343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydınnnnn canlarım
hayırlı haftalar olsun inşallah su gibi akıp geçsin
ewet rüya bitti sevdiğimi bırakıp geldim sabaha kadar ağladım zombi gibiyim şuan
ben szie dedimya ben bi daha ayrılmayı göze alamam diye işte bu halimden korkuyordum
ama şuan daha iyiyim gece aradı kocam ağlama kurban olurum ben sana dedi
oda ağladı
az kaldı çok şükür çok az kaldı 2 aydanda düştük çok şükür rabbime

fatma gece 1 de geldim eve canım o yüzden aramadım seni
yoksa konuşmaya çok ihtiyacım vardı ama arayamadım uyandırmamak için

hoşgeldin kuzuuuu üzülme lütfennn kıyamam ağlama artık yaa mecbur geçecek zaman
bu son ayrılık olacak allahım başka ayrılık yaşatmasın

canım ya ne olur üzme kendini daha fazla gidip görmesen daha mı iyiydi bak en azından birazda olsa yüzünü gördün evet bırakıp gelmek çok zor ama 50 küsür günü düşün bak kaç zamandır ayrıydınız 3 aydır yüzünü görmüyodun bu kadar bile beklemicez artık gelecekler sonra aşklarımızı alıp bizde çıkıcaz gezmelere
akşama ararsın konuşuruz dertleşiriz

öyle canım alıcam koluma gezicem heryeri
dün recepte öyle diyo tam gezme zamanında gelicem her hafta sonu bi yere gideriz Allah izin verirse diyo
ayyyy ewet ewet dedim
akşam görüşürüz kuzummmmm

hoşgeldin tuğbacan. ayrılık zor oluyo ama bence de iyi bi zamanda gittin. bak 50kusur gün kaldı. bu hafta bi ayı daha deviriyoz. ilk günlere bak bide bu günlere ne kadar süre geçti aradan. napalım kavuşucaz bigün

öyle canım alıcam koluma gezicem heryeri
dün recepte öyle diyo tam gezme zamanında gelicem her hafta sonu bi yere gideriz Allah izin verirse diyo
ayyyy ewet ewet dedim
akşam görüşürüz kuzummmmm

sana demet akalından sevgilimi koluma takarım bebekte 3-5 tur atarım şarkısını armağan ediyom kızım gelsinler bir çok işimiz var gezicez ev yerleştircez canı sıkılan bize badanaya gelebilirler :)

sana demet akalından sevgilimi koluma takarım bebekte 3-5 tur atarım şarkısını armağan ediyom kızım gelsinler bir çok işimiz var gezicez ev yerleştircez canı sıkılan bize badanaya gelebilirler :)

gelmek isterdim kuzu ama benm hiiiç canım sıkılmayacak ablam evlenecek
düğünden sonra askımcım ailesini toplayıp gelecek beni isteyecek
benm babacım beni verecek nişanlanacağım ooo oo çok işim var çok:))))

anam sizin işiniz daha çok kız ben size yardıma geliyim :) ben balayından gelmeden nişan filan yapma büyük nişan yaparsan gelemeyiz sonra

anam sizin işiniz daha çok kız ben size yardıma geliyim :) ben balayından gelmeden nişan filan yapma büyük nişan yaparsan gelemeyiz sonra

sen balayından gelirsin o zmana kadar kuzu çünkü ablamda aynı senin gittiğin zamanda gidecek
yangından mal mı kaçırıyoruz düğünden 1 ay sonra falan gelirler istemeye herhalde

sen balayından gelirsin o zmana kadar kuzu çünkü ablamda aynı senin gittiğin zamanda gidecek
yangından mal mı kaçırıyoruz düğünden 1 ay sonra falan gelirler istemeye herhalde

o zamanda ramazan bayramdan sonraya kalır o zaman
ay bana bakarmısın sanki aile büyüğüyüm tarihe karar veriyorum :)

o zamanda ramazan bayramdan sonraya kalır o zaman
ay bana bakarmısın sanki aile büyüğüyüm tarihe karar veriyorum :)

haklısın kuzu tamda söylediğin gibi olur ayy askerm duymasın delirir garibim ağustos ta evlenme hayali kuruyo
bende bozmuyorum bakalım gel hele bakarız diyorum babamı sabancı falan zannediyo galiba 2 ayda 2 düğün yapacak

ay yazık fatih damadıma :) parasal açıyı bırak bide duygusal boyut var 2 ayda 2 kız verirse bi baba ne hale gelir :)
benimki daha beni vermeden başladı ağlamalara hafta sonu sarılmış ben seni nasıl vericem diyip duruyor bende dedim ki baba 3 senedir yokum zaten ben ağlıyo işte çok üzülüyorum ya

sorma yaa o da ayrı bir boyut güzel allahım ne olur yardım et ben birde başka şehire gideceğim
daha zor olacak benm fatih im daha da zorlanacak inşallah iki tarafta anlayışlı ve sabırlı olur

sorma yaa o da ayrı bir boyut güzel allahım ne olur yardım et ben birde başka şehire gideceğim
daha zor olacak benm fatih im daha da zorlanacak inşallah iki tarafta anlayışlı ve sabırlı olur
evet sabır çok önemli fatih 2 kat anlayışlı olmak zorunda o süreçte

kızlar yaw ben de kilo vermişim. bi okula koş trene koş işe koş derken. haftasonu bayadır giymediğim kotumu giydim dar bunun şerefine :)
benimki de çok kilo verdi o gelene kadar alamsam gene bari hatta daha versem (

foruma yazmadım ben. bu akşam otobüsler tutuklu götürcek benimki ankaraya çok içim huzursuz. doğru düzgün de konuşamadık annemler evde diye. zeynebinki de tutuklu götürcekmiş ama o normal arabayla demişti. benimkini ankara otobüsüyle kaç saat yola yollucaklar bide tutuklu var deli midir bişey yapar mı kaçmak ister mi çok sıkılıyom düşününce ((

öyle olacak kuzu bende çok idareci olmak zorundayım inşallah hayırlısıyla atlatırız bu dönemi konuştuk seninle biliyosun benm çok sabırlı ve sakin olmam lazım

kötü düşünme kuzuum zayıflamana sevindim ayy darısı başıma iyi şeyler düşün bişey olmaz allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…