günaydıııınn. bütün otobüsleri kaçırdım şirkete ancak gelebildim.
gülçinn hoşgeldin canım daha iyi olmana çok sevindim. insanın gözü arıyo seni alışmışız :)
olsun canım bence de sen yaparsın kaç haftalardır çalışıyodun üzme tatlı canını. finallerde daha çok çalışırsın
bissürü aynı mesajı yazmışım :)
kuzular benimki akıllandı! her akşam arıyo artık beni :))
Günaydın herkese, bitmiş askerliğiniz maşallah.
şafak :39
Allah yardımcınız olsun.
hoşgeldin canımcım
sevindim keremin akıllanmasına taktikler tuttu demekki :)
ehuehue evet fırça yiyince akıllanıyo benimki. bu aralar hem iş hem okul stresliyim ya onu da anladı sonunda. o yüzden akıllandı diyebiliriz :)
saol canım teşekkür ederiz 41 bizim az kaldı çok şükür 345leri bekliyoruz dört gözle sizde durumlar ne :)
çalıştım ama sanki bişey bilmiyomuşum gibi geliyo bana kuzu yaa artık hayırlısı napalım hastalıkta allah tan inşallah finallerde kurtulurum hepsindeniyi olmana sevindim canım sen zaten çok çok çalıştın boşver artık dersi
yarın bence senin sınavlar çok güzel geçicek inanıyorum ben sana
ama ben malesefki fazla çalışamadım ne yapıcam bilmiyorum çok stres yaptım
ya kuzular benim paşa askerim sadece askerliği kısa yapmak için okudu açık öğretmi ve bitirdi 1 hafta kitlenir çalışırdı siz kesin geçersiniz
341'ler artık düğün, nişan telaşındalar canım. Şafak saymaya devam anlıycan:)
Sizlerinde bitsin askerlik düğün, nişan, söz vs. şafağı başlıycak ama tek farkla sevdiğiniz yanınızda olacak
günaydıııınn. bütün otobüsleri kaçırdım şirkete ancak gelebildim.
gülçinn hoşgeldin canım daha iyi olmana çok sevindim. insanın gözü arıyo seni alışmışız :)
olsun canım bence de sen yaparsın kaç haftalardır çalışıyodun üzme tatlı canını. finallerde daha çok çalışırsın
erkekler fırça ile çalışyıor :) sende yoğun bi dönemden geçiyosun valla senin işin daha zor kaç yere bölünüyosun bizimkiler tek askerliği yaparken bu kadar sıkıntı çektiler :)
yazıcı ya sabahtan akşama kadar yazıhanede. çok sıkıldım diyo. ama elden bişey gelmiyo malesef.
ben de tam tersi biyerde sıkılamadan başka biyere geçiyom. bu ara baya yiyom kilo da alamıyom pantolon düşüyo belimden :)
bizim 2 şafağımız var zaten ilki askerlik ikincisi düğün
nişanlımla şarkımız bie şafaktan bir şafağaa :)
85 gün kaldı düğünümüze :)
senin ne zaman düğünün
yazıcı ya sabahtan akşama kadar yazıhanede. çok sıkıldım diyo. ama elden bişey gelmiyo malesef.
ben de tam tersi biyerde sıkılamadan başka biyere geçiyom. bu ara baya yiyom kilo da alamıyom pantolon düşüyo belimden :)
bizim 2 şafağımız var zaten ilki askerlik ikincisi düğün
nişanlımla şarkımız bie şafaktan bir şafağaa :)
85 gün kaldı düğünümüze :)
senin ne zaman düğünün
Çok sevindim cnm ya ne güzel.
Bizim henüz tam tarih belli deil ama Eylül-Ekim gibi cnm.
Hayırlısı bakalım.
En güzel şafak düğün şafağı
ne güzell inşallah bir ömür mutlu olursunuz inşallah düğününüz mükemmel olur vee darısı başımıza:))
sizin içinde hayırlısı olsun canımcım
diyorum ya baharda bayramım yaza düğünümmm
balayı otelimize inince gerçek şafak bitmiş olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?