ozaman aslı ile zaynep fikir bildirsin ona göre hareket edelim
güzel olurdu ama söz verdim ben :) sen gelene kadar içmem diye :) siz içersiniz ben bakarım
güzel olurdu ama söz verdim ben :) sen gelene kadar içmem diye :) siz içersiniz ben bakarım
Canım benim kuzenim evlendi demiştim ya zebra perde yaptırdı diye anlatmıştım cumartesi çaya gidicez onlara annemle ama kesin değil.. Şöyle bir durum var cumartesi kuzenime eşinin halası yemeğe gelebilirmiş ama kesin değilmiş perşembe haber veririz demişler.. Kuzenimde zeynep perşembe haberleşelim onlar gelmezse siz gelin teyzemle gelirlerle haftaya ayarlarız dedi.. Ben cumartesi 3e kadar çalışıyorum ama taksim çok yakın işyerime 10dk.. Eğer kuzene gitmezsek cumartesi 3te çıkıp işten gelebilirim.. Pazar derseniz kesin gelirim müsaitim bi işim yok..
kıyamam. takılıyorum :)
ben de gittiğinen beri boğazımdan bişey geçmiyo ki..
bende askerimle içicem kızlar bekliyorum
aslı ırmak gelin kesin olsun pazar yapalım zeynepte müsait olsun bari 4leyelim okey oynarız puhahah :):)
hiç deme onu zatendüğüm düğüm boğazım dokunsalar ağlıcam
aramadı da bugünçok hasta da ondan mı arayamıyor acaba , öldüm resmen meraktan
off ya benimkide aramadı ırmak çok merak ediyorum aslında ama sizle konuşunca rahatlıyorum birazcık
dün bi numaradan aradı , onu arasam açar mı biri acabababam gece gidiyormuş izmir e peşine takılıp bende mi gitsem diye düşünüyorum şimdi :d
nasıl şaşırır beni görünce :d
açmaz tatlım benimki hergün değişik nolardan arıyodu. Siz nişanlımıydınız ırmak ya kusura bakma ben hep unutuyorum
Kızlar yazıyorum pazar günü saat 1.30 da taksim meydanda burgerkingin önünde olsun özelden cep nolarımızı yazalım ki birbirimizi tanıyalım
tamamm ben yazıyorum şimdi sana numaramıı :))
kızlar bazen arayamıyolar ve gerçekten hepsi hasta! çok üzmeyin kendinizi bi işleri olduğu için arayamıyolardır. en kısa zamanda haber vermezler mi hiç
aynen hep değişik numaralardan arıyordu acemi birliğindeyken
yok canım değiliz dahaama ailelerimiz fln biliyor 7 yıldır birlikteyiz :)
aslı sen benim fotoyu gördün zaten burgerın önünde bulursun beni balık etli ve kıvırcıkım :)
maşallah allah ayırmasın en kısa zamanda düğününüzü yapmayı nasip etsin
kıyamam. numaramı yolladım gene de. geç kalırız bişey olur...
şimdi son kararımız pazar 1.30 burger king midir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?