• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet bakalım hayırlısı canımcım senin dersler nasıl gidiyo

zor gidiyo tatlım. bugün işe getirdim bakıyorum. nisanın 2.-3. haftaları vizelerim olcak.
aöf de o civarda galiba. sen çalışabiliyo musun? nasıl gidiyo??
benimki aöf deyken konuları çalıştıktan sonra karacan yayınlarının nokta atışı mı ne diye kitabından testlere bakıyodu. çoğu test ordakiyle aynı çıkıyodu.

slm kızlar benim de askerim var :)
ben hesap yapamadım size danışayım 10+4 izin kullandı şimdi şafak kaç dicem ben
10 günmü geriden devam edicem yoksa 14 mü bilemedim ?

günaydınnnn kimseler gelmemiş yeni bir haftaya başlıyoruz inşallah hemen geçer ve mart ta biter:32:
fatmaa izmit ten dönmüş olmalı ama nerede acaba yin kahvaltıya gitmiştir kesin:))
tubi döndün mü kuzum inşallah çok güzel geçmiştir dün:))

günaydınnnn kimseler gelmemiş yeni bir haftaya başlıyoruz inşallah hemen geçer ve mart ta biter:32:
fatmaa izmit ten dönmüş olmalı ama nerede acaba yin kahvaltıya gitmiştir kesin:))
tubi döndün mü kuzum inşallah çok güzel geçmiştir dün:))

canım artık bizim mesai 8,30da başlıyor saatler alındı ya o yüzden artık geç gelicem :)
geldim izmitten sen napıyosun tubi dönmüş ama morali bozuktu :(

canım artık bizim mesai 8,30da başlıyor saatler alındı ya o yüzden artık geç gelicem :)
geldim izmitten sen napıyosun tubi dönmüş ama morali bozuktu :(

aaa doğru yaa babamda geç gitti bugün kafam çalışmıyo ki:))
evet gördüm facebook ta yazısını toparlar hemencecik inşallah
nasılsın nasıl geçti hafta sonu

aaa doğru yaa babamda geç gitti bugün kafam çalışmıyo ki:))
evet gördüm facebook ta yazısını toparlar hemencecik inşallah
nasılsın nasıl geçti hafta sonu

ne yazmış tubi biz dün mesajlaştık ama arayamadm kaynanasının yanındaydı off görmekte daha kötü :(
güzeldi hiç gelmek istemedim annemin evinde yatmak güzeldi sen naptın nasıldı senin haftasonun

ne yazmış tubi biz dün mesajlaştık ama arayamadm kaynanasının yanındaydı off görmekte daha kötü :(
güzeldi hiç gelmek istemedim annemin evinde yatmak güzeldi sen naptın nasıldı senin haftasonun

dün çok kötüydümde bugün daha iyiyim yazdı şimdi birazdan burayada gelir kuzum
nasıl toparlayabildin mi biraz kendini benm haftasonum geçti gitti işte evden dışarı adım atmadım
ders çalıştım bütün gün canımcımm

dün çok kötüydümde bugün daha iyiyim yazdı şimdi birazdan burayada gelir kuzum
nasıl toparlayabildin mi biraz kendini benm haftasonum geçti gitti işte evden dışarı adım atmadım
ders çalıştım bütün gün canımcımm

dün ara beni dedim ama aramadı gelsinde destek olalım
ya biraz daha iyiyim ama ilaç almadan düzelmedi annem antibiyotik verdi
iyiki dışarı çıkmamışsın benim sinirlerim bozuldu herkes sevgilsini almış sokağa çıkmıştı elele kolkola
bindiğim otobüsü kaçırıp izmire götürcektim akifi alcaktım ordanda balıkesirden recebi alıp istanbula döncektim

dün ara beni dedim ama aramadı gelsinde destek olalım
ya biraz daha iyiyim ama ilaç almadan düzelmedi annem antibiyotik verdi
iyiki dışarı çıkmamışsın benim sinirlerim bozuldu herkes sevgilsini almış sokağa çıkmıştı elele kolkola
bindiğim otobüsü kaçırıp izmire götürcektim akifi alcaktım ordanda balıkesirden recebi alıp istanbula döncektim

:9: iyi fikirmiş kuzu bende dün çok ağladım telefnda asker diyo kaçıp geleyim mi ağlama yeter ki
söylediği bir güldürdü beni ağlamayı bırakıp kahkaya başladım iyice dengesizleştin sen diyo
eyvahh kızı kaybettik kafayı yedi diyo pis yaa:))) elele gezenleri varya böyle ayırmak bir de üstüne
paralamak istiyorum:41:

:9: iyi fikirmiş kuzu bende dün çok ağladım telefnda asker diyo kaçıp geleyim mi ağlama yeter ki
söylediği bir güldürdü beni ağlamayı bırakıp kahkaya başladım iyice dengesizleştin sen diyo
eyvahh kızı kaybettik kafayı yedi diyo pis yaa:))) elele gezenleri varya böyle ayırmak bir de üstüne
paralamak istiyorum:41:

ooff ağlamayalım kuzular şafak sıkıştırmaya başladı dünde şafak hiç bitmicekmiş gibi geldi
akifte dün saçma saçma gülüyodu diyoki ben burda delirdim :) kuzulu kek kalıbıma güldü bi dünya :)
bence 17 mayısa kadar çiftlerin sokağa çıkmasını yasaklayalım

slm kızlar benim de askerim var :)
ben hesap yapamadım size danışayım 10+4 izin kullandı şimdi şafak kaç dicem ben
10 günmü geriden devam edicem yoksa 14 mü bilemedim ?

olduğu yerdeki askerlik şubesine bağlı diye biliyorum ben. bazıları haftasonlarını saymıyomuş, bazıları çoğunluğu sayıyo. sanırım 2 hafta geç çıkacak askeriniz.

Geçen Zaman (%67)
105 gün, 8 saat, 34 dakika, 30 saniye
Kalan Zaman
52 gün, 14 saat, 25 dakika, 30 saniye
Özetle, son 4,544,730 saniye...

345. DÖNEM İÇİN SINAVA 5 GÜN 23 SAAT 24 DAKİKA KALDI. (01.04.2012 - 03.04.2012)

günaydın kızlar. ben haftasonu da uyuyamadım şimdi de. erkenden uyanınca bizimkiler onlara ayak uydurdum. saatlerin değişmesi bugün beni saf gibi yaptıı:( sabah babamı bindirdim havaalanı otobüsüne. annem bikaç gün daha benimle :) :)
dün tuğba ve zeynep gitçekti. onunki nasıl geçti acaba gerçi o daha alışık.

ooff ağlamayalım kuzular şafak sıkıştırmaya başladı dünde şafak hiç bitmicekmiş gibi geldi
akifte dün saçma saçma gülüyodu diyoki ben burda delirdim :) kuzulu kek kalıbıma güldü bi dünya :)
bence 17 mayısa kadar çiftlerin sokağa çıkmasını yasaklayalım

kesinlikle yasaklayalım zarar veriyolar bize:)) kuzulu kek kalıbı nasıl oluyo şekercimm

günaydın kızlar. ben haftasonu da uyuyamadım şimdi de. erkenden uyanınca bizimkiler onlara ayak uydurdum. saatlerin değişmesi bugün beni saf gibi yaptıı:( sabah babamı bindirdim havaalanı otobüsüne. annem bikaç gün daha benimle :) :)

günaydınnn annenin seninle biraz daha kalmasına sevindim canımcım ne güzel arkadaş olur sana:34:

bizi bu güzel havalar mahvetti :) ohh ne güzel evde annenin olması çok iyi

Back