• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

heheh kötü yakalanmışsınız :)

asıl biz dün komutana yakalanıyoduk cep telefonu ile konuşurken. bizimki arkadaşının telini almış beni aradı yatağın içinden uyur gibi yapıyomuş komutan gelmiş bizimkinin arkası dönük tabi görmemiş komutanın geldiğini komutan eğilmiş yüzüne bakmaya çalışmış ama allahtan uyuyor sanmış gitmiş ilk kez böyle bişi yaptık onda da enseleniyorduk :)

fatmacımm dikkat edin yazdığını okurken gerildim burda allah korusun:((

heheh kötü yakalanmışsınız :)

asıl biz dün komutana yakalanıyoduk cep telefonu ile konuşurken. bizimki arkadaşının telini almış beni aradı yatağın içinden uyur gibi yapıyomuş komutan gelmiş bizimkinin arkası dönük tabi görmemiş komutanın geldiğini komutan eğilmiş yüzüne bakmaya çalışmış ama allahtan uyuyor sanmış gitmiş ilk kez böyle bişi yaptık onda da enseleniyorduk :)

bucada telefonla yakaladıkları yere göre ceza veriyolarmış. ceza da çarşı yasağı 1haftadan 5 haftaya kadar. o yüzden telefon sokmucak galiba. acil bişey olursa birinden rica edip ararım diyor bakalım.
bu arada kızlar pegasus indirim yapmış gene %30. bana mail attıkları için takip edebiliyorum. isterseniz bakın derim.

fatmacımm dikkat edin yazdığını okurken gerildim burda allah korusun:((

valla bende gerildim bide kendi telefonumuz bile değil:( bizim ankesörlüler açık havada çok üşüyo konuşurken bu sefer böyle bişi yapmış kendince

dün komutanlar sormuş sivilde mesleğiniz neydi filan diye. ( bizim bu cuma dağıtım var arkadaşları gidicek ama bizimki orda kalacak usta birliğinde) bizimkide belediyede sözleşmeli memurum demiş. adam da he memursun ama dimi demiş. sanırım bizimkine masa başı gözüktü :)

bucada telefonla yakaladıkları yere göre ceza veriyolarmış. ceza da çarşı yasağı 1haftadan 5 haftaya kadar. o yüzden telefon sokmucak galiba. acil bişey olursa birinden rica edip ararım diyor bakalım.
bu arada kızlar pegasus indirim yapmış gene %30. bana mail attıkları için takip edebiliyorum. isterseniz bakın derim.

bornovada hapis cezası bile varmış inş yakalanmaz hiç biri

ya benim gideceğim tarih bi belli olmadı ne zamana kadar sürüyo kampanya canım

bornovada hapis cezası bile varmış inş yakalanmaz hiç biri

ya benim gideceğim tarih bi belli olmadı ne zamana kadar sürüyo kampanya canım

perşembeleri yapıyolar arada. sen üye ol sitesine yada. ben buraya taşındığından beri onlara çalıştığım için indirimlerde alıyorum sürekli. yaza doğru hele fiyatlar uçuyo millet tatile çıkarken.

valla bende gerildim bide kendi telefonumuz bile değil:( bizim ankesörlüler açık havada çok üşüyo konuşurken bu sefer böyle bişi yapmış kendince

dün komutanlar sormuş sivilde mesleğiniz neydi filan diye. ( bizim bu cuma dağıtım var arkadaşları gidicek ama bizimki orda kalacak usta birliğinde) bizimkide belediyede sözleşmeli memurum demiş. adam da he memursun ama dimi demiş. sanırım bizimkine masa başı gözüktü :)

evet benimkine de sormuşlar mesleğini. 4görev varmış orda. revirci,yazıcı,depo bekleme bişey daha dedi onu unuttum:)
benimki de ya revirci ya yazıcı olcak galiba. ama ikisi de pek iyi değilmiş. yazıcılar bütün gün yazı yazıyomuş. gece bile kaldırıp evrak hazırlattıkları oluyomuş.
revirde de hastalanan biri olursa kaldırıyolarmış falan. aman bilmiyorum ki.

bende memnun oldum minecim

çok sevindim sözlenecek olmanıza aileleriniz biliyor mu canım baya uzun süredir görüşüyormuşsunuz

tabii hatta bu haziranda söz olayını annesi söyledi:)

uzun süredir ailelerimiz de biliyorlar. hatta o bizim yazlığa geldi kaldı, ben onlarda kaldım falan .

yaşımız daha genç olduğu için erken diyoduk bazı şeyler için ama askerden geldikten sonra bişiyler olcak artık :)

ouyy kızlar siz taze aşıklarmışsınız daha :) biz 6seneyi devirdik. artık ay saymıyorum ben de :))

ben de bazen ne kadar oldugunu , kaç sene oldugunu unutuyorum :))

gerçi bizim tam net bir tarihimiz de yok. bu aslında kötü bişiy :(

biz çünkü arkadaşlık evresinden yavaş yavaş farklı bir boyuta geçtiğimiz için net bir tarihimiz yok :) 2005 yazı diyoruz başlangıca :)

ya bızımkının bıraz zor gecıo :( o yuzden canım cok sıkkın :( cok bunalmıs ve cok sıkıymıs :( ne olucak bılmıyorum :( sımdıden cok ozledım.. bugun 6 da aradı sadece 44 sanıye konustuk :( nedır bu allahım ya..

bizde öyleydik 10 sn iyiyim diyip kapattığı bile oluyordu. Sabretmekten başka çaremiz yok şuan da :(

Merhaba kızlaar ben bugün geç kaldım biraz iş yoğunluğundan ama okudum yazdıklarınızı hepinizin mutlu olmasına sevindimm :) Bende çook mutluyum sabah konuştum askerimle aman allahım sevgi sözcükleri havalarda uçuyodu 15 ocak gelsede yüzyüze konuşsak anlatsam sana gelecekteki tüm planlarımı seninle dedi tabii ben sizlerin lafını dinleyerek çok kaptırmıyorum kendimi aklımda hep askerlik psikolojisi düşüncesi var ama olsun mutlu oluyorum yinede :)) bu haftada bitiyoo yiyoruz sizinle birlikte bir pazartesi olsa çok az kalıcak çoook :)

:84::84::84::84::84::84::84::84: :14::14::14::14::14::14::14::14::14:
dövün beni

Son düzenleme:
Merhaba kızlaar ben bugün geç kaldım biraz iş yoğunluğundan ama okudum yazdıklarınızı hepinizin mutlu olmasına sevindimm :) Bende çook mutluyum sabah konuştum askerimle aman allahım sevgi sözcükleri havalarda uçuyodu 15 ocak gelsede yüzyüze konuşsak anlatsam sana gelecekteki tüm planlarımı seninle dedi tabii ben sizlerin lafını dinleyerek çok kaptırmıyorum kendimi aklımda hep askerlik psikolojisi düşüncesi var ama olsun mutlu oluyorum yinede :)) bu haftada bitiyoo yiyoruz sizinle birlikte bir pazartesi olsa çok az kalıcak çoook :)

ne güzell. görüştüğünde daha net olacaktır herşey.
kuzum bişey kalmadı kii. haftasonu çalışıyor musun bilmiyorum ama bi kuafördü bi alışveriş merkeziydi bi taksimdi derken bişey anlamıcaksın zaten :) pazartesiden sonra için planları yap sen :D

Back
X