343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydıııınn. bütün otobüsleri kaçırdım şirkete ancak gelebildim.
gülçinn hoşgeldin canım daha iyi olmana çok sevindim. insanın gözü arıyo seni alışmışız :)
olsun canım bence de sen yaparsın kaç haftalardır çalışıyodun üzme tatlı canını. finallerde daha çok çalışırsın

günaydıııınn. bütün otobüsleri kaçırdım şirkete ancak gelebildim.
gülçinn hoşgeldin canım daha iyi olmana çok sevindim. insanın gözü arıyo seni alışmışız :)
olsun canım bence de sen yaparsın kaç haftalardır çalışıyodun üzme tatlı canını. finallerde daha çok çalışırsın

bissürü aynı mesajı yazmışım :)
kuzular benimki akıllandı! her akşam arıyo artık beni :))

Son düzenleme:

bissürü aynı mesajı yazmışım :)
kuzular benimki akıllandı! her akşam arıyo artık beni :))

hoşgeldin canımcım
sevindim keremin akıllanmasına taktikler tuttu demekki :)

ehuehue evet fırça yiyince akıllanıyo benimki. bu aralar hem iş hem okul stresliyim ya onu da anladı sonunda. o yüzden akıllandı diyebiliriz :)

erkekler fırça ile çalışyıor :) sende yoğun bi dönemden geçiyosun valla senin işin daha zor kaç yere bölünüyosun bizimkiler tek askerliği yaparken bu kadar sıkıntı çektiler :)

saol canım teşekkür ederiz 41 bizim az kaldı çok şükür 345leri bekliyoruz dört gözle sizde durumlar ne :)

341'ler artık düğün, nişan telaşındalar canım. Şafak saymaya devam anlıycan:)

Sizlerinde bitsin askerlik düğün, nişan, söz vs. şafağı başlıycak ama tek farkla sevdiğiniz yanınızda olacak

çalıştım ama sanki bişey bilmiyomuşum gibi geliyo bana kuzu yaa artık hayırlısı napalım hastalıkta allah tan inşallah finallerde kurtulurum hepsinden

ya kuzular benim paşa askerim sadece askerliği kısa yapmak için okudu açık öğretmi ve bitirdi 1 hafta kitlenir çalışırdı siz kesin geçersiniz

benm askerde çoook çalışıyodu son güne kadar bırakmıyodu şimdi de bana rahat ol boşver diyo:)))

bizim 2 şafağımız var zaten ilki askerlik ikincisi düğün

nişanlımla şarkımız bie şafaktan bir şafağaa :)

85 gün kaldı düğünümüze :)

senin ne zaman düğünün

öyle yapacağım artık finallere daha çok çalışırım
canımcım çok sagol bende boşluktaydım çok alışmışım buraya
hep aynı değil mi kaçan kovalanıyo kerem arkadaşımız akıllandı anladığım kadarıyla azıcık trip iyi gelir:)))

erkekler fırça ile çalışyıor :) sende yoğun bi dönemden geçiyosun valla senin işin daha zor kaç yere bölünüyosun bizimkiler tek askerliği yaparken bu kadar sıkıntı çektiler :)

yazıcı ya sabahtan akşama kadar yazıhanede. çok sıkıldım diyo. ama elden bişey gelmiyo malesef.
ben de tam tersi biyerde sıkılamadan başka biyere geçiyom. bu ara baya yiyom kilo da alamıyom pantolon düşüyo belimden :)

ayy bende artık koşuşturma içine girmek istiyorum ki daha çok zayıflıyım dün diyetisyenim yüzün küçüldü dedi :)
aslıcan 1300 verdim bu sefer :)

senin ne zaman düğünün

Çok sevindim cnm ya ne güzel.
Bizim henüz tam tarih belli deil ama Eylül-Ekim gibi cnm.
Hayırlısı bakalım.

En güzel şafak düğün şafağı

Bende askerlik zamanı senin gibiydim hala da öleyim yiyom ama zayıflıyorum yedikce zayıflayanlardanız
şu düğün tarihi alınmadan da kilo alamıycam sanırım

senin ne zaman düğünün

ne güzell inşallah bir ömür mutlu olursunuz inşallah düğününüz mükemmel olur vee darısı başımıza:))

Çok sevindim cnm ya ne güzel.
Bizim henüz tam tarih belli deil ama Eylül-Ekim gibi cnm.
Hayırlısı bakalım.

En güzel şafak düğün şafağı

sizin içinde hayırlısı olsun canımcım
diyorum ya baharda bayramım yaza düğünümmm
balayı otelimize inince gerçek şafak bitmiş olacak :)

sizin içinde hayırlısı olsun canımcım
diyorum ya baharda bayramım yaza düğünümmm
balayı otelimize inince gerçek şafak bitmiş olacak :)

Tam düğün tarihi ne zaman.
Hangi şehirdesin cnm sen.
Ozaman asker şafağından sonra senin en güzel telaşın başlıycak
Gelinlik provası, eşya, ev aboo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…