343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evt canım dersler filan hep seni sıktı bide anıl aramayınca bunalıyosun tabi gidememenin sıkıntısıda var 23 nisana kadar gidemicen bide hepsi üstüste geldi sende

ohh ne güzel kuzu ben işim yoktu pek ders çalıştım çıkmış soruları çözdüm canım

azaldı iyice zaman dimi ayya geçen sene akifte çalışırdı yıllık izin alırdı bi hafta ne günler be bitirdide askere gitti
bu arada bide kurufasülye yedik süleymaniyede yemişsindir belkide önce

azaldı iyice zaman dimi ayya geçen sene akifte çalışırdı yıllık izin alırdı bi hafta ne günler be bitirdide askere gitti
bu arada bide kurufasülye yedik süleymaniyede yemişsindir belkide önce

yok yemedim canım gezdim cağaloğlu taraflarını ama yemedim ben izin alamıyrum ama işim rahat çok şükür akşam evdede çalışıyorum inşallah biter bu yıl
dua edin bana nolur hazran da bitirmem lazım bütünlemeye kalırsam çok zorlanacağım

dua ederiz tabi allah zihin açıklığı versin inş
bi gün bu tarafa gelirsiniz fatihle bizde size ısmarlarız kurufasülye çok güzel oluyo

hatta siz evli çiftler olursunuz biz sevgili siz bize tavsiyeler verirsiniz fatih benim başımı yer artık evlenelim neyi bekliyoruz diye çoook eğleniriz:)))

hatta siz evli çiftler olursunuz biz sevgili siz bize tavsiyeler verirsiniz fatih benim başımı yer artık evlenelim neyi bekliyoruz diye çoook eğleniriz:)))

sizde nişanlı olursunuz hazırlıklardan bahsederiz size
yada evlenen çiftler der ya aklınız varsa evlenmeyin bizde size öyle deriz

bizde akıl yok deriz bizde evlenecez işte deriz:))
ne güzel hayal kurmak kuzu yaa gerçek olmalı hemeeen

şimdi herkes bize söylüyor işte evlenmek zor ne işiniz var felan falan :)
bizde burnumuzun dikine gidiyoruz :) sizde öyle yaparsınız :)
evet ne güzel hayaller dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…