• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İçim çok sıkılıyor çok kötüyüm kızlar...:14:
Dün akşam askerimlede pek iyi konuşmadım ağlamamak için tuttum kendimi ne oldu diyip durduu..
Ben arayınca mutlu olmuyormuydun şimdi bu halin ne dedi..
Anlam veremiyorum.. Bu ayrılık bana günler geçtikçe daha da bi koymaya başladı.. Kendimi kandıramıyorum artık..
Mutluluk oyunları oynamak istemiyorum...
Kalbim çok hızlı atıyor..

Dün akşam askerimlede pek iyi konuşmadım ağlamamak için tuttum kendimi ne oldu diyip durduu..
Anlam veremiyorum.. Bu ayrılık bana günler geçtikçe daha da bi koymaya başladı.. Kendimi kandıramıyorum artık..

ayrıntıları çok bilmiyorum ama madem bu kadar kötüsün atla git yanına fırsatın varsa.

canımcım kendine çok yükleniyosun o yüzden öyle oluyo
eşinede yanlış hissettiriyosun en iyisi anlat zorlanıyorum de yanlış anlamasındansa böyle olması daha iyi
sakin olmaya çalış lütfen kendine çoook yükleniyosun canımm

canımcım kendine çok yükleniyosun o yüzden öyle oluyo
eşinede yanlış hissettiriyosun en iyisi anlat zorlanıyorum de yanlış anlamasındansa böyle olması daha iyi
sakin olmaya çalış lütfen kendine çoook yükleniyosun canımm

Gülçinim böyle değildim biliyorsun ilk günlerden beri hep pozitif olmaya çalıştım ağlayanlara kızdım falan..
Ama gel gör ki şu anda berbat durumdayım..
Uğraşıcak çok şeyim var boşta durmuyorum ama çok stresliyim..:(

Gülçinim böyle değildim biliyorsun ilk günlerden beri hep pozitif olmaya çalıştım ağlayanlara kızdım falan..

anlıyorum canım bende iyi görünüyorum ama herşeye çok çabuk sinirleniyorum oluyo hep böyle
bilmiyorum sabretmek lazım demek ki geçecek bugünler inşallah kafam hiç bişey almıyo işlerimi aksatıyorum bende pek iyi değilim ama düşe kalka idare etmeye çalışıyorum...

ne güzell. görüştüğünde daha net olacaktır herşey.
kuzum bişey kalmadı kii. haftasonu çalışıyor musun bilmiyorum ama bi kuafördü bi alışveriş merkeziydi bi taksimdi derken bişey anlamıcaksın zaten :) pazartesiden sonra için planları yap sen :D

Cumartesi günü 3e kadar çalışıyorum aslıcım sonra kuzenlere gidicez annemle.. Pazar sizinleyim zaten.. Haftaiçi alışveriş yapıcam biraz cumartesi iş çıkışı kuaför randevum var sonra eve gelip yemekleri yapıcam allah kısmet ederse pazar sabah 8de otobüse binicem 10da yanındayım ay yazarken bile heyecanlanıyorum :)

anlıyorum canım bende iyi görünüyorum ama herşeye çok çabuk sinirleniyorum oluyo hep böyle
bilmiyorum sabretmek lazım demek ki geçecek bugünler inşallah kafam hiç bişey almıyo işlerimi aksatıyorum bende pek iyi değilim ama düşe kalka idare etmeye çalışıyorum...

Dediğin gibi düşee kalka idare edicez...
Geçicek bu günler dimi...??? :14:

Bencede imkanın varsa git gör için rahatlar biraz az da olsa özlemin diner

geçecek tabi canımm benm üzülme ama lütfen askerinede belli etmemeye çalışırken soğuk davranma o da bunalıma girer allah korusun orda gerekirse ağla ama soğuk davranma eşine
çok üzülür yanlış düşünür birlikte geçireceğiz bugünleri yüklenme kendine canım arkadaşım:))

zeynep bende aynıyım
etrafa mutluluk oyunları oynamaktan bıktım canım yanıyo işte çok canım yanıyo dayanamıyorum

Hiçbirine kıyamam ben :(( Geçicek biticek 1 hafta sonra 1 ay olmuş olucak bile seslerini duyabiliyoruz kalpleri bizimle bizimde onlarla şükredelim kızlar sürekli.. Arkadaşımın kuzeni 19 ekimde şehit verdi askerini şimdi beni görüyo geleceğini bilsem bir ömür beklerim diyo.. Onu görükçe şükrediyorum arkadaşlar atlatıcaz hep birlikte güneş doğacak bize..

geçecek tabi canımm benm üzülme ama lütfen askerinede belli etmemeye çalışırken soğuk davranma o da bunalıma girer allah korusun orda gerekirse ağla ama soğuk davranma eşine
çok üzülür yanlış düşünür birlikte geçireceğiz bugünleri yüklenme kendine canım arkadaşım:))

Şimdiye kadar hiç belli etmemiştim hatta telefonlarda kahkahalar falan atıyordum onu neşelendiriyordum
ama dün akşam böyle olmadı işte.. neyse yaa alışıcaz bu duruma ne yapalım rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez...
Bu hasret bu aşk bu bekleyişler dahada güçlendirecek bizi..
Canımcım arkadaşım benim..:54:
Git gör diyen yarenler daha yeni yanıdan geldim yaww dah bir hafta bile olmadı..:78::78::78:

Şimdiye kadar hiç belli etmemiştim hatta telefonlarda kahkahalar falan atıyordum onu neşelendiriyordum
ama dün akşam böyle olmadı işte.. neyse yaa alışıcaz bu duruma ne yapalım rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez...
Bu hasret bu aşk bu bekleyişler dahada güçlendirecek bizi..
Canımcım arkadaşım benim..:54:
Git gör diyen yarenler daha yeni yanıdan geldim yaww dah bir hafta bile olmadı..:78::78::78:

alışacaz tabi çaremiz mi var geçecek kuzuu bu günler::)) :54:

Hiçbirine kıyamam ben :(( Geçicek biticek 1 hafta sonra 1 ay olmuş olucak bile seslerini duyabiliyoruz kalpleri bizimle bizimde onlarla şükredelim kızlar sürekli.. Arkadaşımın kuzeni 19 ekimde şehit verdi askerini şimdi beni görüyo geleceğini bilsem bir ömür beklerim diyo.. Onu görükçe şükrediyorum arkadaşlar atlatıcaz hep birlikte güneş doğacak bize..
aayyy deme yaaaaaa....:(( Allahım sen koru askerlerimizi bize böyle acılarla imtihan etme.. Çok üzüldüm...
Şükür halimize canım gerçekten
zeynep bende aynıyım
etrafa mutluluk oyunları oynamaktan bıktım canım yanıyo işte çok canım yanıyo dayanamıyorum
yaaaa tubii seni dövmeye kalkan kızan ben bakk bende sendenim artık.. Aslında hep böyleydim baştan beri ama kendi kendime telkinlerde bulunup gizliyordum.. Ama artık dışarı vurmak istiyorum çünkü çook bunaldım... :31::31::31:

yaaaa tubii seni dövmeye kalkan kızan ben bakk bende sendenim artık.. Aslında hep böyleydim baştan beri ama kendi kendime telkinlerde bulunup gizliyordum.. Ama artık dışarı vurmak istiyorum çünkü çook bunaldım... :31::31::31:

en iyisini yapıyorsun canım sal gitsin boşver bizi bizden başka kimse daha iyi anlayamaz
nasıl zor duruyorum bi bilsem zeynep öyle bunaldımki
senin çok şükür kendi annen gibi sevdiğin bi kayınvaliden var sana destek
ben ne yapayım ailem yanımda değil kayınvalidemler desen ha varlığı ha yokluğu bide beni düşün
çok zoruma gidiyo bu ayrılık ya dayanamıyorum:2::2::2::2::2:

tabii hatta bu haziranda söz olayını annesi söyledi:)

uzun süredir ailelerimiz de biliyorlar. hatta o bizim yazlığa geldi kaldı, ben onlarda kaldım falan .

yaşımız daha genç olduğu için erken diyoduk bazı şeyler için ama askerden geldikten sonra bişiyler olcak artık :)

çok sevindim canım allah tamamına erdirsin yaş kaç sende :)

içine attın çok fazla şimdi çıkıyo zeynepcim biraz rahat bırak ağlamak istiyosan ağla rahatlarsın ama stres yapma kendine zarar verirsin

Back
X