• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

şimdi herkes bize söylüyor işte evlenmek zor ne işiniz var felan falan :)
bizde burnumuzun dikine gidiyoruz :) sizde öyle yaparsınız :)
evet ne güzel hayaller dimi :)

ne kitabı aldın kuzuu ben dün kitapçıya gittim hiçbişey almadım. kadıköyde minik bi mağaza vvar çok güzel şeyler getiriyo ihraç fazlası. fiyatları da mağazalara göre ucuz. nisanda iş için antalyaya gidicem diye 2 tane hanım hanımcık t shirt aldım ben de. haftasonu da bi turlarım kadıköyü belki pasajları keşfetmeye çalışıyom

bu arada bizim cafeler sokağında oturduğumuz yer kapanmış kuzular :(

şimdi herkes bize söylüyor işte evlenmek zor ne işiniz var felan falan :)
bizde burnumuzun dikine gidiyoruz :) sizde öyle yaparsınız :)
evet ne güzel hayaller dimi :)

sizde o diyenlere böyle diyim tamam mı

Yanımıza Keyfimizin Kahyasını , Paşa gönlümüzü ve Tepemizin Tasını alarak Hep Beraber , Burnumuzun Dikine gitmeye Bayılıyoruz:60:

ne kitabı aldın kuzuu ben dün kitapçıya gittim hiçbişey almadım. kadıköyde minik bi mağaza vvar çok güzel şeyler getiriyo ihraç fazlası. fiyatları da mağazalara göre ucuz. nisanda iş için antalyaya gidicem diye 2 tane hanım hanımcık t shirt aldım ben de. haftasonu da bi turlarım kadıköyü belki pasajları keşfetmeye çalışıyom

bu arada bizim cafeler sokağında oturduğumuz yer kapanmış kuzular :(

kitapyurdu varya internet kitapçısı kargoyu beklemeden ordan aldım gidip
ya bende daha yazlık alışveriş yapmadım mayo bikini olayına giricem daha
bu arada bizim kafe neden kapanmış

anıl değil kız kerem :D neyse arayınca küsçem bu sefer :50:

ayyy bende gülçin gibi oldum o sana zeynep diyo ya bende kereme anıl dedim :D

kitapyurdu varya internet kitapçısı kargoyu beklemeden ordan aldım gidip
ya bende daha yazlık alışveriş yapmadım mayo bikini olayına giricem daha
bu arada bizim kafe neden kapanmış

ayyy bende gülçin gibi oldum o sana zeynep diyo ya bende kereme anıl dedim :D

mayolar çıkınca çok pahalı olur ya :( tam sezon başı olcak. ama balayına da bişeyler alman lazım gelir tabi :))) sen biliyon istanbulu baya. o ince kumaşlardan alıp annene yada kayınvalidene bile rica etsen pareosunu falan diker. kolay oluyo pareolar çünkü. en azından o masraftan kurtulursun ;)

ehuehuehu isimlerimiz çok benziyo siz de haklısınız :)))

hahah çok iyiyimişşşş

valla bende heveslendim keremle aslıda gelirler :)

bende heveslendim hatta hemen canlandırdım bile gözümde kurufasulye yedikte sonra kapalıçarşıya geçişimiz
sonra aşağıya eminönüne kadar yürüyüşümüz ne güzel olur yaa allahın izniyle yapalım kızlar:))

mayolar çıkınca çok pahalı olur ya :( tam sezon başı olcak. ama balayına da bişeyler alman lazım gelir tabi :))) sen biliyon istanbulu baya. o ince kumaşlardan alıp annene yada kayınvalidene bile rica etsen pareosunu falan diker. kolay oluyo pareolar çünkü. en azından o masraftan kurtulursun ;)

ehuehuehu isimlerimiz çok benziyo siz de haklısınız :)))

ya benzemiyoo isimleriniz benim danalığım affet beni :D
kaynanama bana pareo dik desem varya kadın kalp krizinden gider :D

bende heveslendim hatta hemen canlandırdım bile gözümde kurufasulye yedikte sonra kapalıçarşıya geçişimiz
sonra aşağıya eminönüne kadar yürüyüşümüz ne güzel olur yaa allahın izniyle yapalım kızlar:))

yaparız tabi yeterki siz karşıdan gelin bu tarafa

recep gelince nerden iş bulursa oraya tanışıcaz fatmacan bakarsın sizin oralara geliriz nasıl süper olur

o nasıl söz öylee çok ayıpp :(
ben şaka takılıyodum sanaa karıştırsan nolcak kii ha zeynep ha ben :DD

niye gider kalpten çok mu tutucu?

aynen canım bizim otelden balayı aldığımızı bilmiyor :)
tatile gideceğimizi biliyor ama içeriği hakkında bilgisi yok :)

aynen canım bizim otelden balayı aldığımızı bilmiyor :)
tatile gideceğimizi biliyor ama içeriği hakkında bilgisi yok :)

niye kii kötü bişey mi bana garip geldi şimdi.
ben doğduğumdan beri hep deniz kenarındaydım 3 ayımı denizde geçirdim hep. kötü bişey mi ki bu?

niye kii kötü bişey mi bana garip geldi şimdi.
ben doğduğumdan beri hep deniz kenarındaydım 3 ayımı denizde geçirdim hep. kötü bişey mi ki bu?

tatlım akifin ailesi muhafazakar denize karşı değiller bebeğim ama haşema ile girersen sorun yok bilmiyorum hatırlıyomusun gelinliğimi de uzun kollu diktiriyorum.
ben mayomu filan giyicem ama bunu akifin ailesi bilmicek yoksa bende balık gibiyim deniz hastasıyım suya bayılırım

Back