ayy bende artık koşuşturma içine girmek istiyorum ki daha çok zayıflıyım dün diyetisyenim yüzün küçüldü dedi :)
aslıcan 1300 verdim bu sefer :)
Tam düğün tarihi ne zaman.
Hangi şehirdesin cnm sen.
Ozaman asker şafağından sonra senin en güzel telaşın başlıycak
Gelinlik provası, eşya, ev aboo
fatmam okudum dün okuldayken. telefonumdan da giriyom okuyom. çok sevindim aferin kuzucan. vallaha gelinlik provasının sonuncusunu düğüne yakın al bence baksana incecik olcaksınn :)))
Bende askerlik zamanı senin gibiydim hala da öleyim yiyom ama zayıflıyorum yedikce zayıflayanlardanız
şu düğün tarihi alınmadan da kilo alamıycam sanırım
29,30 haziran da olacak kına ve nikah olacak
kına izmitte nikah istanbulda
valla askerim gelene kadar birşey yokta gelince başlıcak telaş şimdi rahat rahat takılıyorum
valla gelinliğe başladım geçen hafta evimiz var beyaz eşyayı aldık benim çeyizim tamam sayılır bi mobilya filan kaldı ama evin eksiği bitmiyor biliyorsun
ayy çok heyecanlıyım yaaaa
29,30 haziran da olacak kına ve nikah olacak
kına izmitte nikah istanbulda
valla askerim gelene kadar birşey yokta gelince başlıcak telaş şimdi rahat rahat takılıyorum
valla gelinliğe başladım geçen hafta evimiz var beyaz eşyayı aldık benim çeyizim tamam sayılır bi mobilya filan kaldı ama evin eksiği bitmiyor biliyorsun
ayy çok heyecanlıyım yaaaa
kuzucum seni okuyodum 341 lerin sayfasında :)
yok ben aslında topluyum yani kalçalarım büyük,bacaklarım kalın.türk kadını tipinde :) ama koşturmacadan kilo durmuyo bu ara çok mutluyum. sınavlarım da var diye o kadar çok yiyom ki anlatamam. ama sen hiç almıyosan kıskandım şimdi seni
düğününüz şimdiden hayırlı uğurlu olsun :))
çeyizim tamam sayılır ne kızz kamyonlar almıcak çeyizini :d :d :d sonra yenileri çıkar alırsın eksiklerini :) :)
oooooooooo senin tammlanmış nerdeyse cnm ya çok gzell bende okudukça heycanlandım
Bnmde olursa kına antalya nikah istanbul hayırlısı bakalım.
Ozaman sende istanbul'a gelin gideceksin benm gibi.
Ist. Semt olarak neresi ?
aynen bazılarını düğün sonrasına bırakcaz akifle rahat rahat alalım diye :)
aynen baya şeyi tamamladım. Balayıda tamam oteli ayarlayadım :) ben tez canlıyım herşey hemen olacak :)
evet canım ben istanbula gelin gelcem ama zaten işimden dolayı 3 senedir istanbulda yaşıyorum ve evlenince oturacağım evden 3 apartman ötede yaşıyorum :)
nikahımız küçükçekmecede olacak ama evimiz başakşehirde sen nereye gelin geleceksin
oooooooooo senin tammlanmış nerdeyse cnm ya çok gzell bende okudukça heycanlandım
Bnmde olursa kına Antalya nikah İstanbul hayırlısı bakalım.
Ozaman sende İstanbul'a gelin gideceksin benm gibi.
İSt. semt olarak neresi ?
Otel neresi düşünüyorsun?
bende tez canlıyım.Önceden ne bulsam alıyordum. Balayı için yerlere bakıyordum vs. şimdi şu tarih işinden dolayı bıraktım herşeyi önce tarih sonra telaş
Ben Şişli cnm. Düğünde Harbiye Orduevinde düşünüyor nişanlım bakalım artık.
bi arkadaşımda orda yaptı düğününü ama düğüne gidemedim
otelim belli canım marmaristen aldım emre otel 8 -15 temmuz arası gidicez :)
düğünümüzü filan herşeyimizi kendimiz yapıyoruz o yüzden ultra lüx bi otel bakamadk bide tam sezonda heryer çok pahalı
Hayırlısı olsun cnm. Bizde A'dan Z'e kendimiz yapıcaz bizde lükse kaçmıycaz herşeyi sınırlı alıcaz bide kira olacağı için eşya pek almıycaz bakalım artık cnm zaman ne gösterecek yaşayıp görücez herşeyi.
ay aslı o incecik olduğum günleri görücem mi acaba :)
başka şehre gelin gidecek birini bulduğum zaman hemen atlıyorum:))
inşallah hayırlısıyla sizinde herşeyiniz tamamlanır canım bende eskişehir e gelin olacağım
istanbul da yaşıyorum bakalım nasıl olacak
biz geçen sene harbiye ordu evinde düğüne gitmiştik. güzel olmuştu baya. eğlenmiştik. allah içinize sindirsin şimdiden :)
Hayırlısı olsun cnm. Bizde A'dan Z'e kendimiz yapıcaz bizde lükse kaçmıycaz herşeyi sınırlı alıcaz bide kira olacağı için eşya pek almıycaz bakalım artık cnm zaman ne gösterecek yaşayıp görücez herşeyi.
Bizi ancak biz anlarız o zamanzor olacak ama ne yapalım kader. Huzurumuz olsun da artık gurbetlik geçeriz ne yapalım...
Ben çok merak ediyorum orasını. İst. gidersem ilk işim oraya gidip bakmak olacak
inş. cnm inş. güzel olur herşey bu kadar sabrın sonunda Rabbim huzura mutluğa kavuştururz hepimizi.
sen çalışıyomusun canımcım
bu gidişle görüceksin yani. hafta 1kilo ve üstü bence şahane bişey. sakın bırakma rejimi. bana da buluştuğumuz günden sonra akifle olan resimlerinizde yüzün küçülmüş gibi geldi. motivasyonu yüksek tut kuzum. çok güzel bi gelin olacaksın sen ama her koşulda unutmagülüşün yeter.
Ewt cnm çalışıyorum. İş makinası satılıyoruz.
İş olayı da var İstanbul'da. Bende mutlaka çalışıcam evde oturamam kısmet tabi.
Sen ne iş yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?