343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hee anladım. işallah hiç sorun yaşamazsınız bu konuda.

hee anladım. işallah hiç sorun yaşamazsınız bu konuda.

ya akif için önemli olan ailesi onların yanında daha usturuplu olursam diğer yerlerde problem çıkmıyor
açık olduğum için haşema giymeyeceğimi bilir akif
inş sorun yaşamayız bundan sonrada

offffff bizimkilerde de o sorun var fatma ya sinir oluyorum
günahsa bize günah işte ama anlamıyorlar
geçen recebin yanına giderken ilk defa onların yanında pantolan giydim amannn alışsınlar banane ya bıktım artık
pantolonda etek gibi zaten bosbol

ya akif için önemli olan ailesi onların yanında daha usturuplu olursam diğer yerlerde problem çıkmıyor
açık olduğum için haşema giymeyeceğimi bilir akif
inş sorun yaşamayız bundan sonrada

evet seçim meselesi bu meseleler ve bence çok hassas. keremin annesi de namaz kılıyo ama başını kapatmıyo mesela. benim de hiçbişeyime karışmıyolar. ister askılı giyeyim ister mini etek hiç bişey demezler.

normaldede karışmamaları gerekiyo zaten herkesin kendi seçimi ama malesefki karışıyorlar

üstü uzun tunik vardı zaten sende tubi senin gibi olsam benimkiler beni öper baş üstüne koyarlar
akifle nerdeyse dün akşam kavga ediyoduk gelinlik mevzusundan hep ailesinden çekiniyor bende dedim ki keşke türbanlı bi kız alsaydın hemen lafı değiştirdi ben öyle diyince

gelinliğin bence gayet usturuplu. tutturup straplez giymiyosun. minik kolda yapmıyosun. bence bundan sonrasında azıcık saygı duysun sen elinden geleni yapıyosun bence bu konuda. hatta bence çok fazlasını bile yapıyosun. benim fikrim tabi bu.

evet bencede bende taviz vermiyorum daha fazlasını yapamam bu kadarı yeterli bence bu kadarını içimden gelerek yapıyorum ama fazlası beni zorlamak olur

kader kısmet mi desem bilemedim.

kendi seçimimiz bende çok fazla uzak diilim bu türban meselelerine ama şu an hazır diilim böyle yaşamayı tercih ediyorum saygı duymaları gerekiyor dediğin gibi benim babamda karışmıyor bana

bu halde bile düşün bide pardesü giydim üstüne okayınpederin ilk gördüğünde yüzü düştü
çok da fifi dedim içimden keyfime baktım
recepte çok yakışmış dedi onların yanında zayıflamışsın dedi hiçbişi diyemediler
ohhhhhhh sefam olsun

uzun pardesü giymiyosun dimi

kız sen çıkmadın ya daha bizle sohbete dalıp mesai bitimini kaçırma

giyiyorum canım ya tamemen uzun değilde kap şeklinde olanlardan giyiyorum
olgun kadınların giydiklerinden giymiyorum yani
pardesü yada tunik giymekten gocunmuyorum onlar istemesede ben giyiyordum zaten
rahat edemiyorum üstüme bişi giymeden dışarı çıkınca huy işte alışmışım

günaydınnnnnn
hayırlı haftalar

gülçin dün telefonunu açmadım canım çünkü çok kötüydüm ağlıyordum
seninde moralini bozmak istemedim
ortada bişi yok receplede sürekli güzel şeylerden konuştuk ama dün nedense çok ağladım
apartmanda herkes kocasıyla bi yere gitti ben tek başıma kaldım evde o kadar zoruma gittiki
bütün gün mal gibiydim

kuzumm keske açsaydın beraber ağlardık çok üzüldüm bak şimdi ben öylesine aramıştım muhabbet ederiz diye
yalnız kalmayalım diye destek olalım birbirimize diye aramıştım ağlama lütfen allahım yardım et bitsin bu günler

çok zorlamaya başladı ya geçmiyo artık
şafak sıkıştırıyo dedikleri şey bu olsa gerek
recep çok mutlu günler geçiyo diye çok umutlu ama bende o umuttan eser yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…