343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben iyiyim canım izmit güzel geçti annemler dün geldiler beni istanbula bırakmaya iidi yani
kereme kızmaya başladım artık küçük bir sopa istiyor nedir bu ilgisizliği ne diyo sen sorduğunda

ilk kafamı dağıttım dedi sakin sorduğumda. kolay değil yaşadıkları da artık benim de tahammül sınırlarımı aştı bu kafa dağıtmak. valla izmire gidince buluşmucam. umru değil hiçbişey benim de umrumda olmasın artık.
dün kavga edince ama kaç kere daha aradı seviyorum diye mesaj atıyo. normalde yapmadığı şeyler.
bi telefon açtığında da ben doğru düzgün sesini duymuyom. yorgunum diyo o kadar bitti. koğuş arkadaşı kim aynı ranzayı kimle paylaşıyo diğer yazıcılar kim komutanı bişey diyo mu hiç bişey anlatmıyo. sorarsam yemek yedi mi onu söylüyo. geçekten çok ağrıma gidiyo artık.

canım şimdi ilk sorum sana recep 2010da kpssye girdimi yada 2011 de

2010 ve 2011 de olan sınavlar lisans KPSS idi değilmi
recep bu sene ilk defa lisansa girecek
benim hatırladığım en son 2008 de ilk öğretim önlisans olmuştu ona girmişti
ondan sonra oldumu ya hatırlayamıyorum 4 yılda bir oluyo diye biliyorum ben ortaöğretim önlisans

o zaman sen yapamazsın mecburen kendisi yapıcak canımcım yok canım 2 yılda 1 oluyor ama sanırım recep girmemiş son yıllarda
o zaman recep en yakın okul müdürlüğüne gidip başvuru yapması lazım ama sen burdan parasını yatırabilirsin

anladım kuzucum çok sağol ya o zaman ben bugün parayı yatırayım hangi banka alıyo aceba parayı bi bakayım
bide son bi soru yanında neler götürecek başvuruya giderken

anladım kuzucum çok sağol ya o zaman ben bugün parayı yatırayım hangi banka alıyo aceba parayı bi bakayım
bide son bi soru yanında neler götürecek başvuruya giderken

başvuru formu varmış onu götürmesi gerekiyor şimdi ösym bürosunu aradım sende arasana bi onlar en doğru bilgiyi verir recep 2010da şifresini hatırlıyosa kendi yapabilirmiş sanırım

fatma zaman kaybetmemeleri için başvuru formunuda doldurup dekont ve diplomayla birlikte kargoya verelim değil mi
bide orda başvuru formuyla uğraşmasınlar
ben bugün çıkabilirsem parayı yatırayım yarında hepsini göndereyim diyorum

evet canım form doldurmaya uğraşmasınlar ama akife ulaşmam lazım önce benim

belkide senle konuşurken askerlikten bahsetmek istemiodur askerliği düşünmek filan istemiyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…