öyle olacak kuzu bende çok idareci olmak zorundayım inşallah hayırlısıyla atlatırız bu dönemi konuştuk seninle biliyosun benm çok sabırlı ve sakin olmam lazım
kötü düşünme kuzuum zayıflamana sevindim ayy darısı başıma iyi şeyler düşün bişey olmaz allahın izniyle
kızlar yaw ben de kilo vermişim. bi okula koş trene koş işe koş derken. haftasonu bayadır giymediğim kotumu giydim dar bunun şerefine :)
benimki de çok kilo verdi o gelene kadar alamsam gene barihatta daha versem (
foruma yazmadım ben. bu akşam otobüsler tutuklu götürcek benimki ankaraya çok içim huzursuz. doğru düzgün de konuşamadık annemler evde diye. zeynebinki de tutuklu götürcekmiş ama o normal arabayla demişti. benimkini ankara otobüsüyle kaç saat yola yollucaklarbide tutuklu var deli midir bişey yapar mı kaçmak ister mi çok sıkılıyom düşününce ((
verirsin istesen zaten gayet incesin bence :))
evet kötü düşünmüyom ama sinirlerim kalkık zaten tam günümdeyim. anladın sen onu!
öyle olacak kuzu bende çok idareci olmak zorundayım inşallah hayırlısıyla atlatırız bu dönemi konuştuk seninle biliyosun benm çok sabırlı ve sakin olmam lazım
kilo vermiş olmana çok sevindim kuzucum )
tek başına diil dimi biri daha vardır yanında merak etme kötü bişi olmaz inş dua edelim bizde
ya 2 kişi 1 de tutuklu ama dönüşümlü tutuklunun yanına oturcaklar sanırım. mola yerinde falan kaçmaya kalkar mı diye düşünüyom. çok sinir bozucu bişey bu. bugün de denetleme başlıyo arayamıcak. telefonunu çıkarabilirse çıkarcak en azından yanında tel olcak o zaman içim biraz daha rahat olur arada mesaj atarım. şuanda bütün istediğim bu.
öyle çok şükür ben ne kadar sabırsızsam o o kadar sabırlı kuzuuya zaten maşallah fatih çok aklı başında birisi :)
fatma hanımmmmm kuzulu kek kalıbı çok beğenildi tarafımdan
fincanlarda ayrı bi güzel
güle güle kullan biz gelince kek yap o fincandada kahve yap içicem tamam mı
fatma hanımmmmm kuzulu kek kalıbı çok beğenildi tarafımdan
fincanlarda ayrı bi güzel
güle güle kullan biz gelince kek yap o fincandada kahve yap içicem tamam mı
ay beğenmene çok sevindim akif dalga geçti benle :)
gelin siz ben neler yaparım size
gülçinimmm facebookta benim sayfama bak :)
kuzucan bence akif bütün çeyizi nereye sığdırcak onu düşünsün dalga geçmek yerine
ay beğenmene çok sevindim akif dalga geçti benle :)
gelin siz ben neler yaparım size
gülçinimmm facebookta benim sayfama bak :)
gülçin sana mail attım bak kek kalıbıma
baktım çoook tatlı yaaa
tubi sanada alırız istersen bu kalıptan yada diğer kızlarada alırız kim isterse :)
bende kalpli kelepçeli kalıp almıştım
giderken havuçlu tarçınlı kek yaptım
altına yağlı kağıt bitmişti evde koymadım güzelce yağladım
ama ilk defa kullandığım için yapıştı altına çok sinir oldum kaynanam uğraşa uğraşa çıkardı ama şekli bozuldu bizde dilimledik
çok beğenmiş recebin arkadaşları
bende o silikon kalıplardan istiyorum
nerden aldın izmitten mi başka şekli varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?