343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gıcıklık üstüne gıcıklık iste kuzum nolur sanki başka kargoyuda alsalar nasıl olsa içine bakılıyo
ama güvenlik içindir kesin

aynen ya saçmalık işte ne biliyim
10. jandarma er eğitim alay komutanlığı izmir bornova bu kadar yazsam yeterli olur dimi başka bi adresleri olmuor sen nasıl gönderiyosun fatihe

günaydın hadi hayırlısı kusum inşallah bir sorun çıkmaz

günaydın fıstığım bende akifinkini göndercem bi tek ptt kargo kabul ediyolarmış ne saçma
önemli evrak yazdır üstüne olmazsa bende korkuyorum diplomann aslını göndercem

günaydın fıstığım bende akifinkini göndercem bi tek ptt kargo kabul ediyolarmış ne saçma
önemli evrak yazdır üstüne olmazsa bende korkuyorum diplomann aslını göndercem

bende korkuyorum ya ama başka çarem yok ptt çok geç götürüyo
inşallah bi sorun çıkmaz
akifin orası niye almıyormuş ya ne saçmalık
receplerde de sadece yutiçi gidiyo

bende korkuyorum ya ama başka çarem yok ptt çok geç götürüyo
inşallah bi sorun çıkmaz
akifin orası niye almıyormuş ya ne saçmalık
receplerde de sadece yutiçi gidiyo

anlamadım valla neden öyle ama bende hızlı kargo ile göndercm çabuk gitsin diye

amiin canımcımm aminn artık manyaklaşmaya başladık şafak sıkıştırıyo dün çok coşkuluydum bugün üstümden tır geçmiş gibi bezginim:))

Son zamanlar öle olur cnm. Bide günler uzadıya hiç geçmiyor.
Hava erken kararsa yatar uyursun en azından hem sevdiğini görürsün rüyanda
Şimdi ise saate bakıyon havaya bakıyon zaman hiç geçmiyor.

Günlük tut. Askerin yokken neler yaşadın yaz. Ben öle yapmıştım geldiğinde verdim okusun die çok mutlu olmuştu.

Günaydın arkadaşlar,

nasılsınız, uçak bileti alan var mIııı

günaydın biz aldık canımmm:))

tuttum canımm:)) bir de biz şanslıyız çok şükür mektuplaşma olanağımızda oldu bugün bir mektup daha gönderiyorum:))

hoşgeldin canımcımmm
çok sıkıştırıyo şafak çok bunaldım yaaaa

Hb cnm. Allah yardımcınız olsun. Askerleriniz için bu zamanlar hiç geçmiyor. Her iki laflarından biri "şafak sıkıştırıyor artık bunaldım " oluyordur:)

günaydın biz aldık canımmm:))

tuttum canımm:)) bir de biz şanslıyız çok şükür mektuplaşma olanağımızda oldu bugün bir mektup daha gönderiyorum:))

Ne güzel bende acemiliğindeyken gönderebildim 1 kere sadece usta birliğinde göndermedim/gönderemedim hiç.
Sİz çok şanslısınzı gerçekden hepde öle olun:81:

evet amiinn canımm çok şükür o da bana cevap verdi falan baya mektulaştık yani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…