343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oyy tatlım çok teşekkür ederim :)
güzel bi gelin olmuşmuyum gelip göreceksiniz dimi nikahıma :)

Gelinlik herkese yakışır cnm hele sevgiyle dolu olanlara daha çok yakışır

Aşk dolu çiftler bir başka dans eder

Al aşkım beni yanına dalmışım sarhoşluğuna
Bir ömrü senle aşalım al uçur beni sonsuza

bu şarkıyı da pek bi severimm

Son düzenleme:

evet bu şarkı çok güzell bende severm ::)
dans müziğimizi de seçtim ben zuhal olcay pervane yada berkay ele inat :)

İkisi de süperr bence prova yapın başbaşa böle değişik dans hareketleri abooo ne kadar gzl olur.

Piste çıkmışsınız sen beyazlar içindesin, gözlerinizin içine bakarak dans ediyorsunuz off gözlerim doldu ya Rabbim o günleri hepimize yaşatır inş.

kız anlatma daha çok heyecanlandım :) amin amin
benim dana pek sevmez dans etmeyi biraz prova yapıcaz gelsinde bi

işallah canım. küçükçekmece izmitten daha uzak olabilir bize. arabamız da yok. o gün bi yaklaşsın da işallah geliriz.

izmitede bekleriz tabi ama nikah salonu çok kolay yerde metrobüsle gelinebilio konuklarımız için herşeyi düşündük :)

ele inat olmasın bence yaa. pervane daha anlamlı. :) kuzenlerim de onu yaptılar klasik oldu ama en azından düğün için daha güzel bence.
bizim şarkımız da hazırlmışşşşş :S

ele inat olmasın bence yaa. pervane daha anlamlı. :) kuzenlerim de onu yaptılar klasik oldu ama en azından düğün için daha güzel bence.
bizim şarkımız da hazırlmışşşşş :S

evt pervane çok klasik oldu ama güzel ve anlamlı ama biz biraz ele inat evleniyoz bizi ayırmak isteyenler çok oldu bakalım akif ne dicek
sizin şarkınız ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…