343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aminnn, Cümlemizin İnşaAllah,

Sizlerde Bizleri Unutmayın Dualarınızda..

91/3'ten selamlar..

.

Son düzenleme:

haklısın tubişim allahım yardımcımız olsun günler azalıyo binlerce kez şükür ama sıkıştırmaya başladı hayaller rüyalara dönüştü
sürekli aşkıma kavuştuğum günü rüyamda görüyorum

günaydın kızlar.
ben depresyona girdim bildiğin benimkinin sesini duymak bile zor geliyo artık. kaç haftalardır internetten bile göremedim. annem de gidipce kötü oldum gene yalnız kaldım
o yüzden ben yazıp sizi de moralsiz yapmıyım öptüm hepinizi

saçmalama sen bizim moralimizi bozmazsın gitmede konuş dertleş için açılsın

aslı ne saçmalıyon sen ya bize anlatmayacanda kime anlatacan şuan seni en iyi biz anlarız canım

aslıı öyle düşünme kuzuuuu anlat çin açılsın canım benm

saçmalama sen bizim moralimizi bozmazsın gitmede konuş dertleş için açılsın

aslı ne saçmalıyon sen ya bize anlatmayacanda kime anlatacan şuan seni en iyi biz anlarız canım

aslıı öyle düşünme kuzuuuu anlat çin açılsın canım benm

aslında öyle olan bişey yok. günler hiç geçmiyo gibi geliyo iyice durdu şafak sanki. bu haftasonu görebilsem keşke biraz da olsa
telefon da edemiyo her zaman. en son çarşamba akşam konuştuk. haftada 2 kere arıyo hafta içleri. yoğunluktan aklım bazen başka şeye kayıyo işe okula ama oturup düşününce çok mutsuz oluyom. gidip ankesörlüden arama zahmetine bile girmiyo. bunaldım heralde iyice ben. vizelerim de yaklaşıyo ya ondan iyice sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…