343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

askerdeykende bazen hızlı bazen yavaş geçiyor. o artık senin ruh durumunla alakalı olucak.
çabuk geçmesini umuyorum
gerçi baya yoğun olacağım ünv son sınıftayım sınavlarım projelerim bitirme tezim stajım kpss ye hazırlanmam falan derken yoğun olacağım ama kocamın yokluğunda beni oyalayabilecek hiçbirşey düşünemiyorum

merhaba kızlar nasılsınız 1 günümz kaldı zaman ne kadar hızlı geçiyor askerdeykende böyle geçse ya

Çok körü geçiyor göz kapak dış sürekli yutkunmaktan boğaz agrisi bı de o durumda gelen giden misafir le ilgileneydi su gibi geçiyor ama onun burda olmasının keyfini çıkaramıyorum ki sürekli onsuzlugu düşünmemden

bence bu şekilde davranma ben sadece dün gece ağladım başka ne öncesi ne sonrası ağlamadım annem hep derdi yola gidenin arkasına ağlanmaz diye
sağlam duruyorum başlamak bitirmenin yarısıdır diyorum eşim geldiğinde bende okulun bitmesine gün sayıyor olacağım ondan sonra özgürüz ne onun askerliği ne benim okulum
düzenimizi kuracağız üzerimizden askerlik sıkıntısı gitmiş olacak ist- gelibolu arası 6 saat falanmış ayda 1 kesinlikle gitmeyi planlıyorum bende bu şekilde şafak sayacağım her gittiğimde 1 ay bitti diyeceğim her gün şafak saymayacağım bitmez dayanamam öyle
eğer mecbursak bunu çekmeye ne onun için ne de kendim için iyice zorlaştırmak istemiyorum
giderkende ağlamayacağım öpüp koklayıp yollayacağım Rabbim hayırlarla evine döndürsün diye dualar edeceğim...

Acemi: Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
ETİMESGUT ANKARA
Usta : Kr. Hvcl. K.lığı Loj. Des. K.lığı Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı
GÜVERCİNLİK ANKARA

Kısa dönem..... Çokk şükür....
Pek iyi şeyler yazmıyor nette ama doğu çıkmamasınaa çok sevindim...

Pazartesi sabahı yola çıkacakkk.......
Gidecek askerim, aşkım, dünyam, erim, herşeyim........
Benden, yatağımızdan, evimizden..... İSTANBUL'DAN Gidecek............
Allahıımmmmmm yardım et askerlerimizee vee bekleyenlerine...AMİN...

evet ama yapıcak bir sürü işinin olması zamanını hızlandırıcaktır.
onlarsız bişey olmuyor zaten. benim hala onsuz canım bişey yapmak istemiyor. 120 gün geçti ama hala aynıyım.

kızlar umarım hepinizin askeri sağ salim gider gelir
hepsinin yerleri onlara hayırlı olur inşallaaaaaah
allah hepinize sabır versin
bizler de bu yollardan geçtik...üzülmeyin diyemem üzüleceksiniz tabiki ama askerinize desteği sakın bırakmayın üzgünüm destek olamıyorumu asla kabul etmeyeceklerdir...ve ne kadar zor da olsa mutlaka kendinizi oyalacak meşgaleler bulun tavsiyem....
allah hepinizi tez vakitte kavuştursun inşallaaah....

Hepsii geçeceek, en zor zamanınız bu 2 hafta sürer. Sonra yavaş yavaaş alışacaksınız. Hiç merak etmeyin. 341. dönemde askere gitti benim askerim. O zmn 339. ları dinlediğimde hayal gibi geliodu, 30'ları nasıl görücem fln diodum. Ama şimdii geldi o günler. Size tavsiyem, kendinize kısa kısa şafaklar koyun. İşte gelecekse yol iznine ona şafak sayın. Daha kolay, çabuk geçiyor. Allah hepinizi sevdiklerinize sağ sağlim kavuştursunnn.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de hayatımla yarın askere gitmeden son kez görüşeceğim. Pazartesi babası birliğine teslim edecek. Yarın hem de ay dönümümüz tam 41. ayımızı bitiriyoruz beraber ilk kez bu kadar zaman ayrı kalıcaz . Yakın yere çıkması içime biraz su serpti yemin törenine gidebilicem gibi evli ve nişanlı olmadığım için biraz zor olacak babamdan izin almak ama kararlıyım gidicem inşallah. Bu sene okullarımız bitti o askere ben de KPSS kursuna gidiyorum önümüzde askerlik ve iş engeli var şu an inşallah yavaş yavaş atlatıcaz beraber.

canım benim allah kavuştursun şimdiden
hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah
benim askerim 341. dönem...bizimkiler giderken de 339ların şafakları 30lardaydı...şimdi biz 30lardayız sizinkiler gidiyor...
ve sonra sizde burda 345.dönemleri karşılayacaksınız

Çok güzel yazmışsınız ben metanetli olamıyorum icim çok dolu heryerde ağlıyorum ona belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor.Afyon da çok uzak değil İstanbul Afyon arasi 450km yani 5 saat fln ben de giderim en çok 1ay dayanabilirim sen hep böyle konus canım beni çok güzel rahatlatdın Allah sabır verdin hepimize

Âmin canım aminnnn Allah yüzümüze baksın da onlar orda çok rahat olsun da biz de burda rahat edelim

canım benim hep için ferah olsun inşallah içini ferah tutarsan dahada rahatlıyor insan
kendince askerliğin mani oldugu yapamadıgınız şeyleri düşün gelince hepsini rahat rahat yapabileceğinizi ve askerlik derdinden kurtulacağınızı ben öyle yapıyorum
elbetki özleyeceğiz sevdiğimizi yanımızda olmadığı için üzüleceğiz ama sonu güzel olacak hep bunu düşün olurmu üzme kendini sen metanetli ol ki onunda gözü arkada kalmasın moral olsun canının yarısına

canım en güzelini yapmış biranevvel gitmekle ben okul biter bitmez eşimi göndermemiştim sonra evlendik ve şimdi o zamana nazaran daha zor olacak en gzelini yapmış Allah sana da sabır versin

Evet haklısını CNm metanetli olacağım o gidene kadar ağlamayacağım

Sağol tatlım inşallah ben de o günleri görebilirim.

canım en güzelini yapmış biranevvel gitmekle ben okul biter bitmez eşimi göndermemiştim sonra evlendik ve şimdi o zamana nazaran daha zor olacak en gzelini yapmış Allah sana da sabır versin

İlerde zor olur dedi herkes biz de öyle düşündük bir de işe girmesi de sıkıntı oldu her yer askerliğini yapmış erkek arıyor bari önünde engel kalmasın dedik. 3,5 yıldır birklikteyiz tam olarak ailelerimiz de haberdar ilişkimizden herkes askere gitmesinden yana oldu bir an evvel.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Pazartesi sabahı gidecektii ama gidip biletini değiştirdii bu gece 11 30 da gidecek.....
Gözlerim çook ağırıyoooooooooooooooo yanıyoooooooooooo............
Doğru düzgün baş başa kalamadıkk yaaaa gelen giden bitmiyoooooo birazdan daa annemlee abimlerr gelicekkk gelsinler tabii amaaaa benn Sarılıp kollarındaa olmak istiyorumm....
Doyasıyaaa öpmekk istiyorumm...
Onuu sımsıkııı sarmak istiiiyoruummmmmmmmmmmmmmm...

kısa dönem için soruyorum bu arada

canım öncelikle hayırlı tezkereler,bizimkilerin bayrama denk geldiği için 14 gün sürdü acemiliği ama sizin nasıl olur bilmem 1 ay olabilir sanırım.zaten askerin gittikten sonra sana 1-2 gün içinde söyler ne zaman olduğunu.herkes ağlamayın ağlaşmayın yazmış da benden de tavsiye gidene kadar ağlamayın sonra koyverin gitsin.başka türlü içim soğumuyordu benim.askerlik psikolojisi denen şeyi öğrendiğinizde bol bol ağlarsınız zaten.ilk zamanlar alışma evresi olduğu için bol bol dinleyin askerinizi.alıngan (yani benim gibi) kesinlikle olmayın.ben 50 gün kala falan alıştım da ağlamamaya başladım.bekleyen için de çok zor.bana kızan arkadaşlarda olacaktır ama benim fikrim bu.ne askeriniz sizi ne de siz onu anlayacaksınız.o yüzden yükünüz ağır olacak.birşey sormak isteyen varsa sorun 341ler artık baya deneyimli oldular:) hepinizi öpüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…