Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ırmakçım ben de aslı. nerede oturuyosun ist.da?
Sıkıcı bir gün daha geçiyor günün ortasına geldik nihayet acaba evci çıkması için tekrar ne zaman izin verirler hemen verseler de gitsem görsem :97:
ağlamay yok ırmak gülüp eğlenip dağıtıcaz :)
bende memnun oldum aslı'cım :) beylikdüzünde bide fındıkzade de oturuyorum 2 ev var bizim bi oraya bi oraya gidiyorz :) sen nerede oturuyorsun ??
(bunları söyleyebilmek için haritadan bakıyorum) uzakmışız :)))
ben kadıköyde oturuyorum. iş yerim kartalda. anadolu yakasını öğrendim sadece bu yüzden daha çok..
canım yakınsa eğer haftasnu mesai saatleri içinde görebiliyosun. sabah 10dan akşam 17ye kadar.
benimki pazartesi teslim oldu. ilk atışı haftaya çarşamba yada perşembe yapıcaklar. ondan sonra nöbetleri ve görevlerine başlıycak. çarşı izni de ilk atıştan sonra olurmuş. ama evci izni için nasıldır onu bilmiyorum tam.
yalnız kızlar moralinizi bozmak istemem. benimki 2. karakol diye geçiyodu. bunların bölük nöbet tutan bölükmüş. bu yüzden her haftasonu çarşı izinleri olacak.(ceza almadığı sürece) ama 3. bölük varmış onlar hiç nöbet tutmuyormuş. onlara hiç çarşı izni yokmuş. sadece kapıdan bide ailesi geldiğinde çıkarıyor anladığım kadarıyla.
işallah sizinkiler de çarşı izni olan yerde olurlar. yoksa zor geçer.
Canım benimki izmir de hafta bir gün çarşısı var normalde gösteri ve tatbikat bölüğüne geçti rahatmış ve tüm askerlik boyunca üç kez evci çıkabiliyomuş öyle demişler ona orda bi hakkını zaten yemin törenin de kullandı bende gidip günü birlik değil de gitmişken bi kaç gün kalmak istiyorum hiç olmazsa kayınvalidemle gidicem evci çıkarmaya o haber verince işte acaba iki evci izninin arasında ne kadar süre geçmesi gerekecek kısa olsa bari![]()
Canım benimki izmir de hafta bir gün çarşısı var normalde gösteri ve tatbikat bölüğüne geçti rahatmış ve tüm askerlik boyunca üç kez evci çıkabiliyomuş öyle demişler ona orda bi hakkını zaten yemin törenin de kullandı bende gidip günü birlik değil de gitmişken bi kaç gün kalmak istiyorum hiç olmazsa kayınvalidemle gidicem evci çıkarmaya o haber verince işte acaba iki evci izninin arasında ne kadar süre geçmesi gerekecek kısa olsa bari![]()
taksim e karar vermişsiniz buluşmak için 11 dk da taksim de olabiliyorum :)) uyarım size kızlar beni de ekleyin facebook'tan grup fln demişsiniz oraya da ekleyin :)
valla siz olmasanız geçmicek vakit![]()
narlıdere'de mi ? Bizimki de aynı bölükte de çünkü :)
öyle bi süre yok ki. atıyorum annesi izmirde yaşasa her cuma çıkıp pazar akşamı dönecek. belki komutanı bi 10 gün izin vermez o kadar.
cumartesi akşamüstü yada pazar işin var mı?
ben facebookla ilgili özel mesaj attım sana. beni ekleyebilirsin..
aslı ben bi müddet giremedim nete şimdi söylüyorum cumartesi saat kaçta buluşalım söleyin bakalım ırmak sende geliyomusun
aslı ben bi müddet giremedim nete şimdi söylüyorum cumartesi saat kaçta buluşalım söleyin bakalım ırmak sende geliyomusun
ben rötar olmazsa en geç 12gibi havaalından çıkıcam. taksime gelmem yarım saati geçmez sanırım. erken derseniz vakit geçiririm ben taksimde yürüyüş yaparım :)
gelebiliyosanız da 1gibi buluşuruz.
aslı seni ekledim faceden bacımmm
evet canım gelicem :)
ırmak bacım sen de bendensin :))
cumartesi içmeye de gidelimm![]()
![]()