343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Pazartesi sabahı gidecektii ama gidip biletini değiştirdii bu gece 11 30 da gidecek.....
Gözlerim çook ağırıyoooooooooooooooo yanıyoooooooooooo............:14::14::14::14::14:
Doğru düzgün baş başa kalamadıkk yaaaa gelen giden bitmiyoooooo birazdan daa annemlee abimlerr gelicekkk gelsinler tabii amaaaa benn Sarılıp kollarındaa olmak istiyorumm....
Doyasıyaaa öpmekk istiyorumm...
Onuu sımsıkııı sarmak istiiiyoruummmmmmmmmmmmmmm...

Canım benimmm 4 ay öncesi aklıma geldi... Maalesef ayrılık vakti gelip çattığında herkes veda ettiği için sana sıra gelemiyor... Ağlamamaya çalış dicem ama biliyorum zorrrr... Ama alışacaksın... Burda tüm asker yarenleri hepiniz birbirinize destek olacaksınız... Bir bakmışınki zaman su gibi akıp geçmiş ve sen son 10'ları sayacaksın.... Benim şafağım şuan 37... Koskoca 37 gün var diyorum bazen... Ama ardıma baktığımda koskoca 121 günü de arkamda bırakmışım diyorum... Anlayacağın çok dengesiz bir durum... ama yapabilecek birşey yok... sabredeceğiz... Bu da vermemiz gereken bir sınavmış diyeceğiz:34:

Biz de hayatımla bugün görüştük askere gitmeden son olarak tam da 41. ayımızı bitirdik 3,5 sene sonunda ilk kez bu kadar süre ayrı kalıcaz ama nedense içim çok rahat üzülüyorum ama önümüzde büyük bir engel kalkacağı için de sevinçliyim. 28 gün diye biliyorum ben de yemin törenini inşallah babam izin verir de gidebilirim ya şu an aklıma takılan en çok bu açıkası o da gelmemi çok istiyor. :16:

Son düzenleme:
Biz de hayatımla bugün görüştük askere gitmeden son olarak tam da 41. ayımızı bitirdik 3,5 sene sonunda ilk kez bu kadar süre ayrı kalıcaz ama nedense içim çok rahat üzülüyorum ama önümüzde büyük bir engel kalkacağı için de sevinçliyim. 28 gün diye biliyorum ben de yemin törenini inşallah babam izin verir de gidebilirim ya şu an aklıma takılan en çok bu açıkası o da gelmemi çok istiyor. :16:

Maşallah canım... İnşallah birlikte bir ömür bitirirsiniz:34: Bizim yani 341. dönemleri 14 gün sonrasında olmuştu yemin töreni çünkü bayram vardı ve öne çekilmişti. sizinki de en geç 28 gün içinde olur canım... Zaten en geç 1 hafta öncesinden belli oluyor ne zaman yapılacağı... askerin haber verir ozaman... Sen şimdiden babanı ikna etmek için çalışmalara başla:34:

Slm yoldaşlar son bı gün kaldı ama dayanacak güç kalmadı artık gözüm de yas kalmadı askerimi de çok uzuyorum farkındayım kendime çok kızıyorum ama engel olamıyorum dayanamıyorum konuşurken bile damla damla akıyo. Dayanamayacağım galiba ölüden gibi hissediyorum kendimi boğazım duyulmalıdır nefes alamıyorum boguyo hersey herkes beni. Nasıl geçecek bu günler allahım yardım et ne olur .. Cook sormuş kızlar Cook evli ve çocuklu olunca daha da bı zor oğluma baktikca üzülüyorum en güzel anlarında babası yanında olamiyacak..of off konuşup da sizin canınızı da sıkmayayım. Son gecemiz :((

Slm yoldaşlar son bı gün kaldı ama dayanacak güç kalmadı artık gözüm de yas kalmadı askerimi de çok uzuyorum farkındayım kendime çok kızıyorum ama engel olamıyorum dayanamıyorum konuşurken bile damla damla akıyo. Dayanamayacağım galiba ölüden gibi hissediyorum kendimi boğazım duyulmalıdır nefes alamıyorum boguyo hersey herkes beni. Nasıl geçecek bu günler allahım yardım et ne olur .. Cook sormuş kızlar Cook evli ve çocuklu olunca daha da bı zor oğluma baktikca üzülüyorum en güzel anlarında babası yanında olamiyacak..of off konuşup da sizin canınızı da sıkmayayım. Son gecemiz :((

Canımmmm benim... Senin durumun bizden de zor... evli ve çocuklu olmak... Allah tez zamanda kavuştursun... Canımızı sıktığını düşünme, insan burda anlatarak; sıkıntısını, üzüntüsünü, sevincini paylaşarak rahatlıyor canım:34:

Kızlar kalktım ve askerime kahvaltı hazırlıyorum kurban olsun karısı ona mışıl mışıl uyuyor bende en son dayanamadım gece döktüm gözyaşlarımı onuda çok üzmüş oldum başına ağrılar girdi bana teselli veriyordu hemen geleceğim diye
otogara falan gitmeyeceğim evde işe gidiyor gibi uğurlayacağım kendiside böyle istiyor hemde gerçekte işe gittiği saatlerde çıkacak evden
bu ayrılık anını biranevvel atlatmak istiyorum ağlamamak içi sıkıyorum kendimi biranevvel gitsin biranevvel dönsün askerim bizlerde 30lar diyeceğiz o gün gelecek heyecandan yerimizde duramayacağız canlarım güçlü olmaya çalışın dik duralım güçl olalımki onlarında aklı bizde kalmasın...

canlarım benim nefesimde gitti giderken kendimi tuttum ama o birkaç damla yaşı gördü aklı bende kaldı kendime çok kızdım ama ancak okadar tutabildim kendimi şimdi evim ıssız kocamsız :(

Benim canımın parçası birazdan çıkacak evden ne zor bı sınav allahım bu.. Dakikalarımız kaldı beraber olarak geçireceğimiz ...

Kızlar yemin törenin de buluşacağımız anları hayal edip kendimi avutuyorum o yüzden şafak 26 su an yarın bu saatler 25 olacak bunu düşündüyse rahatliyorum

günaydınnnnn
kızlar hepinizden Allah razı olsun
dün gece 12:30 gitti eşim
gidene kadar ağlamadım hiç göstermedim ona üzüldüğümü
taki otobüs gözden kaybolana kadar
ondan sonra yığılıp kalmışım otogarın ortasında
çok zormuş Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın
şuanda çok zor ama artık hem kendim için hem eşim için güçlü olmak vakti
1 gün gitti askerlikten kaldı 155 inş. su gibi akıp geçer
dualrınız desteğiniz için hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum Allah razı olsun

günaydınnnnn
kızlar hepinizden Allah razı olsun
dün gece 12:30 gitti eşim
gidene kadar ağlamadım hiç göstermedim ona üzüldüğümü
taki otobüs gözden kaybolana kadar
ondan sonra yığılıp kalmışım otogarın ortasında
çok zormuş Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın
şuanda çok zor ama artık hem kendim için hem eşim için güçlü olmak vakti
1 gün gitti askerlikten kaldı 155 inş. su gibi akıp geçer
dualrınız desteğiniz için hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum Allah razı olsun

Kızlar yemin törenin de buluşacağımız anları hayal edip kendimi avutuyorum o yüzden şafak 26 su an yarın bu saatler 25 olacak bunu düşündüyse rahatliyorum

Benim canımın parçası birazdan çıkacak evden ne zor bı sınav allahım bu.. Dakikalarımız kaldı beraber olarak geçireceğimiz ...

kızlar en zor kısmı geçtik gerisi beklemek kendi kendime diyorum gidişine dayandıysam ölmediysem acıdan daha da birşey olmaz beklerim kocamı güle güle beklerimki güle gle gelsin evine hepimizi Allah kavuştursun

kızlar hepinizi allah kavuştursun
zaman sizler için su gibi akıp geçsin inşallaaah
bence önce yemin törenine şafak sayın ben öyle yapmıştım biraz daha iyi geliyor insana...
bundan sonra askerlerinize hep destek tam destek olmanız gerek
sıkıntınızı üzüntünüzü stresini gelin burda atın üstünüzden ama onlara yansıtmayın
orda küçücük bir şeyi bile kocaman yapacak bi psikolojide oluyorlar asıl sabrı sizler göstermelisiniz...
her zman tamam hayatım sen iyi ol bitanem herşey iyi olacak demek çoook zor ama bunu yapmazsın durumu hem kendiniz hem de askeriniz için çok daha fazla zorlarştırırsınız
biz 341ler olarak her zaman sizlere hep destek tam destek olucaz :34:
bi sarılayım hepinize sevgi dolu kollarımla birazcık moral olsun bakalım :34:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
:29::29::29::29::29::29::29::29:

kızlar hepinizi allah kavuştursun
zaman sizler için su gibi akıp geçsin inşallaaah
bence önce yemin törenine şafak sayın ben öyle yapmıştım biraz daha iyi geliyor insana...
bundan sonra askerlerinize hep destek tam destek olmanız gerek
sıkıntınızı üzüntünüzü stresini gelin burda atın üstünüzden ama onlara yansıtmayın
orda küçücük bir şeyi bile kocaman yapacak bi psikolojide oluyorlar asıl sabrı sizler göstermelisiniz...
her zman tamam hayatım sen iyi ol bitanem herşey iyi olacak demek çoook zor ama bunu yapmazsın durumu hem kendiniz hem de askeriniz için çok daha fazla zorlarştırırsınız
biz 341ler olarak her zaman sizlere hep destek tam destek olucaz :34:
bi sarılayım hepinize sevgi dolu kollarımla birazcık moral olsun bakalım :34:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
:29::29::29::29::29::29::29::29:

CANIM BENİM aLLAH RAZI OLSUN BENDE YEMİN TÖRENİ İÇİN ŞAFAK SAYIYORUM DAHA İYİ GELECEK BU BANA
SABAH 6 DA VARMIŞ EŞİM 3 KERE ARADI SABAHTAN BERİ SESİ ÇOK İYİ GELİYORDU BİRAZ DOLAŞIP TESLİM OLUCAM DEDİ
İLK FIRSATTA ARAYACAĞIM SENİ ÇOK SEVİYORUM SENİ KENDİNE VE ALLAHA EMANE EDİYORUM DEDİ
HİÇ AĞLAMADIM BEN ÇOK İYİYİM BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM BENİ MERAK ETME DEDİM
BİZ NE ZORLUKLAR AŞTIK BİLİYORUM BU BİZE VIZ GELECEK ALLAHIN İZNİYLE BİTİRİP GELECEK BU NEGLDE KALKACAK ÖNÜMÜZDEN

CANIM BENİM aLLAH RAZI OLSUN BENDE YEMİN TÖRENİ İÇİN ŞAFAK SAYIYORUM DAHA İYİ GELECEK BU BANA
SABAH 6 DA VARMIŞ EŞİM 3 KERE ARADI SABAHTAN BERİ SESİ ÇOK İYİ GELİYORDU BİRAZ DOLAŞIP TESLİM OLUCAM DEDİ
İLK FIRSATTA ARAYACAĞIM SENİ ÇOK SEVİYORUM SENİ KENDİNE VE ALLAHA EMANE EDİYORUM DEDİ
HİÇ AĞLAMADIM BEN ÇOK İYİYİM BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM BENİ MERAK ETME DEDİM
BİZ NE ZORLUKLAR AŞTIK BİLİYORUM BU BİZE VIZ GELECEK ALLAHIN İZNİYLE BİTİRİP GELECEK BU NEGLDE KALKACAK ÖNÜMÜZDEN

teslim olduktan sonra da çok bekletmez tatlım
benimki aynı gün akşam aramıştı komutanları sevdiklerinizi arayıp haber verdiniz mi sesinizi duyurdunuz mu diye sormuş aramayanlara gidin arayın demişti sağolsun....
evet canım sende aklı kalmadığı sürece orda çok daha rahat olacak :34:

kızlar yüreğim lime lime olmuş gibi dayan diyorum kendime dayan askerin için dayan!

Benim esimin de evden çikali 3 saati doldu ama sanki 3yil gitti ömrümden. Aksam herkesin Kocasi eve gelecek bizimkiler offf. Bizde buraya geliriz hepimiz birbirimizin Kocasi sevgilisi nişanlısı oluruz artık ;) boğuluyorum onaya ama dayanmam lazım bana muhtaç bebeğim var onun icin dimdik durmam lazım. Babası yok bı de benim hasretimi çekmesin kızlar bugunle yarını da atlattık mı daha ölüm yok bize ..onlarsiz ilk geceler biraz zor Ilıcak aksam biraz zorlayacak bizi ama atlatacağız el ele verip...341 lerden de Allah razı olsun ama kocisler gelince bizi unutup bırakıp gitmek yok haa ona gore

Benim esimin de evden çikali 3 saati doldu ama sanki 3yil gitti ömrümden. Aksam herkesin Kocasi eve gelecek bizimkiler offf. Bizde buraya geliriz hepimiz birbirimizin Kocasi sevgilisi nişanlısı oluruz artık ;) boğuluyorum onaya ama dayanmam lazım bana muhtaç bebeğim var onun icin dimdik durmam lazım. Babası yok bı de benim hasretimi çekmesin kızlar bugunle yarını da atlattık mı daha ölüm yok bize ..onlarsiz ilk geceler biraz zor Ilıcak aksam biraz zorlayacak bizi ama atlatacağız el ele verip...341 lerden de Allah razı olsun ama kocisler gelince bizi unutup bırakıp gitmek yok haa ona gore

senin en azından bir tesellin var ona çok iyi bak kocandan bir parça onun canından kanından bir parça o
bende çok istedim hamile kalmayı kızlar nolur dua edin bana kocamdan bir parça içimde olsun bana teselli olsun

bende inş. hamileyimdir inşallah o kadar çok istiyorumki bebeğimle babasını beklemek ona karnımdayken babasını anlatmak bebeğpimin ağzından babasına mektup yazmak ne olur benim içinde dua edin inş. hamileyimdir inşallah

343. kısa dnm asker yarenlerı sımdıden ALLAH kavustursun dıyorum :72:341.ksa dnm asker yarenı olrk bzlerde sızın donmlernzden gectk bı cok taktık denedık yemn torenını saydk onu saydk bnu saydk ınanın carcabuk gecıo bır bakmaısnz 80lerdesnz hıc uzulmeyn hergunu askerıne kavusma olrk dusunun sız 26 gun yemn torenlerı sanırsam sızınkılern bu sure ıcersınde belkı cok fazla arayamzlr cok gorusemıcksnz gorusmelrnz bıle 2dk 3dk oluck hata bızler 10 dk 6 dk konusmayı ck buyuk bısey sanırdık dusunun:1:ama ınanın gelıp gecıyo hepsı sabredın bekleyın safak attrmakta guzel emın olun bır bakmısnz sızınde torunlarnz gelmıs oluck rabbım hepsınıze bu zor donemde yar ve yardımcı olsun

bende inş. hamileyimdir inşallah o kadar çok istiyorumki bebeğimle babasını beklemek ona karnımdayken babasını anlatmak bebeğpimin ağzından babasına mektup yazmak ne olur benim içinde dua edin inş. hamileyimdir inşallah

ınsallah tatlm ne kdrlık evlısınz

Back