Bende İstanbul'a gidicem ewt zor günler beni bekliyor kendimi alıştırdım bakalım yaşayınca nasıl olcak :)
Bizde de tam tersi cnm 5 erkek 1 de ben varım
ama kafa dengiyiz Allah dan zaten çoğu zaman yalnız geçiyor ofisde alıştım artık 8 yıldır
kafa dengi olunca sorun olmaz ne güzel
ben geldim tekrar:))) sürekli gidip geliyo işler karışmış yokluğumda ancak toplarladım ders çalışmayı düşünüyorum şimdi de ama size bakmadan edemedim
yaa bende askımcımla ayrı şehirlerdeyiz çok zor oluyo artık kavuşmak istiyorummmm tubi bende çok evhamlıyım napacağım bu huyumu bilmiyorum
ben geldim tekrar:))) sürekli gidip geliyo işler karışmış yokluğumda ancak toplarladım ders çalışmayı düşünüyorum şimdi de ama size bakmadan edemedim
yaa bende askımcımla ayrı şehirlerdeyiz çok zor oluyo artık kavuşmak istiyorummmm tubi bende çok evhamlıyım napacağım bu huyumu bilmiyorum
ewt cnm :13:
Ayrı şehirlerde olmak çok zor ya. Tez zamanda kavuşalım inş...................
bencede kavuşalım artık 2 yıldır bıktım gel gitlerden bir ayın hasretini bir güne sığsırmaya çalışmaktan da bıktım beklemekten zaten bıktım
ayy çok isyankar oldum tovbe yarabbim sen hayırlısını ver:)))
herkes sevdiğine kavuşsun inşşşş amiiinnn
bencede kavuşalım artık 2 yıldır bıktım gel gitlerden bir ayın hasretini bir güne sığsırmaya çalışmaktan da bıktım beklemekten zaten bıktım
yaa bide benim gibi kavuşmak için buralara gelip hala hasretlik çekenler var( böhüüüüüüüüüü
kız bide seninki izmire gitti ne şans dimi :)
sorma yaa böyle şansın ben...
ben izmirden buraya gel o istanbuldan izmire gitsin. neyse az kaldı :))
merhaba kızlar, nabersiniz? misafirimiz de var bugün, ne güzel :)
gerçi bende geç kalktığım için gelemiyorum sık sık, bende misafir gibi oldum iyice amaher gün takip ediyorum aslında sizi.. bazen de o kadar kötü hissediyorum ki, parmağımı bile oynatmak istemiyorum hiç..
bugün konular ne güzel böyle... Rabbim hepinizi sevdiğine kavuştursun hayırlısıyla.. önce askerlik özlemi, sonra kavuşma özlemi bitsin.. ve sonra da herkes çok çok mutlu olsun inşallah..
bnm 6 yıl oldu canm. 6 yıldır parça parça görüşebiliyoruz. En çokda gidişi koyuyordu
ama bitecek bu günlerde dimi :)
beklerken bizlerde öyleydik ama inan kk'da zaman daha çabuk geçiyor bazen ailene anlatamadığın şeyleri burda paylaşıyorsun
inş.
bugün forumda ne çok kişi var. Dün yanlız kalmıştın fatma kuşum bugün yetişyik yanına :d
merhaba kızlar, nabersiniz? misafirimiz de var bugün, ne güzel :)
gerçi bende geç kalktığım için gelemiyorum sık sık, bende misafir gibi oldum iyice amaher gün takip ediyorum aslında sizi.. bazen de o kadar kötü hissediyorum ki, parmağımı bile oynatmak istemiyorum hiç..
bugün konular ne güzel böyle... Rabbim hepinizi sevdiğine kavuştursun hayırlısıyla.. önce askerlik özlemi, sonra kavuşma özlemi bitsin.. ve sonra da herkes çok çok mutlu olsun inşallah..
Bnm 6 yıl oldu canm. 6 yıldır parça parça görüşebiliyoruz. En çokda gidişi koyuyordu
Ama bitecek bu günlerde dimi :)
aynen yaa gelişini öyle büyük heyecanla bekliyorum ki gideceği vakit o kadar çabuk geliyodu ki ne zaman tren görsem içim yanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?