ayy bugün amma kaynattık kızlaar
ben birazdan iş yerinden çıkıcam.7'de uçağa yetişmem gerekiyor:)
hepinize şimdiden mutlu yıllar diliyorum eğer bir daha giremezsem. yaşadığımız herşey geçen yılda kalsın. yepyeni güzel bir yıl olsun! hepimize herşeyden önce sağlık diliyorum,gerisi geliyor zaten.
kocaman öpüldünüz kızlar!!! :))
ayy bugün amma kaynattık kızlaar :d
ben birazdan iş yerinden çıkıcam.7'de uçağa yetişmem gerekiyor:)
hepinize şimdiden mutlu yıllar diliyorum eğer bir daha giremezsem. Yaşadığımız herşey geçen yılda kalsın. Yepyeni güzel bir yıl olsun! Hepimize herşeyden önce sağlık diliyorum,gerisi geliyor zaten.
Kocaman öpüldünüz kızlar!!! :))
kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
facebooktaydık gülçinle canım sen üye değilsin dimi facedeki gruba
yok canım üye değilim ordan çok konuşmak istemiyorum sayfamda görülür falan bizim barışmamız henüz yeni ya tatlım bir sorun olsun istemiyorum
İyi günler kızlar demin hayatımla skyptan konuştuk çok mutluyum ilk çarşı izinlerine çıkmışlar internet cafeye gitmiş arkdaşlarıyla ama fazla duramadı 12 de çıkmışlar 4 gibi dönmemiz lazım yemek filan yiyeceğiz kitap bakıcaz dedi çıktı sonra.
naber zeynep nasılsın bugün
askerin aradımı benimki aramadı çok mutsuzum
bende bekliyorum bilgisayarın karşısındane -mutlu sana
bende iyi değilim fatmacım.. Aradı askerim komutan son anda insafa gelmiş çarşı iznine çıkmış yılbaşı için alışveriş yapıyolarmış bir arkadaşının cebi varmış çıkınca alabiliyomuş yanına ordan aradı.. Kavga ettik ama( ya tatlım ben mi çok hassasım korkuyorum bilmiyorum ama hiç napıyosun yılbaşında napıcaksın nerdesin diye sormuyo benim aşkım.. Sonra aradığı numaradan ben aradım sakince derdimi anlattım o da ne biliyim aşkım sen bana hiç yanlış yapmadın ki nereye kiminle gideceğini bilirsin sen diye düşündüm dedi bende tamam dedim sonra söyle bakalım cadı prensesim akşam napıcaksın dedi öyle kapattık.. Uzaklık ve özlem çok sinir sistemi bırakmıyo sanırım yada ben normal düşünüyorum, o anormal davranıyo puff ne biliyim yaa (( Sizde durum nasıl bu konuda ben mi abartıyorum? Arar bugün mutlaka tatlım fırsat bulamamıştır için rahat olsun
bende iyi değilim fatmacım.. Aradı askerim komutan son anda insafa gelmiş çarşı iznine çıkmış yılbaşı için alışveriş yapıyolarmış bir arkadaşının cebi varmış çıkınca alabiliyomuş yanına ordan aradı.. Kavga ettik ama( ya tatlım ben mi çok hassasım korkuyorum bilmiyorum ama hiç napıyosun yılbaşında napıcaksın nerdesin diye sormuyo benim aşkım.. Sonra aradığı numaradan ben aradım sakince derdimi anlattım o da ne biliyim aşkım sen bana hiç yanlış yapmadın ki nereye kiminle gideceğini bilirsin sen diye düşündüm dedi bende tamam dedim sonra söyle bakalım cadı prensesim akşam napıcaksın dedi öyle kapattık.. Uzaklık ve özlem çok sinir sistemi bırakmıyo sanırım yada ben normal düşünüyorum, o anormal davranıyo puff ne biliyim yaa (( Sizde durum nasıl bu konuda ben mi abartıyorum? Arar bugün mutlaka tatlım fırsat bulamamıştır için rahat olsun
Görüşürsünüz inşallah bir an önce canım. İlk kez konuştuk biz de netten çarşı iznini ilk defa aldı bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?