hoşgeldin tatlımmm :)
canımcım sana bişey soracağım ben yeşil çay içiyorum ama poşet çay faydası olur mu hem metebolizmaya hem de zayıflamaya yardımcı olur diyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin tatlımmm :)
canımcım sana bişey soracağım ben yeşil çay içiyorum ama poşet çay faydası olur mu hem metebolizmaya hem de zayıflamaya yardımcı olur diyolar
günde 2 fincan uygundur evet hem yağ yakıyo hemde metobolizmayı hızlandırıyor beta marka var yeşil çay o en iyisi diyolar du bende içiyim bari :)
kankiştolarım napıyorsunuz
ben çok yoğunum çok ya
kocamı çok fena özledimmmmm bide
valla ben doğadan yeşil çay aldım poşet çay açeili yazıyodu sadesi yokru hoşuma da gtti içiyorum ama beta ne oluyo onu bilmiyorum kuzum
kankiştolarım napıyorsunuz
ben çok yoğunum çok ya
kocamı çok fena özledimmmmm bide
ben de sadece yeşil çay sevmiyorum. doğadanın büyülü bohçası var güllü o en sevdiğim. çay parçaları da büyükçe zaten.
bide bergamot kokusunu seviyom öyle yeşil çay var o da güzel gidiyo. şirkette limonlu bana almış müdürüm ama onu hiç sevmedim duruyo hep :)
ben de sadece yeşil çay sevmiyorum. doğadanın büyülü bohçası var güllü o en sevdiğim. çay parçaları da büyükçe zaten.
bide bergamot kokusunu seviyom öyle yeşil çay var o da güzel gidiyo. şirkette limonlu bana almış müdürüm ama onu hiç sevmedim duruyo hep :)
ama yeter çalışma artık yaa:))
bende manitamı özledimmm![]()
ay ben hiç özlemedim akifi sadece deli oluyorum onu görmekk içinn :)
aaa özlemediysen neden deli oluyosun acaba:))))
canım benm yaa insan özlemez mi benm burnum ne oluyomuş heryerimde tütüyo yeminle askımcım![]()
hahaha sen beni görsen akife bi tirip yapıyorum sen beni özlemiyosun filan diye :)
haftasonu hiç uzun konuşamadık diyorum ki sen artık beni özlemiyosun aramıyosun oysaki adam arıyo benim işim oluyo konuşamıyoz :) ayyy gelsin artık ya
bizimde bi derdimiz var ya akifin saçları düğüne kadar uzamazsa :)
hahaha sen beni görsen akife bi tirip yapıyorum sen beni özlemiyosun filan diye :)
haftasonu hiç uzun konuşamadık diyorum ki sen artık beni özlemiyosun aramıyosun oysaki adam arıyo benim işim oluyo konuşamıyoz :) ayyy gelsin artık ya
bizimde bi derdimiz var ya akifin saçları düğüne kadar uzamazsa :)
napalım valla benim ara öğünüm geldi onu yiyom :)
ya bırak sen mi kurtarcan şirketi
kocanda seni özlemiştir kesin![]()
:)) uzar canımcım illaki facete paylaştığın bir resim vardı orda ki kadar uzamaz ama en azından şimdi ki halinden daha uzun olur
evlilik fotoğraflarınızda anı olur askerden gelir gelmez bastım nikahı dersin:)))
son dönemde kestirmesin saçını kerem de öyle yapıcak.
ben uyuzluk yaptığım için şu sıra özlemiyom.
:)) uzar canımcım illaki facete paylaştığın bir resim vardı orda ki kadar uzamaz ama en azından şimdi ki halinden daha uzun olur
evlilik fotoğraflarınızda anı olur askerden gelir gelmez bastım nikahı dersin:)))
dün kocam diyoki evimi çok özledim ayaklarımı uzatıp yanyana uzanıp battaniyenin altında film izlemelerimizi özledim
bende aşk olsun herşeyi özledin bi beni özlemedin öylemi diyorum
sana içinde bulunduğun durum daha da çekilmez hale gelmesin diye bide özledim diyip üzmek istemiyorum seni dedi
ama biliyosun ki kurak toprakların yağmuru özlediği gibi özlüyorum seni canım yana yana özlüyorum dedi
tabii ben koptum orda nasıl ağlıyorum
çok az kaldı bebeğim vuslata çok az kaldı ağlama kıyamam dedi
ayyyy ne zamandır böle romantik konuşmuyorduk
çok tuhaf oldum
ahaha nikahın imamını da kıyarım hükümümetini de
sabrına başlarım sükunetine de
çalsın davul zurnası bizim havadan
oynar elbet birileri kız tarafından![]()
![]()