• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok zorlamaya başladı ya geçmiyo artık
şafak sıkıştırıyo dedikleri şey bu olsa gerek
recep çok mutlu günler geçiyo diye çok umutlu ama bende o umuttan eser yok

bende çook sıkışmaya başladım canımcım askerim 3 gün ev iznindeydi o kadar güzeldi ki
uzun uzun konuşmak mesajlaşmak ama teslim olunca içim yanmaya başladı sağlık olsun
diye avutuyoruz kendimizi napalım mecbur geçecek günler ama zorlamaya başladı gerçekten

günaydınnnnnn
hayırlı haftalar

gülçin dün telefonunu açmadım canım çünkü çok kötüydüm ağlıyordum
seninde moralini bozmak istemedim
ortada bişi yok receplede sürekli güzel şeylerden konuştuk ama dün nedense çok ağladım
apartmanda herkes kocasıyla bi yere gitti ben tek başıma kaldım evde o kadar zoruma gittiki
bütün gün mal gibiydim

kuzumm keske açsaydın beraber ağlardık çok üzüldüm bak şimdi ben öylesine aramıştım muhabbet ederiz diye
yalnız kalmayalım diye destek olalım birbirimize diye aramıştım ağlama lütfen allahım yardım et bitsin bu günler

çok zorlamaya başladı ya geçmiyo artık
şafak sıkıştırıyo dedikleri şey bu olsa gerek
recep çok mutlu günler geçiyo diye çok umutlu ama bende o umuttan eser yok

yaaaa neden ağlıyosunuz ağlamayın ben geldim
gülçincan bende uyuyodum bebek duymadım telefonunu

bende çook sıkışmaya başladım canımcım askerim 3 gün ev iznindeydi o kadar güzeldi ki
uzun uzun konuşmak mesajlaşmak ama teslim olunca içim yanmaya başladı sağlık olsun
diye avutuyoruz kendimizi napalım mecbur geçecek günler ama zorlamaya başladı gerçekten

ohhhhh ne güzwel hasret giderdiniz canım
cumartesi anlattımya işte recep çıktı ama telefonu olmadığı için doğru düzgün konuşamadık
ankesörlüden aradı hava da soğuktu fazla tutmadım bende
dün aradı uzun uzun konuştuk ilk defa recep bebek hayalleri kurdu çok hoiuma gitti
oturma odamızı onun odası yaparız biz salonda otururuz falan dedi
çok mutlu oldum öyle şeyler konuşunca

kızlar size mesaj atmıştım ama tekrar yazıyım burdan duymayan arkadaşlarada söyliyim
gelinlik işini hallettim canlarım dikime başladılar ilk provam 13 nisanda :)

ohhhhh ne güzwel hasret giderdiniz canım
cumartesi anlattımya işte recep çıktı ama telefonu olmadığı için doğru düzgün konuşamadık
ankesörlüden aradı hava da soğuktu fazla tutmadım bende
dün aradı uzun uzun konuştuk ilk defa recep bebek hayalleri kurdu çok hoiuma gitti
oturma odamızı onun odası yaparız biz salonda otururuz falan dedi
çok mutlu oldum öyle şeyler konuşunca

ayyyy ne güzelll hayaller yaa allah hemencecik nasip etsin size güzel bir bebek :)

günaydın arkadaşlar,

nasılsınız? ben bütün haftasonu ağladım ya, ilk zamanlar iyiydim ama son zamanlarda çok koymaya başladı. 2,5 aydır görmedim yüzünü

birde çatışmalar olaylar yaşadılar,dayanamıyorum ya artık kızlar

günaydın arkadaşlar,

nasılsınız? ben bütün haftasonu ağladım ya, ilk zamanlar iyiydim ama son zamanlarda çok koymaya başladı. 2,5 aydır görmedim yüzünü

birde çatışmalar olaylar yaşadılar,dayanamıyorum ya artık kızlar , korku ve özlem bir arada

tubişim hayaller gerçekleşecek allahın izniyle
fatmaa gelinlik işine çoook sevindim aslında ben seni o gün arayacaktım mesajı attığın gün ama o kadar hasteydım ki
burda üşüttüm baya yatıyodum hiç halim yoktu dünde biraz o yüzden aradım cumartesi ölü gibi yattım dün evden dışarı adım atmadım
bütünde çok fenayım halsizlik grip çok çok üşüyorum:((

günaydın arkadaşlar,

birde çatışmalar olaylar yaşadılar,dayanamıyorum ya artık kızlar

iyiyiz canımcım sende iyi ol lütfen şafak sıkıştırmaya başladı hepimizi içini ferah tut çok az kaldı sağsalim gelsinler inş.

tubişim hayaller gerçekleşecek allahın izniyle
fatmaa gelinlik işine çoook sevindim aslında ben seni o gün arayacaktım mesajı attığın gün ama o kadar hasteydım ki
burda üşüttüm baya yatıyodum hiç halim yoktu dünde biraz o yüzden aradım cumartesi ölü gibi yattım dün evden dışarı adım atmadım
bütünde çok fenayım halsizlik grip çok çok üşüyorum:((

aa canım mevsim değişikliği çarptı seni sanırım dikkat et kendine

iyiyiz canımcım sende iyi ol lütfen şafak sıkıştırmaya başladı hepimizi içini ferah tut çok az kaldı sağsalim gelsinler inş.

inşallah canım inşallah, allahım başlarına bişey gelmesin dua ediyorum , hem sakinleşiyim hem çabuk geçsin diye ama sanki zaman durdu

sanki başa döndüm nasıl atlatıcam bu günleri bilmiyorum

sizde de varmı aynı şey

hayırlı teskereler kızlaaaaaaaarrrrrrr... merak ettim ordu fatsa varmı aranızda????
335.dönemdim ben geçtiiiiii gittiiiii şükür o günler..

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah canım inşallah, allahım başlarına bişey gelmesin dua ediyorum , hem sakinleşiyim hem çabuk geçsin diye ama sanki zaman durdu

sizde de varmı aynı şey

evet tatlım başa dönmüş gibiyiz zaman sanki slowmontion gibi akıyorr zorlamaya başladı
derlerdide inanmazdım zaman azalınca daha zor geçicek diye

evet tatlım başa dönmüş gibiyiz zaman sanki slowmontion gibi akıyorr zorlamaya başladı
derlerdide inanmazdım zaman azalınca daha zor geçicek diye

evet herkes söylüyordu, sen dua et nisan çabuk geçsin diye, yaşamayan bilemiyormuş işte
biter geçer di mi ya :43:

sizde de varmı aynı şey

canım merhaba var var olmaz mı sanki o ilk günlerde ki daralmayı yaşıyorum çok bunalmaya başladım allahıma hergün dua ediyorum hayırlısıyla sağ salim gelsinler
içini ferah tut canım geleckler inşallah çoğu gitti azı kaldı sabır allahım sabır

Back