tamam ben diyorum ki manisa kavşağındaki kapısından giricek zaten içerde sorar gösterirler şifre alması lazımda
evet çok kolay yürüceği yol da. Sorsun güvenlikten itibaren anlatırlar.
ben iyiyim canım izmit güzel geçti annemler dün geldiler beni istanbula bırakmaya iidi yani
kereme kızmaya başladım artık küçük bir sopa istiyor nedir bu ilgisizliği ne diyo sen sorduğunda
aslıcımm kerem in amacını ben hala anlayamadım neden böyle davranır ki bir erkek illa ki üstüne düşmeyip umursamaz mı olmak lazım çok kafana takma bitanem o sana nasıl davranıyosa sende ona öyle davran bakalım bizler burda tuvalete bile telefonlarla gidiyoruz yeter ki aradıklarını görelim konuşabilelim diye
biz böyle yaparken onların bu şekilde davranmaya hakkı yok gerçekten fatma nın dediği gibi dayak istiyo artık kerem
canım şimdi ilk sorum sana recep 2010da kpssye girdimi yada 2011 de
oyy benim izmir temsilcisi yarenim teşekkür ederim iyiki varsın
2010 ve 2011 de olan sınavlar lisans KPSS idi değilmi
recep bu sene ilk defa lisansa girecek
benim hatırladığım en son 2008 de ilk öğretim önlisans olmuştu ona girmişti
ondan sonra oldumu ya hatırlayamıyorum 4 yılda bir oluyo diye biliyorum ben ortaöğretim önlisans
şimdi baktım osymden 2010 daki önlisansa girmiş recep
anladım kuzucum çok sağol ya o zaman ben bugün parayı yatırayım hangi banka alıyo aceba parayı bi bakayım
bide son bi soru yanında neler götürecek başvuruya giderken
fatma zaman kaybetmemeleri için başvuru formunuda doldurup dekont ve diplomayla birlikte kargoya verelim değil mi
bide orda başvuru formuyla uğraşmasınlar
ben bugün çıkabilirsem parayı yatırayım yarında hepsini göndereyim diyorum
günaydın herkese,
şafağınız 36 maşallah
345'ler de geliyor 343'ler dede oluyor artık:)
günaydınn artık sabırsızlanmaya başladık bitsin artıkkk:))
bugün bizim poşetlerin, 345 lerin yerleri açıklanacakmışşşş :))
ilk kafamı dağıttım dedi sakin sorduğumda. kolay değil yaşadıkları da artık benim de tahammül sınırlarımı aştı bu kafa dağıtmak. valla izmire gidince buluşmucam. umru değil hiçbişey benim de umrumda olmasın artık.
dün kavga edince ama kaç kere daha aradı seviyorum diye mesaj atıyo. normalde yapmadığı şeyler.
bi telefon açtığında da ben doğru düzgün sesini duymuyom. yorgunum diyo o kadar bitti. koğuş arkadaşı kim aynı ranzayı kimle paylaşıyo diğer yazıcılar kim komutanı bişey diyo mu hiç bişey anlatmıyo. sorarsam yemek yedi mi onu söylüyo. geçekten çok ağrıma gidiyo artık.
gülçinim yoğunum kusura bakma cevap yazamasdım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?