canım benim inşallah hamilesindir ne güzel duygu olacak değilmi çok istiyorum ben çooook ama daha çok zaman var ayın 28inde belli olacak olup olmadığım çok uzun merakla bekleyeceğimbende inş. hamileyimdir inşallah o kadar çok istiyorumki bebeğimle babasını beklemek ona karnımdayken babasını anlatmak bebeğpimin ağzından babasına mektup yazmak ne olur benim içinde dua edin inş. hamileyimdir inşallah
343. kısa dnm asker yarenlerı sımdıden ALLAH kavustursun dıyorum341.ksa dnm asker yarenı olrk bzlerde sızın donmlernzden gectk bı cok taktık denedık yemn torenını saydk onu saydk bnu saydk ınanın carcabuk gecıo bır bakmaısnz 80lerdesnz hıc uzulmeyn hergunu askerıne kavusma olrk dusunun sız 26 gun yemn torenlerı sanırsam sızınkılern bu sure ıcersınde belkı cok fazla arayamzlr cok gorusemıcksnz gorusmelrnz bıle 2dk 3dk oluck hata bızler 10 dk 6 dk konusmayı ck buyuk bısey sanırdık dusunun ama ınanın gelıp gecıyo hepsı sabredın bekleyın safak attrmakta guzel emın olun bır bakmısnz sızınde torunlarnz gelmıs oluck rabbım hepsınıze bu zor donemde yar ve yardımcı olsun
canım benim inşallah hamilesindir ne güzel duygu olacak değilmi çok istiyorum ben çooook ama daha çok zaman var ayın 28inde belli olacak olup olmadığım çok uzun merakla bekleyeceğim
ayyy negzl yaa bebek ıstysnzama zor olmzmı ya o hamılelık evrelerı esınız yokken
inşallah bizlerde sizler gibi teselli verecek zamanları görürüz 345 ler gelsin ozaman dicem askerlik bitti
ınsallah tatlm ne kdrlık evlısınz
canım benim inşallah hamilesindir ne güzel duygu olacak değilmi çok istiyorum ben çooook ama daha çok zaman var ayın 28inde belli olacak olup olmadığım çok uzun merakla bekleyeceğim
inşallaaaaaaaaaah
sen nerde oturuyon cnm adın ne bu arada
canım ben istanbulda oturuyorum
bende istanbuldayım ümraniye
ismim tuğba
Beni de alın aranızaaaaaa...... Benim canım aşkımda askere gitti.... yeni yeni hissediyorum yokluğunu ilk başta birşey anlamamıştım ama ... acaba birliğine teslim oldu mu ?
canım bende ümraniyeye 10 dk mesafede oturuyorum m.kml de benimde adım gamze çok memnun oldum
hoş geldin canım aramıza istemezdim hiç kimse ayrılmasın yarinden katılmasın aramıza kader işte bizi burada buluşturdu hayırlısıyla gelecekler inşallah bizlerde bekleyeceğiz
benim evime sessizlik çöktü bile kolum kanadım kalkmıyor ki bir işin ucundan tutayım televizyonu bile açamıyorum elim gitmiyor
çok zor ama kendinizi bırakmayın ne olur güçlü olun
benim annem kalıcak yanımda 1 ay sanırım o olmasa bende kafayı yerdim
Allah hepimizin yardımcısı olsun
hoş geldin canım aramıza istemezdim hiç kimse ayrılmasın yarinden katılmasın aramıza kader işte bizi burada buluşturdu hayırlısıyla gelecekler inşallah bizlerde bekleyeceğiz
benim evime sessizlik çöktü bile kolum kanadım kalkmıyor ki bir işin ucundan tutayım televizyonu bile açamıyorum elim gitmiyor
çok zor ama kendinizi bırakmayın ne olur güçlü olun
benim annem kalıcak yanımda 1 ay sanırım o olmasa bende kafayı yerdim
Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?