günaydın biz aldık canımmm:))
tuttum canımm:)) bir de biz şanslıyız çok şükür mektuplaşma olanağımızda oldu bugün bir mektup daha gönderiyorum:))
BENİMDE VAR GÜNLÜĞÜM ÇOCUKLARIMIZA OKUTCAZ :d
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın biz aldık canımmm:))
tuttum canımm:)) bir de biz şanslıyız çok şükür mektuplaşma olanağımızda oldu bugün bir mektup daha gönderiyorum:))
askerlik dengemizi bozdu sözde asker olan sevgilililerimiz biz bekleneyiz ama dengemiz şaştı
askerlik dengemizi bozdu sözde asker olan sevgilililerimiz biz bekleneyiz ama dengemiz şaştı
BENİMDE VAR GÜNLÜĞÜM ÇOCUKLARIMIZA OKUTCAZ :d
ben askerime söyledim beni de sıkıştırıyo bu şafak diye, sana ne oluyo diyo, çok güldü bana :)
süper:)
Düğün şafağına 80 mi kaldı cnm?
aynen ya tubi benle dalga geçiyo evli olduığu için sen daha 80 saycan ben 40 gün sonra kavuşcam aşkıma diyo :)
düğünüme son 80 :)
akife diorum 80 gün kaldı adam diyoki anlatma heyecanlanmaya başladım
Ne güzel o şimdi düğünü hatırlayıp yüzünde bir gülümse oluyordur![]()
aynen ya tubi benle dalga geçiyo evli olduığu için sen daha 80 saycan ben 40 gün sonra kavuşcam aşkıma diyo :)
düğünüme son 80 :)
akife diorum 80 gün kaldı adam diyoki anlatma heyecanlanmaya başladım
ne güzel kuzu yaa 80 günde eriyecek bitecek:)))
geçen gün askere artık şafak kelimesini duymak istemiyorum dedim o da bende içtima kelimesi duymak istemiyorum diyo:)))
ama görüyorum ki bir de evlenmek için şafak sayacağız:))
bende tatbikat ve nöbet ve kule laflarını duymak istemiyorum ama bebek olunca gece nöbetleri başlıcak![]()
o nöbet tatlı nöbet olur kuzum yaa:))) nasıl heyecanlandım allahım hayırlısıyla göstersin o günleri![]()
amin hepimize o günleri gösterir inş :) zaten akife diyorum sen alıştın gece nöbetlerine sana yazıcam 3-5 nöbetlerini :)
valla bilmiyorum gülümsemi oluyo ama stres yapmaya başladı damat olma fikri canını sıkıyor sıkıntılı bi durum ya :)
bende tatbikat ve nöbet ve kule laflarını duymak istemiyorum ama bebek olunca gece nöbetleri başlıcak![]()
:))) yazık yaa askerden gelsinde öyle söyle bari::)))
Sıkmaz canını emin ol onlar daha da çok istiyorlar ve mutlu oluyorlar.
Bebek çokçok başka durum. İnş. Rabbim yaşatırsa anlatırsın bizlere nöbet tutup tutmadığını
gece 3-5 nöbeti![]()
ay inş mutlu oluyodur damat olcam diye :)
ayy allah nasip etsin isteyen herkese :)
önce tuğbama :)
yok şimdiden söliyimde bilgisi olsun
dün gece diyorki babanın oğlu yok ya erkek torunu olsa demeyi biliyor bana ozaman kalkıp bakacak bebeğe![]()
kızz evlen önce
tamam sana da sana da :)