• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım gurubumuz kapalı bi gurup tuğkan arkadaşımız kurdu burdan ona mailini özel mesaj atarsan o seni ekler guruba...
Ve girmek isteyen diğer arkadaşlarımız içinde geçerli tabi bu..
Burda olduğu gibi orda da çok güzel bi bağ oluşturduk.. Herkes kenetlenmiş durumda.. Allah bozmasın..:nazar::nazar::nazar:

tugkan arkadası tanımıyorum ki :) ayrıca yenı oldugum ıcın ozel olarak maıl atamıyorum :(

aradı sonundaaaaaaaaaa ohhhh allahımmm sana şükürler olsunn :) silahlarını almışlar bugün , nöbet başlıyo yani diyo . garibim oda hasta sesi nasıl ama iyiyim sen dikkat et kendine diyo :) allahtan artık dışarıdan aranabilen bi ankesörlü bulduk arayabilirsin burdan dedi . dün de söylemişler ama geç olmuştu halim yoktu sevgilim diyo kuzummmmm kıyamam yaa :)

haberr alamayan arkadaşlarım inşallah en kısa zaman da sizin de askeriniz arar . gözümü açamıyordum 5 dk önce şimdi utanmasam kalkıp göbek atıcam . ne güzel bişey sesini duymakk :))

Yorulma bence bidaha tatlım senin için zor olmazsa pazar buluşunca da alabilirim.. pazartesi yada salı da kahveye bekliyorum bu hafta devirden dolayı yoğun geçiyo hatta o zaman bile getirebilirsin sıkıştırma hiç kendini

olur tatlım pazar getiririm o zaman bende :)

aradı sonundaaaaaaaaaa ohhhh allahımmm sana şükürler olsunn :) silahlarını almışlar bugün , nöbet başlıyo yani diyo . garibim oda hasta sesi nasıl ama iyiyim sen dikkat et kendine diyo :) allahtan artık dışarıdan aranabilen bi ankesörlü bulduk arayabilirsin burdan dedi . dün de söylemişler ama geç olmuştu halim yoktu sevgilim diyo kuzummmmm kıyamam yaa :)

haberr alamayan arkadaşlarım inşallah en kısa zaman da sizin de askeriniz arar . gözümü açamıyordum 5 dk önce şimdi utanmasam kalkıp göbek atıcam . ne güzel bişey sesini duymakk :))

çoook sevindim gözün aydın.
o kadar yoruluyolar ki onlar da haklı. artık düzene girecek nöbetleri,görevleri. :)

ırmakcımmm çooook sevindim gözün aydınn:)))

benimkide aradık gözün aydın ırmak aldım mesajını kaydettim :):)

barıştık çok güzel konuştu danasın sen dedi böyle diyosa ii demek oluyor :) gelinliği sen nasıl istersen yaptır dedi birazcık küs kaldık ama işime yaradı :) dün gece kaç saat uyumadım öylece üst ranzanın demirlerine baktım durdum diyor. bende kitaplara boş boş baktım dedim

sonuç olarak biraz cilveleştik ve barıştık :)

canımmm. cok sevındım senın adına ınsallah bızımkılerde arar ınan cok sevındımmm. ınsallah safaklar su gıbı seller gıbı gecer bıter en kısa zamanda canım allah kavustursunn.

nasıl sevindim nasılll ohhhhh haydii kalkın göbek atakkkk
:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

benimkide aradık gözün aydın ırmak aldım mesajını kaydettim :):)

barıştık çok güzel konuştu danasın sen dedi böyle diyosa ii demek oluyor :) gelinliği sen nasıl istersen yaptır dedi birazcık küs kaldık ama işime yaradı :) dün gece kaç saat uyumadım öylece üst ranzanın demirlerine baktım durdum diyor. bende kitaplara boş boş baktım dedim

sonuç olarak biraz cilveleştik ve barıştık :)

sabrın sonu selamet! senin ne kadar ölçülü olduğunu bilmiyor sanki. ders alsın bi daha yapmasın enişte bey :)))
şaka bi yana çok sevindim tatlım

sabrın sonu selamet! senin ne kadar ölçülü olduğunu bilmiyor sanki. ders alsın bi daha yapmasın enişte bey :)))
şaka bi yana çok sevindim tatlım

bencede bilsin biraz haddini :):) valla ya neşem yerine geldi iyi oldu

bu arada bi telefon daha bulmuş geri aranabilen :)

istanbuldaysan sende gel tatlım :)

normalde ıstanbuldayım ama su anda ıstanbul dısındayım bı sure. gelmek ısterdım ınan ama bı dahakı sefere artık :)
nasıl olsa bundan sonra arasıra gorusulur boyle bı arkadaslık bulunmus bırakılırmı hıc :)

zeynebim ben giremiyorum facebooka gel sende valla beklerim :)

Fatmacım sınavlarım var hafta sonu gelmek isterdim... Başka zaman inşaallah katılırım aranıza.. Bu aradaa seçtiğin düşündüğün gelinlik resimlerini bizimlede paylaş bakalım görelim..:)
Dana heee ayy çok güldümm süpersiniz....:1::1::1:

Cilveli yaren seniiiiiiiii....:23::23::23:

Fatmacım sınavlarım var hafta sonu gelmek isterdim... Başka zaman inşaallah katılırım aranıza.. Bu aradaa seçtiğin düşündüğün gelinlik resimlerini bizimlede paylaş bakalım görelim..:)
Dana heee ayy çok güldümm süpersiniz....:1::1::1:

Cilveli yaren seniiiiiiiii....:23::23::23:

tam karar veriyim paylaşırım :)

daha evet bende ona eşek kafa derim

asıl şifremiz kuzu :) ve bulursak kuzulu nikah şekeri yaptırcaz

başka zaman mutlaka beklerim

tam karar veriyim paylaşırım :)

daha evet bende ona eşek kafa derim

asıl şifremiz kuzu :) ve bulursak kuzulu nikah şekeri yaptırcaz

başka zaman mutlaka beklerim

İletişiminize hayran kaldım canım...:1:
ne güzel Allah bozmasın...:nazar:
inşaallah bulursun kuzuları... Çok yaratıcı şeyler var şimdii kesin bulursun...
Tamam şekerim yaparız yine bi ayarlama... Siz şimdilik gelemeyenler için de eğlenin..:7:

Back
X