Ben geldimmmmm gergin bir şekilde başladık güne hadi hayırlısı
hayırdır canım işle ilgili bi sorun mu var?
işle ilgilide benmle ilgili değil canımcım beni etkilemiyo yani ama
bağırışmalar falan bende etkileniyorum elbette sessiz sessiz kenarda izliyorum
gerginlik seni de gerer tabi ki kıyamamnapıcan boşver duymamaya çalış. şurda çıkmana az kaldı sayılır
evet bakalım hayırlısı canımcım senin dersler nasıl gidiyo
günaydınnnn kimseler gelmemiş yeni bir haftaya başlıyoruz inşallah hemen geçer ve mart ta biter
fatmaa izmit ten dönmüş olmalı ama nerede acaba yin kahvaltıya gitmiştir kesin:))
tubi döndün mü kuzum inşallah çok güzel geçmiştir dün:))
canım artık bizim mesai 8,30da başlıyor saatler alındı ya o yüzden artık geç gelicem :)
geldim izmitten sen napıyosun tubi dönmüş ama morali bozuktu
aaa doğru yaa babamda geç gitti bugün kafam çalışmıyo ki:))
evet gördüm facebook ta yazısını toparlar hemencecik inşallah
nasılsın nasıl geçti hafta sonu
ne yazmış tubi biz dün mesajlaştık ama arayamadm kaynanasının yanındaydı off görmekte daha kötü
güzeldi hiç gelmek istemedim annemin evinde yatmak güzeldi sen naptın nasıldı senin haftasonun
dün çok kötüydümde bugün daha iyiyim yazdı şimdi birazdan burayada gelir kuzum
nasıl toparlayabildin mi biraz kendini benm haftasonum geçti gitti işte evden dışarı adım atmadım
ders çalıştım bütün gün canımcımm
dün ara beni dedim ama aramadı gelsinde destek olalım
ya biraz daha iyiyim ama ilaç almadan düzelmedi annem antibiyotik verdi
iyiki dışarı çıkmamışsın benim sinirlerim bozuldu herkes sevgilsini almış sokağa çıkmıştı elele kolkola
bindiğim otobüsü kaçırıp izmire götürcektim akifi alcaktım ordanda balıkesirden recebi alıp istanbula döncektim
iyi fikirmiş kuzu bende dün çok ağladım telefnda asker diyo kaçıp geleyim mi ağlama yeter ki
söylediği bir güldürdü beni ağlamayı bırakıp kahkaya başladım iyice dengesizleştin sen diyo
eyvahh kızı kaybettik kafayı yedi diyo pis yaa:))) elele gezenleri varya böyle ayırmak bir de üstüne
paralamak istiyorum
slm kızlar benim de askerim var :)
ben hesap yapamadım size danışayım 10+4 izin kullandı şimdi şafak kaç dicem ben
10 günmü geriden devam edicem yoksa 14 mü bilemedim ?
ooff ağlamayalım kuzular şafak sıkıştırmaya başladı dünde şafak hiç bitmicekmiş gibi geldi
akifte dün saçma saçma gülüyodu diyoki ben burda delirdim :) kuzulu kek kalıbıma güldü bi dünya :)
bence 17 mayısa kadar çiftlerin sokağa çıkmasını yasaklayalım
günaydın kızlar. ben haftasonu da uyuyamadım şimdi de. erkenden uyanınca bizimkiler onlara ayak uydurdum. saatlerin değişmesi bugün beni saf gibi yaptıısabah babamı bindirdim havaalanı otobüsüne. annem bikaç gün daha benimle :) :)
dün tuğba ve zeynep gitçekti. onunki nasıl geçti acaba gerçi o daha alışık.
günaydın kızlar. ben haftasonu da uyuyamadım şimdi de. erkenden uyanınca bizimkiler onlara ayak uydurdum. saatlerin değişmesi bugün beni saf gibi yaptıısabah babamı bindirdim havaalanı otobüsüne. annem bikaç gün daha benimle :) :)
dün tuğba ve zeynep gitçekti. onunki nasıl geçti acaba gerçi o daha alışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?