bende geldim iş başı yaptım işte süt falan ısıt iç canım iyi gelir hatta ben boğazım ağrıdığında bal karıştırıp içiyorum ama diyette olduğun için bilmiyorum sana olur mu
akşam onuda içtm sürekli sıcak bişiler içiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geldim iş başı yaptım işte süt falan ısıt iç canım iyi gelir hatta ben boğazım ağrıdığında bal karıştırıp içiyorum ama diyette olduğun için bilmiyorum sana olur mu
akşam onuda içtm sürekli sıcak bişiler içiyorum
inşallah hemencecik geçer canımcımm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar
bu mübarek günde el açıpta rabbimden istediğiniz herşey kabul olur inşallah
şafağıma bakın şafağımaaaaa sadece 60 başkada yok
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar
bu mübarek günde el açıpta rabbimden istediğiniz herşey kabul olur inşallah
şafağıma bakın şafağımaaaaa sadece 60 başkada yok
günaydın canımcımm hayırlı cumalar allahım herşeyi gönlümüze göre güzel versin:))
şafak bitiyo çok şükür allahım kıpır kıpır oluyorum günler geçtikçe artık askım gelince ne giysem ne yapam diye
düşünmeye başladım bile:)))
günaydın kuzular ben daha iyileşemedim![]()
inş canımcım akşam kaynanamda yatma planım suya düştü eltimin annesi gelmiş evime geldim köskös
anam kuzu şafağın tokat olmuş yaaa ne güzel ne güzelll benimkide 55 :)
bu arada canım senin 7 gün uzamamışmıydı bizden 5 gün geridesin
22 mayısata çıkıyor recep
beni kandırmış 24 mayısta gelicem diye süpriz yapıcakmış ya sonradan öğrendim
anlatmıştımya sana
geçmiş olsun canım yaaaa çok ta limon falan içme burnunu akmasını engeller bu seferde başın ağrır
sinizüt olursun
amaaan ne işi varmış ki senin gitmen lazımdıı
günaydınnn:) okuyamadığım her bölümü okuduum. Fatmacım geçmiş olsun. Bu arada doktor bana demişti ki boğazlarınız şişken süt içmeyin. Sütün içinde kaynatsanız bile bakteriler kalıyo. Boğaz iltihabı da mikrobik bişey zaten o yüzden sütü pek tercih etmeyin o durumlarda demişti. ıhlamur,adaçayı zencefilli limonlu bal toplar seni
ben bugün ruhumu yatakta bıraktım çok yoruluyom kızlar yaa. Bu bi anda sıcak bastırınca iyice yoruldum galiba. Bütün gün ayakta yürüyom ordan oraya zaten.. Bu arada bu haftasonu annemler geliyo izmirden yani bu akşam karşılıcam onları çok çok mutluyum :)) akşam yemeklerimi bile hazırladıımm
aa bende dün salep içtim kaynanam ii gelir dedi belkide o kötü yaptı beni teşekkür ederim canımcım
dinlenme fırsatı olmuyo ya bedenimiz dinlemediğinden hastalıjk hortluyo sen kendine dikkat et
annenlerin gelmesine çok sevindim ne güzel bende anneme gidiyorum o bakar bana bu akşam :)
yaşasın annelere babalara kavuşma haftasonubu haftasonu izmire gidemedim ama olsun özlesin beni biraz :d :d
özlesin tabi kız biz 84 günün üzerinde görüştük ya odun aşkım gizli gizli saçlarımı okşuyodu ki normalde çok nadir öyle romantik icraatlarda bulunur :) benimde çok hoşuma gitti :)
ahahah benimki de beraber geçirceğimiz dakikanın hesabını yapıyo görmen lazım. çarşı izni 4buçukta bitiyo 5e kadar bişey demiyolar diye bu 5e yakın gidiyo :)))
inş gelincede böyle olsalar :)