evlenme planı yapmadan davetiye tasarlayan ilk insan olabilirm ahahahahahaha
tünaydın diyim bari bende
çok yoğundum 6 ihracatım vardı onları hallettim
bende bittim daha çok çalışmam gerek çokkkkkkkk
yaa gitme kimseler yok bugün
Sirketten cikmadan giremedim i daha foruma ben de cepten giriyim dedim :) okula gidiyom ben tatlimm.bugun yalniz birakcam seni[/QUO
sen okuluna git bebeğimm allah zihin açıklığı versin sana ii dersler :)
mervecim sorunlarına çok üzülüyorum inş en hayırlı şekilde çözülür ama benim takıldığım nokta boşanmak dünyanın sonu olmucak bunu unutma 27 yaşında dul kadın olucam ne demek sen boşansanda hayatına devam edicek kendi yaşamına bakıcaksın lütfen kendine bu kadar eziyet etme
merve sen yazdın sanırım. adında zeynep de var ya şaşırıyorum bazen.
en sonra söyleyeceğimi en başta söylücem ben. fatmanın dediğine kesinlikle katılıyorum. eşinden boşanmak dünyanın sonu değil. anlaşamadığın bi insanla ömür geçirip eziyet çekip yaşamak çok eskilerde kaldı artık sene 2012!
öncelikle ben sana bizi anlatayım biraz. askerimle beni. biz evli değiliz tabi ama 6buçuk senedir beraberiz. arada 2 kere ayrıldık. 1 ayrılığımız 1yıldan fazla sürdü. ben ayrılmıştım çünkü evde 3 hastaya bakıyodum. pek dağlıklı düşünemiyodum ve uzaktık birbirimizden hasretlik zor geldi. ayrıntıları buraya yazamam çok üzücü şeyler yaşadım. ben ananemi mezarlığa defnettiğimiz günün akşamında eve gittiğimde askerin msninde başka bi kızla resmi vardı.ayrılalı daha 1buçuk ay olmuştu.çok üzücü olaylar yaşıyordum. bunu kaldıramazdım. ben 2 ay boyunca günde 2 saat uyumadım. ne yediğim ne içtiğim sadece evdeki hastalar görsün üzülmesin diye yaşadım.
şimdi yazarken bile ağlıycam nerdeyse :)
sadece bu süreçi düşün. sen ayrıldığında başkasıyla olduğunu gördüğün gün ne hissedeceksin? sevgin buna tamam diyosa zaten hiç durma. ben istemedim ama istemediğimi ona söylemedim. bu kızın geçici bişey olduğunu söylemiş arkadaşlarıma. zaten kısa sürede ayrıldı. peki ne oldu? beni üzdüğüyle kaldı.
tekrar barışma hikayelerimiz, çok uzun hikayeler :)
kızlar gülçin çok hastaymış bronşit olmak üzerymiş size çok selam söledi
kızlar, bende biliyorum boşansam da hayatın sonu değil belki, beni ailem de destekler eğer kesin kararımı verirsem.. ama kendimi biliyorum. uzun zaman bunun etkilerinden kurtulamıycam.. o süreç beni ne hale getirir, benden ne götürür kestiremiyorum. Ankara'ya gitmeden önce yazmıştım buraya, az çok sizde anladınız o zamanki korkularımı, gene açıkça yazmak istemiyorum boş şüpheler olsa da.. O zamanlar o şüphelerle yanıp dururken tek düşündüğüm, şüphelerim gerçekse ondan ayrılmak zorunda kalacağımdı ve ben o zaman gerçekten yaşadım ne demekmiş onu kaybetmek.. o yüzden bunu kendi ellerimle yapabileceğimi, ayrılık kararını verebileceğimi düşünmüyorum..
Aslıcım, bende cumhurla söz vs olmadan önce ayrılmıştım.. Ciddi ciddi yapmıştım bunu. Bende evde hasta bakıyodum ve yeğenim de çok küçüktü bi yandan ona bakıyoduk.. Çok boğucu günlerdi.. Ve güçlü olması gereken zamanlarda hep güçsüz davrandığı ve bana destek olamadığı için, ailesini evlenme işine de razı edemediği için ayrıldık.. Benimki çok uzun sürmedi. 1,5 ay sürdü. O süreç içinde o kadar çok yalvarmıştı ki, bende gerçekten sevdiğine kanaat edip barışmıştım.. Sonra babasını da ikna etti nihayet ve sözlendik zaten..
Dediğini düşünüyorum, onun başkasıyla olma ihtimali şuanda bile düşünmeyi reddettiğim bişey.. Buna nasıl dayanılır bilmiyorum..
Boşanmaktan korkum onsuzluk korkusu en çok.. Tabi yeni bi hayat kurmak da bu saatten sonra bana çok zor gözüküyo.. Evde oturacak halim yok.. Yeniden okumak, sonra çalışmak.. Bilmiyorum, bütün bunlar çok fazla geliyo bana şuanda.. Ama tabi ayrılığı o isterse, nolur yanında kalıyım diyecek kadar da gurursuz değilim.. Rabbim mecbur etmesin, büyük konuşmuş olmiyim de..
İşte böyle kızlar.. Dua ediyorum.. Ona olan sevgim beni mutsuz bi hayata mı götürüyo şuanda bilmiyorum.. Hakkımızda hayırlısı..
kızlar, bende biliyorum boşansam da hayatın sonu değil belki, beni ailem de destekler eğer kesin kararımı verirsem.. ama kendimi biliyorum. uzun zaman bunun etkilerinden kurtulamıycam.. o süreç beni ne hale getirir, benden ne götürür kestiremiyorum. Ankara'ya gitmeden önce yazmıştım buraya, az çok sizde anladınız o zamanki korkularımı, gene açıkça yazmak istemiyorum boş şüpheler olsa da.. O zamanlar o şüphelerle yanıp dururken tek düşündüğüm, şüphelerim gerçekse ondan ayrılmak zorunda kalacağımdı ve ben o zaman gerçekten yaşadım ne demekmiş onu kaybetmek.. o yüzden bunu kendi ellerimle yapabileceğimi, ayrılık kararını verebileceğimi düşünmüyorum..
Aslıcım, bende cumhurla söz vs olmadan önce ayrılmıştım.. Ciddi ciddi yapmıştım bunu. Bende evde hasta bakıyodum ve yeğenim de çok küçüktü bi yandan ona bakıyoduk.. Çok boğucu günlerdi.. Ve güçlü olması gereken zamanlarda hep güçsüz davrandığı ve bana destek olamadığı için, ailesini evlenme işine de razı edemediği için ayrıldık.. Benimki çok uzun sürmedi. 1,5 ay sürdü. O süreç içinde o kadar çok yalvarmıştı ki, bende gerçekten sevdiğine kanaat edip barışmıştım.. Sonra babasını da ikna etti nihayet ve sözlendik zaten..
Dediğini düşünüyorum, onun başkasıyla olma ihtimali şuanda bile düşünmeyi reddettiğim bişey.. Buna nasıl dayanılır bilmiyorum..
Boşanmaktan korkum onsuzluk korkusu en çok.. Tabi yeni bi hayat kurmak da bu saatten sonra bana çok zor gözüküyo.. Evde oturacak halim yok.. Yeniden okumak, sonra çalışmak.. Bilmiyorum, bütün bunlar çok fazla geliyo bana şuanda.. Ama tabi ayrılığı o isterse, nolur yanında kalıyım diyecek kadar da gurursuz değilim.. Rabbim mecbur etmesin, büyük konuşmuş olmiyim de..
İşte böyle kızlar.. Dua ediyorum.. Ona olan sevgim beni mutsuz bi hayata mı götürüyo şuanda bilmiyorum.. Hakkımızda hayırlısı..
Rahatladım tabiki, sakinleştim biraz daha.. Çok teşekkür ederim.. Çok konuştuğunu falan da düşünme lütfen. Ben zaten buraya, hem paylaşmak ve hafiflemek, hem de biraz akıl almak, biraz tavsiye almak için yazıyorum bunları..
Ben zaten yapı olarak çok kırılganım, burcumun özelliklerini fena bi şekilde taşıyorum sanırım. Ama kırıldığım şeyleri duysan, bana hak verirsin.. Hatta açıkça anlattığım insanlar, herkes bunu kaldıramaz bile diyolar bana.. Burda pat diye konuya girip ayrıntılı yazamıyorum tabi, şöyle dedi böyle dedi diye.. Ama ağır şeyler.. Maalesef.. Keşke dediğin kadar gücüm olsa da konuşmalarımı ona moral verecek gibi yapabilsem bu askerlik bitene kadar.. Ve keşke gücüm olsa da o dediğin konuşmayı yapabilsek döndüğü zaman.. Maalesef çok umutusuzum tüm bunlar için.. Askere gitmeden önce de defalarca denedim, saatlerce dil döktüm.. Bazen dinledi, bazen bağırdı çağırdı.. Bazen hiç bi sonuca ulaşamadık, bazen tamam sen haklısın, kendimi düzelticem ve herşeyi çözücem dedi.. Ama her seferinde de sanki o konuşmalar hiç olmamış gibi aynı şeylerin kavgasını yaptık.. Susucam dedim ya, bu gerçek bi susuş.. Dün gece oldu bütün kavgalar, bu gece konuştuk sonra.. Aradı ve çok sıradan bi konuşma yaptı, bende çok sıradan cevaplar verdim.. Hiçbi sevgi sözcüğü kullanmadık.. Güzel tek kelime etmedik birrbirimize.. Zaten anladı ve fazla uzatmadan kapattı.. Bundan sonra da bütün konuşmalarımız bundan ibaret olacak işte.. Daha fazlasını yapmak, yeniden beklenti içine girmem demek olur ve yeniden kavgalar.. Buna halim yok. Ve yüreğim darmadağın.. Ve en kötüsü şuanda ne dönüşünü düşünmek heyecanlandırıyo beni, ne de sesini duymak bişey ifade ediyo.. Yanında kalıyorum ama, sanırım kaybetti artık beni.. Tabi bu bi kayıpsa onun için..
canımcım inş herşey gönlünce olur dünde yazmıştım belki okudun cumhurda askerlik olayını fazla büyütenlerden biri gelince o da sakin kafa ile düşününce yaşananların saçma olduğunu düşünecek sen sakin sakin beklemeye çalış bakalım neler olacak allah güzel şeyler yaşatsın inş.
Anliyorum tatlim.hersey kader tabi once.ben bunu da dusunmemi istedim.biz bi daha ayrilik lafi etmedik ve hayatimizda cok sey degisti.onun ufak tefek sorumsuzluklari disinda.gene aramamalari basladi hemen tavir yaptim soylense de yanlis oldugunu goruyo. Konustuktan sonra duzeldi gene zaten.ankaraya gitmeden onceki ayrintilari bilmiyorum ama sonucta kafan karisikti onu biliyorum.fatmacimin dedigi gibi askerlik bunalimindaysa zaten ayri bi dunyada su anda.allahtan az bi zaman kaldi.bu sureyi en az zararla atlatip sonra konusacaklarini ve konusmani dusun kafanda.daha onceden konusmalarin gibi olmasin bu.daha kararli ol.sadece bunun icin zaman dusun.buna ihtiyacim var de.yine ayni hatalara evet hataliyim deyip seni uzerse yapicak bisey olmaz. Dedigin hicbisey mutsuz yasamaktan daha zor degil emin ol.ben 1senedir burda yasiyorum sifirdan hayat kurdum.herseyimi kendim yapiyom ve calisiyom.herkes yapabilir bunu.ama hangi yolun seni mutlu edecegini dikkatli sec
Ben de aynı senin gibiyim :) İnsan sevdiğinin söylediklerine daha çok kafasını takıp kırılıyor. Aslında söylenen kırıcı olmasa da bazen.. Ama sen, haklı olarak kırılmışsın demek ki.. Askerlikten olduğunu düşünmek istiyorum,inşallah öyledir.. Çok iyi anlıyorum seni,gerçekten.. Bu şekilde de hiç mutlu değilsin, değil mi? Ama gücün de yok.. Bekle o zaman, çok düşünmemeye çalışarak sadece günlerin geçmesini bekle.. İnşallah şu askerlik bitince her şey yoluna girer.. Bunu senin için gerçekten çok istiyorum.
Dönüşünü düşündüğünde bir şey hissetmiyormuş gibi olman da normal bu durumda, kalbin çok kırık çünkü. Ama geldiğinde kalbin atacak yine, ilk günlerinizdeki gibiŞu an ondan uzaksın, gerçekten neler hissettiğini bilmiyorsun ve kendini kötü sona hazırlıyorsun sanki. Kendini bu sonun mutlaka gerçekleşeceğine inandırırsan, döndüğünde her şey de normale dönerse inşallah, sen kolay dönemezsin normale. O yüzden tabi ki her şeyi, her olasılığı düşün, işin ciddiyetini en iyi sen biliyorsun tabi ki. Ama hiçbir olasılığa da kesin gerçekleşecek gözüyle bakma, kendini %100 inandırma bu olasılıklardan hiçbirine..
Sonunda ne olursa olsun, umarım seni en çok mutlu edecek şey olur..
çok sevindim canım benim yaaaaa
düğüne kadar tığ gibi olacaksın Allahın izniyle
gülçinide arayamadım ya nasıl oldu aceba
süper gidiyorsun canımmmmm
ewet bi bana haber ver bana canım
sınavda var hafta sonu imş. iyidir biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?