heralde beraber yicez ohhh ne güzelll yanına yoğurt pilav turşu ordan kahve içmeye geçeriz kapalıçarşıya sizi turist gibi gezdiririm![]()
ayyyyyyy çok heveslendim yaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heralde beraber yicez ohhh ne güzelll yanına yoğurt pilav turşu ordan kahve içmeye geçeriz kapalıçarşıya sizi turist gibi gezdiririm![]()
şimdi herkes bize söylüyor işte evlenmek zor ne işiniz var felan falan :)
bizde burnumuzun dikine gidiyoruz :) sizde öyle yaparsınız :)
evet ne güzel hayaller dimi :)
evt canım dersler filan hep seni sıktı bide anıl aramayınca bunalıyosun tabi gidememenin sıkıntısıda var 23 nisana kadar gidemicen bide hepsi üstüste geldi sende
şimdi herkes bize söylüyor işte evlenmek zor ne işiniz var felan falan :)
bizde burnumuzun dikine gidiyoruz :) sizde öyle yaparsınız :)
evet ne güzel hayaller dimi :)
ne kitabı aldın kuzuu ben dün kitapçıya gittim hiçbişey almadım. kadıköyde minik bi mağaza vvar çok güzel şeyler getiriyo ihraç fazlası. fiyatları da mağazalara göre ucuz. nisanda iş için antalyaya gidicem diye 2 tane hanım hanımcık t shirt aldım ben de. haftasonu da bi turlarım kadıköyü belki pasajları keşfetmeye çalışıyom
bu arada bizim cafeler sokağında oturduğumuz yer kapanmış kuzular![]()
anıl değil kız keremneyse arayınca küsçem bu sefer
![]()
sizde o diyenlere böyle diyim tamam mı
Yanımıza Keyfimizin Kahyasını , Paşa gönlümüzü ve Tepemizin Tasını alarak Hep Beraber , Burnumuzun Dikine gitmeye Bayılıyoruz![]()
ayyyyyyy çok heveslendim yaaaaaa
kitapyurdu varya internet kitapçısı kargoyu beklemeden ordan aldım gidip
ya bende daha yazlık alışveriş yapmadım mayo bikini olayına giricem daha
bu arada bizim kafe neden kapanmış
ayyy bende gülçin gibi oldum o sana zeynep diyo ya bende kereme anıl dedim![]()
hahah çok iyiyimişşşş
valla bende heveslendim keremle aslıda gelirler :)
hahah çok iyiyimişşşş
valla bende heveslendim keremle aslıda gelirler :)
mayolar çıkınca çok pahalı olur yatam sezon başı olcak. ama balayına da bişeyler alman lazım gelir tabi :))) sen biliyon istanbulu baya. o ince kumaşlardan alıp annene yada kayınvalidene bile rica etsen pareosunu falan diker. kolay oluyo pareolar çünkü. en azından o masraftan kurtulursun
ehuehuehu isimlerimiz çok benziyo siz de haklısınız :)))
bende heveslendim hatta hemen canlandırdım bile gözümde kurufasulye yedikte sonra kapalıçarşıya geçişimiz
sonra aşağıya eminönüne kadar yürüyüşümüz ne güzel olur yaa allahın izniyle yapalım kızlar:))
recep gelince nerden iş bulursa oraya tanışıcaz fatmacan bakarsın sizin oralara geliriz nasıl süper olur
ya benzemiyoo isimleriniz benim danalığım affet beni
kaynanama bana pareo dik desem varya kadın kalp krizinden gider![]()
o nasıl söz öylee çok ayıpp
ben şaka takılıyodum sanaa karıştırsan nolcak kii ha zeynep ha benD
niye gider kalpten çok mu tutucu?
alllah gelin tabi kızz bizim oralar güzel ne güzel olur kayaşehirde evler ucuz hem
bakalım rabbim bizi nereye atacak inşallah gönlümüze göre helal kazançlı güzel bir iş bulur kocacım tek duam bu
aynen canım bizim otelden balayı aldığımızı bilmiyor :)
tatile gideceğimizi biliyor ama içeriği hakkında bilgisi yok :)
niye kii kötü bişey mi bana garip geldi şimdi.
ben doğduğumdan beri hep deniz kenarındaydım 3 ayımı denizde geçirdim hep. kötü bişey mi ki bu?