kızlar size güzel bi haber veriyim mi teskere tarihimiz belli oldu ve akif uçak biletini aldı allah nasip ederse 17 mayısta 12.20de binecek uçağa
canımmm çook sevindimm
benm askımcımda aldı biletini 18 mayıs sabah 07:00 uçağa binecek:)) çook heyecanlıyım yaa
aynen kuzucum valla bende heyecanlandım kpss başvuruları başlıyor kuzular bilgilerinize
başvuru yapsam mı acaba çok kararsızım yaa:))
hedeflerinde memur olmak yoksa başvurma boşuna
daha önce 2 kere girdim önlisans olarak yerleşemedim yeterli puanda alamadım hevesim kalmadı anlıyo musun
aslında mermur olmak bir bayana göre çok iyi olur ama atanamayınca üzücü oluyo lisans olarak deneyeyim diyorum
okulu bitireyim denerim herhalde kuzumm
okulu bitirmek üzeresin bu sene lisans başvurabiliosun ben 2006 dan beri her yıl giryorum ama ısrarla yine giriyorum
aslı kuzu gelde duy sesimi ösym sınav merkezi lazım bize izmirde bornovada var mı kuzucum
çok dua ediyorum kuzu yaa haziran da bitirmek için eylül e kalırsam herşey altüst olacak çok sıkışacağım(
o yüzden odaklanmış vaziyetteym bakalım lisans başvurusu yaparım o zaman
kızlar size güzel bi haber veriyim mi teskere tarihimiz belli oldu ve akif uçak biletini aldı allah nasip ederse 17 mayısta 12.20de binecek uçağa
geldim direk bu çıktı karşıma:))
bornovada ege üniversitesinin içinde var benim bölümüme çok yakın aaah ah((
manisa kavşağının olduğu geniiiş bi boşluğun olduğu giriş kağısından giriyosun. önce düz gidiyosun. Sonra sola dönüyosun yemekhanenin ordan.
Dümdüz yürücek gene. Orda kimse sorsa gösterir ama ben gene de anlatabilirimmm :)))))
sola döndükten sonra da düz yürücek bi süre. Sonra çarşı başlıcak. Kırtasiye kuru temizleme. O geçince e cafeyi gördüğü gibi sola döncek aradan. Karşısına çıkan ilk bina öğrenci işleri olcak yürüyünce. Onu geçince de benim binaaam((((((((((((
ayyyyyyyy sanki recep geliyormuş gibi çok sevindim ya
canım benim çok sevindim çokkkkk
fatma sen araştırdın mı recebin yerine başvuru yapabiliyormuyum
yoksa gidip kendimi yapacak başvuruyu ya bende bi müsait olup da bakamadım daha
bana bildiklerini yazarmısın canımcım ya
yani bornovadaki ege üniversitesinin içinde var yani dimi onun içinde bornova metronun oraya gelse yürüyerek gider mi ki
günaydın kuzucuklaar anca girebildim buraya. Haftasonu ister istemez birikiyo iş.
Gülçinim tuğbam geçmiş olsun kuzular. Finalde düşük olan dersinize daha çok çalışıp geçersiniz ben size inanıyorum.
Fatmam sen nasılsın bacım izmitte neler yaptın??
Ben düün kereme çok kızdım kızlar ya.3-4 haftadır denetleme var diye salmamışlardı. Ben izmirden geldiğimden beri internette bile görmedim hiç. Benimki resim falan da yollamıyo sagolsun! Kac zamandır özledim özledim dedim cumartesi çarşıya çıktı. Sabah oturdum bilgisayara hadi gelir hadi gelir gelmedi. Arkadaşından aradı cafe çok kalabalık giremiyom sen çıkçaksan çık diye.
Ben de dedim ki çok özledim seni başka semte gitsene ordan gir internete evdeyim ben dedim. Tamam olabilir vakit çok geç değil dedi. 4buçuğa kadar sabırla bekledim yok. Paşam arkadaşıyla alsancağa gitmiş gezmiş dönmüş. Hiiç düşünmüyo bu kız beni özledi mi diye. Ki söyledim de görmek istiyom seni diye.
Sonra konuşmamaya soğuk davranmaya başladım. Dün artık patladım. Hem ağladım hem azarladım. Hep sorumsuzluk nereye kadar ama. Sana kızmasam gene beni aramıyodun 3 gün evde ölsem haberin bile olmucak dedim. Annen de askerde yakınımızda ol göz kulak oluruz sana diye dibinizde ev tutturdu incir çekirdeğini doldurmayan olaydan sonra küstü kendi çapında ona bile açıp ağzını bişey demedin dedim.
Bide cuma akşamı elimin kabukları yeni geçiyo dedim. Ne oldu falan diye sordu elim yandı ya dedim. Neden söylemiyosun diyo. 3 günde bir arayınca pazartesi olan olayı unutuyom çarşambaya kadar ne bileyim ben. Zehirlendiğimde kötü oldum diyorum niye söylemiyosun diyo. O kadar aralı konuşuyoz anlattıklarım bile bi kulağından girip öbür kulağından çıkıyo. Acayip sinirliyim şu sıralar ona!
evet ege üniversitesini anlattım sana. Bornovada başka yer yok başvuru için. Bornova metronun ordan daha çok yürür. Bu dediğim yer manisa kavşağı diye geçiyo. öğrenmiştir kocaman bi giriş var orda.
ayyy canım recepte gelecek çok şükür :)
canlarım fotoğrafçıyıda ayarladım ben çok mu aceleciyim ne :)
hatta vesikalık bile çektirdim nikah işlemleri için
günaydın kuzucuklaar anca girebildim buraya. haftasonu ister istemez birikiyo iş.
gülçinim tuğbam geçmiş olsun kuzular. finalde düşük olan dersinize daha çok çalışıp geçersiniz ben size inanıyorum.
fatmam sen nasılsın bacım izmitte neler yaptın??
ben düün kereme çok kızdım kızlar ya.3-4 haftadır denetleme var diye salmamışlardı. ben izmirden geldiğimden beri internette bile görmedim hiç. benimki resim falan da yollamıyo sagolsun! kac zamandır özledim özledim dedim cumartesi çarşıya çıktı. sabah oturdum bilgisayara hadi gelir hadi gelir gelmedi. arkadaşından aradı cafe çok kalabalık giremiyom sen çıkçaksan çık diye.
ben de dedim ki çok özledim seni başka semte gitsene ordan gir internete evdeyim ben dedim. tamam olabilir vakit çok geç değil dedi. 4buçuğa kadar sabırla bekledim yok. paşam arkadaşıyla alsancağa gitmiş gezmiş dönmüş. hiiç düşünmüyo bu kız beni özledi mi diye. ki söyledim de görmek istiyom seni diye.
sonra konuşmamaya soğuk davranmaya başladım. dün artık patladım. hem ağladım hem azarladım. hep sorumsuzluk nereye kadar ama. sana kızmasam gene beni aramıyodun 3 gün evde ölsem haberin bile olmucak dedim. annen de askerde yakınımızda ol göz kulak oluruz sana diye dibinizde ev tutturdu incir çekirdeğini doldurmayan olaydan sonra küstü kendi çapında ona bile açıp ağzını bişey demedin dedim.
bide cuma akşamı elimin kabukları yeni geçiyo dedim. ne oldu falan diye sordu elim yandı ya dedim. neden söylemiyosun diyo. 3 günde bir arayınca pazartesi olan olayı unutuyom çarşambaya kadar ne bileyim ben. zehirlendiğimde kötü oldum diyorum niye söylemiyosun diyo. o kadar aralı konuşuyoz anlattıklarım bile bi kulağından girip öbür kulağından çıkıyo. acayip sinirliyim şu sıralar ona!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?