kızlar ben öğle tatilinde pazara gidiyorum görüşürüz :)
Fatih pazarıııı :) neler almıştım ben ordan neler :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben öğle tatilinde pazara gidiyorum görüşürüz :)
Huhuuuu yarenler... nezamandır girmiyordum buralara neler kaynatıyorsunuz bakiim....
Benim askerim revirci olmuş yaaa![]()
Huhuuuu yarenler... nezamandır girmiyordum buralara neler kaynatıyorsunuz bakiim....
Off can sıkıntısıbeklemeye alıştım ama kaç gün kaldığını düşününce sıkılıyorum yaaa 100 ün altıan bi inseydik :97:
zeynebimmmm hoşgeldin canım burdaki muhabbet bayağı koyulaştı
arkadaşlar pazar günü buluşacak benim programım olmasaydı bende buluşmaya katılacaktım ama bi dahakine inş.
hadı yaa gorevı ıımıs bz daha haber alamadık valla![]()
Tubiiiiiii hoş buldum...
hımmm demek pazar günü buluşucaklar ne güzel..
Sanal dostluğu real'e taşımak çok iyi fikir...
Bu projenin mimarını kutluyorumm.....![]()
Evet bizde sevindik revir sorumlusu oldu diye ama pek memnun olmamış benimki zaten sivilde de hasta gördümü kaçardı griplinin yanına yaklaşmazdı.. gitti askerde revirci oldu... çokk güldümm vallaa Allahın işine bak...
İlk gün yoğunmuş ilaçları falan tanımaya çalışıyormuş.. O hayatında bi Largopen bide Lanzedin görmüş adam bu 2 ilaçtan başka ilacı tanımaz..![]()
Ama alışacak...
Bide gitmiş komutana demiş ki benim akıllı kamutanım ben bu görevi istemiyorum yapamam...
Komutanda yaparsın yaparsın.... demiş..
İnşaallah sizlerinde askerleri hayırlı görev alırlar kızlar..
zeynebimmmm hoşgeldin canım burdaki muhabbet bayağı koyulaştı
arkadaşlar pazar günü buluşacak benim programım olmasaydı bende buluşmaya katılacaktım ama bi dahakine inş.
Tubiiiiiii hoş buldum...
hımmm demek pazar günü buluşucaklar ne güzel..
Sanal dostluğu real'e taşımak çok iyi fikir...
Bu projenin mimarını kutluyorumm.....![]()
ınsallah canım ama kıbrıs bayagı kotuymus kantınde telefon kartları yokmus sanırım bılmıorum bı arasa ogrenıcez de bakalım olsun revırcı ıyıdır dısarda olup yrulacagına oturur rrevırde devamlı :)
hayırlı olsun. benim arkadaşım revirciydi hiç fena olmuyo. bazen devlet hastanesine falan gidiyodu çok hızlı geçmişti vakti.
hatta kısa dönemlere bi ameliyat yapmıyolardı ona ufak bi operasyon yaptılar ter bezlerini aldılar 1 ay hava değişimine yolladılar. 4 ay da çabucak bitti zaten![]()
Ona da öyle demişler yatış yeri falan demiş oradaki askerler ama önümüz kış gece vakti hasta olanlar için kalkacam daa vs vs.. diyor..
Uyku yok yani...
Ama olsun en azından nöbet tutmayacak..![]()
Canım evet kıbrıs için biraz sıkıntılı diye duymuştum ama üzülme askerlerimiz hertürlü sıkıntının üstesinden gelecekler.. Yaşları 20 değil kii olgun bilinçli bir şekilde gittiler oralara.. onlar işlerini biliyor biz burda boşuna üzülüp ağlayıp zırlayıp merakla bekliyoruz.. ben acemi birliğindeyken berbat haldeydim ama sonra bi öğrendimki acemiliği çok güzel geçmiş..![]()
ee acemilik güzel geçince tabi usta birliği daha kolay geçer inşaallah.. gerçi bunlar yerine göre değişir..
Ben bundan sonra çok fazla derinlere inmemeyi düşünüyorum ama başarabilirmiyim bilmiyorum tabe..
Bizim face gurubumuzda 3 kıbrıs yolu gözleyen yarenimiz var istersen sende katılabilirsin canımcım...![]()
canımcım hoşgeldin gördüğün gibi biz iki yeride idare edenlerdeniz:))
bu arada askerin için de hayırlı olsun orda yazamadım malum akşamları yokum hafta sonu toplanacak kızlar tugba ve ben gidemiyoruz gidemeyenlerde var ama tekarar yapacağız o zaman sende gelir misin
Canımcıımmmmm valla süpersiniz ben bi deniyeyim dedim başım döndüü neyi nereye yazdığımı unuttum formdan düşmüşüm ben ya..
Hafta sonu sınavlarım var zaten çağırsalardı da gidemezdim..
Herkesin toplana bildiği fire vermediği bi zaman ayarlarız buluşuruz canımcım... Gelmemm miii gelmem miiiiiiiiiiiiii.....![]()
hADI YA facebook grubunuzun lınkını msjla atarsan sevınırım canım bende konusurum barı aynı bolukte olanlardan denk gelebılrız belkıde evet dogru aslnda hepsının ustesınden askerlerımız gelecek ama yınede zor ısde sınav bu sınavı allahın ıznıyle atlatırsak hersey cok guzel olucak :)