343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bornova ptt şubesine gönderdim eğer adrese teslim olsa pazartesiyi bulur dedi gelir alırsa çabukolur dediler bende öyle yaptım

o da olur canımm izin alır çıkar alır hemen kargoyu hiç aklıma gelmedi bende şubeye göndermiştim bir kere takip ettim internetten sonra aradım şubeden geldi dediler fatih e haber verdim izin aldı şubeden aldı kargoyu ama poşeti açmış yoldayken çünkü içinde mektup vardı okumasınlar diye hemen cebine koymuş komutan bir daha poşeti açmadan getir demiş
sizinde aklınızda bulunsun kuzum poşeti açmadan götürsün askeriyeye ya da bilmiyorum çarşıya çıkınca mı teslim alacak şubeden onu bilmeden yazdım ama

açmadan götürmesine imkan yok mecbur açıcak çünkü çarşıya çıkınca gidip kpss başvurusunuda yapacak benimde aklıma gelmedi pttye gidince aklıma geldi keşke yurtiçi kargoya verseydim

selam kızlaar :) kargolar gidiyo geliyo ne güzell :))
şimdi yemeğe gitçem. ilk vizem bayaa iyi geçti. fatma sen kimin sayesinde olduğunu anlamışsındırr :))

açmadan götürmesine imkan yok mecbur açıcak çünkü çarşıya çıkınca gidip kpss başvurusunuda yapacak benimde aklıma gelmedi pttye gidince aklıma geldi keşke yurtiçi kargoya verseydim

çarşıya çıkınca gidecekse bişey olmaz zaten canım bizimki sırf kargoyu almak için izin aldığı için öyle olmuştu
olsun kuzum sağlık olsun eline geçsinde sağ salim

selam kızlaar :) kargolar gidiyo geliyo ne güzell :))
şimdi yemeğe gitçem. ilk vizem bayaa iyi geçti. fatma sen kimin sayesinde olduğunu anlamışsındırr :))

saolsun varolsun ama bizim dualarıda yabana atma kuzucum sevindm sınavının iyi geçmesine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…