343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

verirsin istesen zaten gayet incesin bence :))
evet kötü düşünmüyom ama sinirlerim kalkık zaten tam günümdeyim. anladın sen onu!

kilo vermiş olmana çok sevindim kuzucum )

tek başına diil dimi biri daha vardır yanında merak etme kötü bişi olmaz inş dua edelim bizde

kilo vermiş olmana çok sevindim kuzucum )

tek başına diil dimi biri daha vardır yanında merak etme kötü bişi olmaz inş dua edelim bizde

ya 2 kişi 1 de tutuklu ama dönüşümlü tutuklunun yanına oturcaklar sanırım. mola yerinde falan kaçmaya kalkar mı diye düşünüyom. çok sinir bozucu bişey bu. bugün de denetleme başlıyo arayamıcak. telefonunu çıkarabilirse çıkarcak en azından yanında tel olcak o zaman içim biraz daha rahat olur arada mesaj atarım. şuanda bütün istediğim bu.

kaçmaz ya molada iki kişi yani iki asker zapteder onu merak etme hem tutuklunun eli kelepçeli olur bide sizinkilerin silahı olur

fatma hanımmmmm kuzulu kek kalıbı çok beğenildi tarafımdan
fincanlarda ayrı bi güzel
güle güle kullan biz gelince kek yap o fincandada kahve yap içicem tamam mı

ya zaten maşallah fatih çok aklı başında birisi :)
öyle çok şükür ben ne kadar sabırsızsam o o kadar sabırlı kuzuu

kuzulu kek kalıbı nasıl oluyo valla çok merak ettim yaa:)))

ay beğenmene çok sevindim akif dalga geçti benle :)
gelin siz ben neler yaparım size
gülçinimmm facebookta benim sayfama bak :)

tubi sanada alırız istersen bu kalıptan yada diğer kızlarada alırız kim isterse :)

bende kalpli kelepçeli kalıp almıştım
giderken havuçlu tarçınlı kek yaptım
altına yağlı kağıt bitmişti evde koymadım güzelce yağladım
ama ilk defa kullandığım için yapıştı altına çok sinir oldum kaynanam uğraşa uğraşa çıkardı ama şekli bozuldu bizde dilimledik
çok beğenmiş recebin arkadaşları

bende o silikon kalıplardan istiyorum
nerden aldın izmitten mi başka şekli varmıydı

izmitte vardı ama aynı mağaza cevahirdede var ordanda bakabiliriz danalısı vardı bide :)

çok güzelmişş :)))
benim evin orda nautilus var orda da var bu mağazadan. benim önce bi fırın almam gerekiyo. fırınım yok hala. alınca bütün kalıplardan alcam ben de.

tuğbacan kelepçeliler her şekilde dipini tutuyo. yağlı kağıt denemedim gerçi kekin çeklini bozar garip durur onda diye ama çok yapışıyo o yüzden ben düz şekiller alıyom oldukça. bide fırında dinlendikten sonra ılıkken çıkarınca nemli bezin üstünde bi süre bekletince daha kolay çıkıyo kalıplardan. biliyosunuzdur belki ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…