siz nasıl tanıştınız bide adın ne senin arkadaşım ben fatma :)
Seda.
Üniversiteden ama bizim okul bittikden sonra oldu hatta okul zamanında nefret ederdim kendisinden

Dönme dolapda başladı aşkımız

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz nasıl tanıştınız bide adın ne senin arkadaşım ben fatma :)
ben geldim yine bankalardaydım offf bıktım valla ya
bide regli olcam karnım çok ağrıyo çok sinirliyim
işler öyle çokkki bunaldım yaaaa
ders çalışmam gerek ama çalışamıyorum
seda.
üniversiteden ama bizim okul bittikden sonra oldu hatta okul zamanında nefret ederdim kendisinen
Dönme dolapda başladı aşkımız![]()
ay negüzel memnun oldum canımcım
ne okudun sen hangiokul
ofiste herkes tatil bakıyorrr :)
ofiste herkes tatil bakıyorrr :)
ne güzel yaaben para da biriktirdim ama biz ancak 2 gün kaçıp gelebilcez. yıllık iznim 1 hafta onda da ailemle olmak istiyom. bu sene bayram tatilleri de çok kısa çünkü.
biz de ancak haftasonu adalar belki 2 gün antalya gibi bişeyler yaparız. işallah! :)
ne güzel yaaben para da biriktirdim ama biz ancak 2 gün kaçıp gelebilcez. yıllık iznim 1 hafta onda da ailemle olmak istiyom. bu sene bayram tatilleri de çok kısa çünkü.
biz de ancak haftasonu adalar belki 2 gün antalya gibi bişeyler yaparız. işallah! :)
ben gider hadi öpüldünüz kızlar izmite yolculuk var![]()
güle güle canım.. heralde ilk defa şafağınla aynı yerde olucan :)) sonra bi de 34'te tabii :)
günaydınnnnnnn
hayırlı haftalar
hepinizi öptüm kuzucuklarımmmm
günaydınn canlarımm şafak 38 1 ay 1 hafta 1 gün kaldı:))) çıldırmamak elde değil ama mutluluktan ve heyecandan
fatmacımm benm sınavlar fena değildi ne iyi ne kötü yani tam bilemiyorum tubişimm senin nasıldı canımcımm
kızlar benim sınav cumartesi iyi gçti de
dün berbat geçti fazla çalışamadığım derslerden girdim
neyse sağlık olsun kocam gelsinde çalıştırır beni allahın izniyle