• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynen ya tubi benle dalga geçiyo evli olduığu için sen daha 80 saycan ben 40 gün sonra kavuşcam aşkıma diyo :)
düğünüme son 80 :)
akife diorum 80 gün kaldı adam diyoki anlatma heyecanlanmaya başladım

:9::9:

Ne güzel o şimdi düğünü hatırlayıp yüzünde bir gülümse oluyordur :9:

aynen ya tubi benle dalga geçiyo evli olduığu için sen daha 80 saycan ben 40 gün sonra kavuşcam aşkıma diyo :)
düğünüme son 80 :)
akife diorum 80 gün kaldı adam diyoki anlatma heyecanlanmaya başladım

ne güzel kuzu yaa 80 günde eriyecek bitecek:)))
geçen gün askere artık şafak kelimesini duymak istemiyorum dedim o da bende içtima kelimesi duymak istemiyorum diyo:)))
ama görüyorum ki bir de evlenmek için şafak sayacağız:))

ne güzel kuzu yaa 80 günde eriyecek bitecek:)))
geçen gün askere artık şafak kelimesini duymak istemiyorum dedim o da bende içtima kelimesi duymak istemiyorum diyo:)))
ama görüyorum ki bir de evlenmek için şafak sayacağız:))

bende tatbikat ve nöbet ve kule laflarını duymak istemiyorum ama bebek olunca gece nöbetleri başlıcak :D

valla bilmiyorum gülümsemi oluyo ama stres yapmaya başladı damat olma fikri canını sıkıyor sıkıntılı bi durum ya :)

Sıkmaz canını emin ol onlar daha da çok istiyorlar ve mutlu oluyorlar.

bende tatbikat ve nöbet ve kule laflarını duymak istemiyorum ama bebek olunca gece nöbetleri başlıcak :D

Bebek çokçok başka durum. İnş. Rabbim yaşatırsa anlatırsın bizlere nöbet tutup tutmadığını:9:
gece 3-5 nöbeti :9:

Sıkmaz canını emin ol onlar daha da çok istiyorlar ve mutlu oluyorlar.

Bebek çokçok başka durum. İnş. Rabbim yaşatırsa anlatırsın bizlere nöbet tutup tutmadığını:9:
gece 3-5 nöbeti :9:

ay inş mutlu oluyodur damat olcam diye :)
ayy allah nasip etsin isteyen herkese :)
önce tuğbama :)

Back