• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben dağıttım sanırım....:30::30::30::30::30::30:

ii olmuş için rahatlasın biraz bırak ağla sende zırla tepin ama kendinize zarar verecek boyuta getirmeyin. bunu böyle yaşamak güzel asker yolu beklerken göz yaşı dökülür. evliyken çok daha zor biliorum şimdi ağla zırla sonra sil gözünün yaşını kafanı boşaltmış ol bebekim

kızlar bilmiyorum ama allahın gücüne gitmesin bu düşündükleriniz.
daha göreli 1 hafta bile olmamış. yeri gelicek çok daha uzun süreler göremiycez. biz böyle yaparsak 4 duvar hiç kimseyi göremeyen askerler napsın? siz onsuz kaldınız,o herkesten mahrum kaldı. ailesinden,arkadaşlarından,sizden. böyle yaparsanız güvenli olup olmadığına bakmadan telefon sokmaya çalışıcaklar, iyice basıcak ama daha 4 ay var. bunları yaşamak için çok erken..
hiç kimse bize askere gittikten sonra herşey çok güzel olucak demedi. mecburen yaşıyoruz bunları. ben sevgilim için bu şehire geldim ve 1 tane bile kendi arkadaşım yok. bütün günüm işte yada evde geçiyor. annemleri özlüyorum ben de. yani hepimiz için çok zor şartlar ama karamsarlık en basit çıkar yol. toparlanın!

daha göreli 1 hafta bile olmamış. yeri gelicek çok daha uzun süreler göremiycez. biz böyle yaparsak 4 duvar hiç kimseyi göremeyen askerler napsın? siz onsuz kaldınız,o herkesten mahrum kaldı. ailesinden,arkadaşlarından,sizden. böyle yaparsanız güvenli olup olmadığına bakmadan telefon sokmaya çalışıcaklar, iyice basıcak ama daha 4 ay var. bunları yaşamak için çok erken..
hiç kimse bize askere gittikten sonra herşey çok güzel olucak demedi. mecburen yaşıyoruz bunları. ben sevgilim için bu şehire geldim ve 1 tane bile kendi arkadaşım yok. bütün günüm işte yada evde geçiyor. annemleri özlüyorum ben de. yani hepimiz için çok zor şartlar ama karamsarlık en basit çıkar yol. toparlanın!

aslıya katılıyorum bide atalar ne güzel demiş ağlamak ağlamak getirir diye. evet hepimiz çok seviyoruz ama allah bizi onlarla sınamasın :(

bende aslı gidiyim tek arkadaşım nişanlımdı ve bende aslı gibi benim tüm ailem başka şehir de :(

yok yok ben daha bırakıp gitmicem sizi güzeller zaten en yaşlınız benim derleyip toparlamak bana düşüyor :):):):):) hoşbuldum bu arada
Fatmacım bilemedin canım malesef en yaşlınız benim...:37: toparlama derleme durumlarını becerebiliyorum ama artık bende saldım kendimi.. herkes istediğini yapabilir.. Zaten buraya daa kendimiz olamak için girmiyormuyuz numara yapmadan sıkılmadan içimizi dökmek için..?? burda anlaşılmayacaksak nerde kim anlar ki bizi.??

Canım düşüncelerim isyan boyutuna giderse ancak Rabbimin gücüne gider ki çok şükür kendi adıma konuşayım isyanlarda değilim.. İnancım gereği şimdiye kadar hiç birşey için isyan etmedim..:34:
aldığı görev biraz karışık sanırım yani yoğunlaşması gereken bi görev telefon alacaktı ilersi için yanına ama almaması daha doğru olur diye düşüyorum çünkü komutanın odasında daha çok vakit geçirecekmiş.. Tehlikeye düşmesini istemem..
Canım Sen evli değilsin galiba..??
Başımı yastığa koyduğumda onun tarafına doğru dönüyorum ve onun yastığına dokunuyorum yanımda yatıyormuş gibi konuşuyorum..
Sabah uyanınca yanımdaymış gibi günaydın bitanem diyorum...
Akşam olunca cama çıkıyorum onun geliş saatlerinde köşeden dönmesini bekliyorum..
Evet kimse kolay olacağını söylemedi.. gönüllü yazıldım ona ve aşkına.. bekleyişlere...
Rabbim herkese sabırlar versin güç versin...

Fatmacım bilemedin canım malesef en yaşlınız benim...:37: toparlama derleme durumlarını becerebiliyorum ama artık bende saldım kendimi.. herkes istediğini yapabilir.. Zaten buraya daa kendimiz olamak için girmiyormuyuz numara yapmadan sıkılmadan içimizi dökmek için..?? burda anlaşılmayacaksak nerde kim anlar ki bizi.??

evet sen varken ablamız sensin :37: bizi bizden başka kimse anlamaz

Canım düşüncelerim isyan boyutuna giderse ancak Rabbimin gücüne gider ki çok şükür kendi adıma konuşayım isyanlarda değilim.. İnancım gereği şimdiye kadar hiç birşey için isyan etmedim..:34:
aldığı görev biraz karışık sanırım yani yoğunlaşması gereken bi görev telefon alacaktı ilersi için yanına ama almaması daha doğru olur diye düşüyorum çünkü komutanın odasında daha çok vakit geçirecekmiş.. Tehlikeye düşmesini istemem..
Canım Sen evli değilsin galiba..??
Başımı yastığa koyduğumda onun tarafına doğru dönüyorum ve onun yastığına dokunuyorum yanımda yatıyormuş gibi konuşuyorum..
Akşam olunca cama çıkıyorum onun geliş saatlerinde köşeden dönmesini bekliyorum..
Evet kimse kolay olacağını söylemedi.. gönüllü yazıldım ona ve aşkına.. bekleyişlere...

yok biz evli değiliz. 6yılı geçen beraberliğimiz var. ben taşındığımda beri sürekli beraberiz. evi çok yakın olduğu için çoğu zaman kalıyodu yada beni uyutup öyle gidiyordu evine. ev,yastığı o kokuyo,heryerde bi izi var.

fatmacım bilemedin canım malesef en yaşlınız benim...:37: Toparlama derleme durumlarını becerebiliyorum ama artık bende saldım kendimi.. Herkes istediğini yapabilir.. Zaten buraya daa kendimiz olamak için girmiyormuyuz numara yapmadan sıkılmadan içimizi dökmek için..?? Burda anlaşılmayacaksak nerde kim anlar ki bizi.??

Canım düşüncelerim isyan boyutuna giderse ancak rabbimin gücüne gider ki çok şükür kendi adıma konuşayım isyanlarda değilim.. Inancım gereği şimdiye kadar hiç birşey için isyan etmedim..:34:
Aldığı görev biraz karışık sanırım yani yoğunlaşması gereken bi görev telefon alacaktı ilersi için yanına ama almaması daha doğru olur diye düşüyorum çünkü komutanın odasında daha çok vakit geçirecekmiş.. Tehlikeye düşmesini istemem..
Canım sen evli değilsin galiba..??
Evet kimse kolay olacağını söylemedi.. Gönüllü yazıldım ona ve aşkına.. Bekleyişlere...

zeynep yaşadıklarımız bu kadar tıpatıp benzeyebilir
valla bende aynen senin yaşadıklarını yaşıyorum
yanındayken giydiğim kazağını getirdim
gece yatarken ona sarılıp konuşuyorum onunla herşeyi anlatıyorum sonra ağlayarak uykuya dalıyorum
sabah kazağını öpüp günaydın bitanem diyorum
ya evliyken kat be kat daha zor bence bende allahıma bin şükür hiç isyan etmedim bu zamana kadar
aslada isyan etmem ama canım çok yanıyo ve burda eğer içimizi dökeceksek bence kendimiz olmalıyız
ben başka kimseye anlatamıyorum size anlattıklarımı çünkü yaşamayan anlayamıyo

yok biz evli değiliz. 6yılı geçen beraberliğimiz var. ben taşındığımda beri sürekli beraberiz. evi çok yakın olduğu için çoğu zaman kalıyodu yada beni uyutup öyle gidiyordu evine. ev,yastığı o kokuyo,heryerde bi izi var.

off ya bizde çok yakındık anahtarı ile gelir açardı kapımı :(:( off off

Söyle yağmur çamur
Değmedi yüreğime
Şimdi ben nerdeyim
Sen nerde..
Söyle ay doğmadan
Düşmesin yaş gözüme
Şimdi ben nerdeyim
Sen nerde ..
:14:

hosgeldin ne demek aliriz tabi ki :)
burda 4. narlidere gazisisin. biz gazi diyoruz cunku cok az gorustuk ordayken. cok kalabaliklardi.
benimki bucada izmirde simdi.
isparta dan birisini bilmiyorum hic ..

hoşbulduk canım :) bizim telefon sıkıntımız olmadı uzun süre aramamazlık yapmadı en fazla bi gün aramıyodu :) ama gerçekten çok kalabalıklardı sıkıntı çektiler orada çooook şükür kurtuldular oradan :)))

canım acemı bırlıgı kolay gecıoda usta bırlıgı bıraz daha zaman uzun oldugu ıcın sıkıntılı oluyo. ama sen sıkma canını bol bol moral ver askerıne. bız aılesıyle bırlık olduk o uzulse onu gulduruoruz. gıdene kadar uzgun oldugunu bellı etme zamanınn kolay gececegını bellı et ona ;)

evet canım dediğin gibi yaptım üzüntümü isıkıntımı içime attım hiç belli etmedim ona güle oynaya yolcu ettim bu sabah askerimi :)) biz kendimizi salıverirsek onlar ne yapsın oralarda... ıspartaya gitti bu gece orada kalacak yarın da manavgata gidecek :)) asallarda dağıtım oluyormuş :) inşallah rahat biyerdir... Allah hepimizi sağsalim kavustursun inşallah :))

kızlar aranızda MANAVGATLI olan var mı :)) yada askeri orada olan :)) yarın manavgat askerlik şubesinde görevine baslayacak erkek arkadasım :))

kızlar aranızda MANAVGATLI olan var mı :)) yada askeri orada olan :)) yarın manavgat askerlik şubesinde görevine baslayacak erkek arkadasım :))

hadı ıyısın canım . hayırlısı neyse olsun sen sıkma canını onlar baslarının caerelerıne bakarlar bızım onların yanında oldugumuzu gostermemız gerekıo..

Back
X