hayallarim vardı dediğin gibi krem bi elbise giyecektim
sünnet düğünü yapcaktım şaşalı receple zeybek oynamak istiyordum çok hayallerim vardıda
recep kesin ve kati konuştu şaşalı bi sünnet düğünü yaptırmayacakmış oğlu olursa banada müsade etmeyecekmiş
sadece evde kuran okutup yemek yedirecekmiş
geçen bunun kavgasını yaptıkta beni deli etti

ayyyyy oğlum olursa nasıl sünnet hayallarim vardı dediğin gibi krem bi elbise giyecektim
sünnet düğünü yapcaktım şaşalı receple zeybek oynamak istiyordum çok hayallerim vardıda
recep kesin ve kati konuştu şaşalı bi sünnet düğünü yaptırmayacakmış oğlu olursa banada müsade etmeyecekmiş

ay siz bi alemsiniz doğmamış çocuğa don biçiyosunuz :) du bakalım doğsun çocuk sen yaparsın istediğini recebe kabul ettirirsin :) olmazsa bi kınasını güzel yaparız babası ertesi gün mevlüt okutur :)

yaa ama neden böyle yapıyo bu erkekler gıcık oluyorum tamam kuran okunsun en güzeli bu ama eğlencesiz düğünsüz olmaz ki

Back