343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tünaydın diyim bari bende
çok yoğundum 6 ihracatım vardı onları hallettim
bende bittim daha çok çalışmam gerek çokkkkkkkk

kızlar, bende biliyorum boşansam da hayatın sonu değil belki, beni ailem de destekler eğer kesin kararımı verirsem.. ama kendimi biliyorum. uzun zaman bunun etkilerinden kurtulamıycam.. o süreç beni ne hale getirir, benden ne götürür kestiremiyorum. Ankara'ya gitmeden önce yazmıştım buraya, az çok sizde anladınız o zamanki korkularımı, gene açıkça yazmak istemiyorum boş şüpheler olsa da.. O zamanlar o şüphelerle yanıp dururken tek düşündüğüm, şüphelerim gerçekse ondan ayrılmak zorunda kalacağımdı ve ben o zaman gerçekten yaşadım ne demekmiş onu kaybetmek.. o yüzden bunu kendi ellerimle yapabileceğimi, ayrılık kararını verebileceğimi düşünmüyorum..
Aslıcım, bende cumhurla söz vs olmadan önce ayrılmıştım.. Ciddi ciddi yapmıştım bunu. Bende evde hasta bakıyodum ve yeğenim de çok küçüktü bi yandan ona bakıyoduk.. Çok boğucu günlerdi.. Ve güçlü olması gereken zamanlarda hep güçsüz davrandığı ve bana destek olamadığı için, ailesini evlenme işine de razı edemediği için ayrıldık.. Benimki çok uzun sürmedi. 1,5 ay sürdü. O süreç içinde o kadar çok yalvarmıştı ki, bende gerçekten sevdiğine kanaat edip barışmıştım.. Sonra babasını da ikna etti nihayet ve sözlendik zaten..
Dediğini düşünüyorum, onun başkasıyla olma ihtimali şuanda bile düşünmeyi reddettiğim bişey.. Buna nasıl dayanılır bilmiyorum..
Boşanmaktan korkum onsuzluk korkusu en çok.. Tabi yeni bi hayat kurmak da bu saatten sonra bana çok zor gözüküyo.. Evde oturacak halim yok.. Yeniden okumak, sonra çalışmak.. Bilmiyorum, bütün bunlar çok fazla geliyo bana şuanda.. Ama tabi ayrılığı o isterse, nolur yanında kalıyım diyecek kadar da gurursuz değilim.. Rabbim mecbur etmesin, büyük konuşmuş olmiyim de..
İşte böyle kızlar.. Dua ediyorum.. Ona olan sevgim beni mutsuz bi hayata mı götürüyo şuanda bilmiyorum.. Hakkımızda hayırlısı..

canımcım inş herşey gönlünce olur dünde yazmıştım belki okudun cumhurda askerlik olayını fazla büyütenlerden biri gelince o da sakin kafa ile düşününce yaşananların saçma olduğunu düşünecek sen sakin sakin beklemeye çalış bakalım neler olacak allah güzel şeyler yaşatsın inş.

Anliyorum tatlim.hersey kader tabi once.ben bunu da dusunmemi istedim.biz bi daha ayrilik lafi etmedik ve hayatimizda cok sey degisti.onun ufak tefek sorumsuzluklari disinda.gene aramamalari basladi hemen tavir yaptim soylense de yanlis oldugunu goruyo. Konustuktan sonra duzeldi gene zaten.ankaraya gitmeden onceki ayrintilari bilmiyorum ama sonucta kafan karisikti onu biliyorum.fatmacimin dedigi gibi askerlik bunalimindaysa zaten ayri bi dunyada su anda.allahtan az bi zaman kaldi.bu sureyi en az zararla atlatip sonra konusacaklarini ve konusmani dusun kafanda.daha onceden konusmalarin gibi olmasin bu.daha kararli ol.sadece bunun icin zaman dusun.buna ihtiyacim var de.yine ayni hatalara evet hataliyim deyip seni uzerse yapicak bisey olmaz. Dedigin hicbisey mutsuz yasamaktan daha zor degil emin ol.ben 1senedir burda yasiyorum sifirdan hayat kurdum.herseyimi kendim yapiyom ve calisiyom.herkes yapabilir bunu.ama hangi yolun seni mutlu edecegini dikkatli sec

Ben de aynı senin gibiyim :) İnsan sevdiğinin söylediklerine daha çok kafasını takıp kırılıyor. Aslında söylenen kırıcı olmasa da bazen.. Ama sen, haklı olarak kırılmışsın demek ki.. Askerlikten olduğunu düşünmek istiyorum,inşallah öyledir.. Çok iyi anlıyorum seni,gerçekten.. Bu şekilde de hiç mutlu değilsin, değil mi? Ama gücün de yok.. Bekle o zaman, çok düşünmemeye çalışarak sadece günlerin geçmesini bekle.. İnşallah şu askerlik bitince her şey yoluna girer.. Bunu senin için gerçekten çok istiyorum.
Dönüşünü düşündüğünde bir şey hissetmiyormuş gibi olman da normal bu durumda, kalbin çok kırık çünkü. Ama geldiğinde kalbin atacak yine, ilk günlerinizdeki gibi Şu an ondan uzaksın, gerçekten neler hissettiğini bilmiyorsun ve kendini kötü sona hazırlıyorsun sanki. Kendini bu sonun mutlaka gerçekleşeceğine inandırırsan, döndüğünde her şey de normale dönerse inşallah, sen kolay dönemezsin normale. O yüzden tabi ki her şeyi, her olasılığı düşün, işin ciddiyetini en iyi sen biliyorsun tabi ki. Ama hiçbir olasılığa da kesin gerçekleşecek gözüyle bakma, kendini %100 inandırma bu olasılıklardan hiçbirine..
Sonunda ne olursa olsun, umarım seni en çok mutlu edecek şey olur..

Amin canım inşallah.. Şimdilik susmaktan başka bişey yapmıyorum. O da susuyo. Bu akşam aramadı bile.. Sadece msj atmış, susmaya devam mı edeceksin diye.. Cevap yazmadım. Kalbim acıyo.. Allah sonumuzu hayretsin..

Haklısın canım, öyle yada böyle onsuzluğu bile göze alıp bi karar vermem gerek.. Bu beni darmadağın etse de, doğrusu bu olacaksa.. Hayırlısı.. Artık sözlerim de tükendi

Canım çok sağol.. İnşallah herşey umduğun kadar güzel olur.. İnşallah.. Çok mutsuzum, çok güçsüzüm.. Tek yapmak istediğim ağlamak, ağlamak.. Ama onu bile yapamıyorum

günaydınnnnnnnn
mervecim iki gündür okuyorum ve elimden sadece hakkında hayırlısı diye dua etmek geliyo
sen yüreği çok güzel bi insansın rabbim sana hep güzellikler yaşatsın inşallah
kararınız ne olursa olsun inş. Senin için en hayırlı olanı olur inşallahhhhhh

çok sevindim canım benim yaaaaa
düğüne kadar tığ gibi olacaksın Allahın izniyle

gülçinide arayamadım ya nasıl oldu aceba

çok sevindim canım benim yaaaaa
düğüne kadar tığ gibi olacaksın Allahın izniyle

gülçinide arayamadım ya nasıl oldu aceba

ay valla bende çok sevdim ii gidiyo bakalım ne olacak sonum
sen napıyosun nasılsın

gülçine bi mesaj atıyım sana haber veririm

süper gidiyorsun canımmmmm

ewet bi bana haber ver bana canım
sınavda var hafta sonu imş. iyidir biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…