343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benim inşallah hamilesindir ne güzel duygu olacak değilmi çok istiyorum ben çooook ama daha çok zaman var ayın 28inde belli olacak olup olmadığım çok uzun merakla bekleyeceğim

inşallah bizlerde sizler gibi teselli verecek zamanları görürüz 345 ler gelsin ozaman dicem askerlik bitti

amın cnm amınn ınsallah

canım benim inşallah hamilesindir ne güzel duygu olacak değilmi çok istiyorum ben çooook ama daha çok zaman var ayın 28inde belli olacak olup olmadığım çok uzun merakla bekleyeceğim

benimkide ayın 26 sında daha çok var merakla bekliyorum
inşallah ikimizde burda hamiş haberlerimizi veririz ya inş.

Beni de alın aranızaaaaaa...... Benim canım aşkımda askere gitti.... yeni yeni hissediyorum yokluğunu ilk başta birşey anlamamıştım ama ... acaba birliğine teslim oldu mu ?

Kızlar inşallah ikinizde hamilesinizdir ama hamilelik o kadar güzel bı süreç ki hem anne hem de baba adayı için anlatamam bu süreci kesinlikle eslerinizle geçirmenizi tavsiye ederim o minik fasulyenin ilk kesesiniilk kalp atışını ultrasona verdigi artist artist pozları hepsini hepsini askınızın elini tutarak ona yaşattığınız bu mutluluğu onda hissederek yasamanızı tavsiye ederim.bu süreç bebeğin kişiliğine yansıdığına dair istatistiki araştırmalar var o yüzden hasret ceke ceke acı ızdırap icinde bı de hamilelik psikolojisi hiç çekilmez valla..hakkınız da hayırlısı olsun inşallah..BKM askerim de yarım saat önce teslim oldu.. Herkes çekildi evine oğlumu uyuttum ev sessiz kapının arkasında gömleği ile pijaması asılı askım kokuyo ve ben koklayamiyorum doya doya allahım sabır ver ne olur dakikalar saniyeler geçmiyor geçmiyor ünsüz İstanbul İstanbul değil ev boğuyor sanki tüm dünyam gitti ben bı basına kaldım kolum kanadım kırıldı bı lokma geçmiyor boğazımdan sabahtan beri..hep o geliyo aklıma onunla yaşadıklarım geliyo kızlar ben ne yapayım akıl verin bana nasıl dayanayım onsuzluga..

Beni de alın aranızaaaaaa...... Benim canım aşkımda askere gitti.... yeni yeni hissediyorum yokluğunu ilk başta birşey anlamamıştım ama ... acaba birliğine teslim oldu mu ?

hoş geldin canım aramıza istemezdim hiç kimse ayrılmasın yarinden katılmasın aramıza kader işte bizi burada buluşturdu hayırlısıyla gelecekler inşallah bizlerde bekleyeceğiz
benim evime sessizlik çöktü bile kolum kanadım kalkmıyor ki bir işin ucundan tutayım televizyonu bile açamıyorum elim gitmiyor

çok zor ama kendinizi bırakmayın ne olur güçlü olun
benim annem kalıcak yanımda 1 ay sanırım o olmasa bende kafayı yerdim
Allah hepimizin yardımcısı olsun

çok zor ama kendinizi bırakmayın ne olur güçlü olun
benim annem kalıcak yanımda 1 ay sanırım o olmasa bende kafayı yerdim
Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım çok şanslısın keşke annem kalabilseydi yanımda bana yoldaş olurdu ama gelme şansı yok şimdilik tek takılacağım o da acı verici birşey
somestrdan sonra eşimin kız kardeşi gelecek ben ünv okuyorum sömestrda da bbamın yanına gitmeyi planladığımdan görümcemin gelişini ertelemek zorunda kaldım şubat ortası falan gibi gelecek işte

Bende inanınırmısınız yeni idrak ediyorum gittiğini akşam olunca koydu galiba... dn iyiydim . onlar şimdi birliklerindeler... nasıllar iyilermi ?yemek yediler mi ? offff

155 GÜN 15 SAAT 37 DAKİKA KALDI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…