• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oyy tatlım çok teşekkür ederim :)
güzel bi gelin olmuşmuyum gelip göreceksiniz dimi nikahıma :)

Gelinlik herkese yakışır cnm hele sevgiyle dolu olanlara daha çok yakışır :16:

Aşk dolu çiftler bir başka dans eder :16:

Al aşkım beni yanına dalmışım sarhoşluğuna
Bir ömrü senle aşalım al uçur beni sonsuza :16:

bu şarkıyı da pek bi severimm :48:

Son düzenleme:
Gelinlik herkese yakışır cnm hele sevgiyle dolu olanlara daha çok yakışır :16:

Aşk dolu çiftler bir başka dans eder :16:

Al aşkım beni yanına dalmışım sarhoşluğuna
Bir ömrü senle aşalım al uçur beni sonsuza :16:

bu şarkıyı da pek bi severimm :48:

evet bu şarkı çok güzell bende severm ::)
dans müziğimizi de seçtim ben zuhal olcay pervane yada berkay ele inat :)

İkisi de süperr bence prova yapın başbaşa böle değişik dans hareketleri abooo ne kadar gzl olur. :nazar:

Piste çıkmışsınız sen beyazlar içindesin, gözlerinizin içine bakarak dans ediyorsunuz off gözlerim doldu ya Rabbim o günleri hepimize yaşatır inş.:5:

İkisi de süperr bence prova yapın başbaşa böle değişik dans hareketleri abooo ne kadar gzl olur. :nazar:

Piste çıkmışsınız sen beyazlar içindesin, gözlerinizin içine bakarak dans ediyorsunuz off gözlerim doldu ya Rabbim o günleri hepimize yaşatır inş.:5:

kız anlatma daha çok heyecanlandım :) amin amin
benim dana pek sevmez dans etmeyi biraz prova yapıcaz gelsinde bi

işallah canım. küçükçekmece izmitten daha uzak olabilir bize. arabamız da yok. o gün bi yaklaşsın da işallah geliriz.

izmitede bekleriz tabi ama nikah salonu çok kolay yerde metrobüsle gelinebilio konuklarımız için herşeyi düşündük :)

ele inat olmasın bence yaa. pervane daha anlamlı. :) kuzenlerim de onu yaptılar klasik oldu ama en azından düğün için daha güzel bence.
bizim şarkımız da hazırlmışşşşş :S

ele inat olmasın bence yaa. pervane daha anlamlı. :) kuzenlerim de onu yaptılar klasik oldu ama en azından düğün için daha güzel bence.
bizim şarkımız da hazırlmışşşşş :S

evt pervane çok klasik oldu ama güzel ve anlamlı ama biz biraz ele inat evleniyoz bizi ayırmak isteyenler çok oldu bakalım akif ne dicek
sizin şarkınız ne

Back