aaa süperr ne güzell çok güzel tesadüf :)
ben hep gayri ihtiyarı yazdım askerimin adını :=)
saol zeynepçim. ben kuru ekmek yesem de olur. askerler aç kalmasın,mutlu olsunlar..
ohooo ona kalsa iyice zayıflayım çok mutlu olurr :)) onu sorun etmez yani. 40 beden giyiyorum. çok şişman değilim ama erkek işte victoria's secret mankeni olsan gene başka bişey isterD:
sende evlenebilirsin hadi bakalım bende sonra sıra senle aslıda ve zeynepte :):)
Ben ekimde ayrıldığımızda 42 beden giyiyodum tatlım 2 ayda 7 kilo verdim üzüntüden 40 bedene düştüm aynıyım seninle :) Of bende moralim bozuk olunca yeme içmeden kesiliyorum çok fena bu huyum ama barıştık ya yiyorum bu aralar tabi çok dikkat ederek bide boyum 1.76 ordan kurtarıyorum birazcıkamaaan dediğin gibi canım 36 beden olsan başka bişey derler bu sefer :)
Ben ekimde ayrıldığımızda 42 beden giyiyodum tatlım 2 ayda 7 kilo verdim üzüntüden 40 bedene düştüm aynıyım seninle :) Of bende moralim bozuk olunca yeme içmeden kesiliyorum çok fena bu huyum ama barıştık ya yiyorum bu aralar tabi çok dikkat ederek bide boyum 1.76 ordan kurtarıyorum birazcıkamaaan dediğin gibi canım 36 beden olsan başka bişey derler bu sefer :)
benimki hep eksiklerini söyledi gittikten sonra.
duşa girerken giymek için bi şort vermişler onu sevmemiş mayosunu götürdü annesi burdan.
boyunluk diye bi zımbırtı var ya o küçük gelmiş onu söylemişti annesi aldı çarşıdan daha güzel bitane onu götürdü.
zaten askeriye de bissürü şeyler vermiş. o yüzden eksiğim yok dedi. sen de arada sorarsın istediği bişey olursa götürürsün. çok yüklenmene gerek kalmaz böylece.
benim en az 7 kilo vermem lazım gelin olcam ben :2: güzel olmam lazım :)
ben hiçç topuklu giyemiyorum çünkü aynı boydayız aşkımla :)
kızlar ben çıkıyorum anneme gidiyorum kocaeline facebooka gelenlerle konuşuruz akşama gelmeyenlerle pazartesi görüşürüz
öpüldünüz kocaman yeni yılınız kutlu olsun
güzel seneler geçirelim yeni yıl bize istediğimiz herşeyi getirsin
sende evlenebilirsin hadi bakalım bende sonra sıra senle aslıda ve zeynepte :):)
gelinlik belli mi? modeli falan?
evlenmenin son telaşlarında herkes eriyip bitiyo. sen de öyle olursun muhtemelen üzülme :))
o zamann gülçin,tuğba,fatma,zeynep ve ben! diyete kızlar diyete!!DD
İnşallah aslı da güzel mutlu yuvasını kurar.. Benim çok umudum yok nedense bu aile nasıl kabul edicek beni nasıl aşıcaz hiç bilmiyorumkızkardeşi mesaj attı dün gece sakın askere ziyaret etmeye kalkma sakın senden zor ayırıyoruz zaten görürse daha zor koparıcaz ama bir şekilde başarıcaz benim babaanneme dedeme bakacak kız lazım senin gibi üniversite bitirmiş kendi ayakları üstünde duran kız bize yaramaz yazmış.. cevap bile yazmadım arkadaşlar.. Ben aşkım için hep savaştım savaşmaya da devam edicem allah izin verirse de 15 ocakta askerimin kokusunu içime çekicem..
o kızkardeşini boğmak istiyorum
İnşallah aslı da güzel mutlu yuvasını kurar.. Benim çok umudum yok nedense bu aile nasıl kabul edicek beni nasıl aşıcaz hiç bilmiyorumkızkardeşi mesaj attı dün gece sakın askere ziyaret etmeye kalkma sakın senden zor ayırıyoruz zaten görürse daha zor koparıcaz ama bir şekilde başarıcaz benim babaanneme dedeme bakacak kız lazım senin gibi üniversite bitirmiş kendi ayakları üstünde duran kız bize yaramaz yazmış.. cevap bile yazmadım arkadaşlar.. Ben aşkım için hep savaştım savaşmaya da devam edicem allah izin verirse de 15 ocakta askerimin kokusunu içime çekicem..
teşekkür ederimm :))
imkanın varsa numaranı değiştir sana hiç ulaşamasınlar.ciddi söylüyorum.
iki tarafın da ailesi çok önemli bi evlilik için. eğer böyle yaparlarsa maalesef erkek arkadaşın bir süre görüşmemesi gerekebilir. arkanda durmak için de böylesi gerekir belki de.
biz 5sene hep uzaktan ilişkiyi devam ettirdik. ailesi gelmesine o kadar karışıyordu ki anlatamam. ama benim erkek arkadaşım hep kendisi çalıştı kazandı. bana aldığı toplu iğne bile onun emeğinin karşılığıydı. bir süre sonra çok gerildi herşey. onlara gittiğimde annesi bana çok ağır sözler sarf etti. senin annen nasıl salıyor böyle ben olsam hayatta izin vermem dedi onların evindeyken.bir daha da uzuun süre gitmedim. ama hiç erkek arkıma söylemedim. ta ki annemler seni eve davet etti diyene kadar. sonrasında daha çok gerildi. ama ben mutlu oldum. bir daha annesi değil anneme benimle ilgili olaylarda ağzını bile açmadı. hala öyle.[/QUOT
sende çok zor zamanlardan geçmişsin canım inşallah bundan sonra yüzün hep güler.. Numaram taahhütlü olduğu için değiştiremiyorum canım ama eğer numara engelleme varsa onu yapıcam hemen. Bende sevgilimin evine 2 senedir gitmiyorum ailesi hakkında hiçbirşey söylemiyorum böyle mesaj attıklarında bile cevap vermiyorum amaçları onlarla kavga etmemi sağlamak bunu yaparsam bak bize neler diyor saygısız dicekler çünkü karşılık verirsem tutamam kendimi. Ben sadece susuyorum allah büyük biliyor görüyor.. İlahi adalete çok inanırım ben.
bu aileler neden bu kadar karışıyor ya hiç anlamış değilim
sonuçta hiçbiriniz çock değilsiniz yaşınuı başını almış okumuş insanlarsınız ee sevgililerinzde öyle
iyiyi kötüyü farkedebilecek yaştasınız
bu anneler neden böyle yapıyo ya
insan evladının mutluluğunu istemezmi anlayamıyorum
kızlar hiç bir şeyi kafanıza takmaya değmez
daha dün anlattım neler yaşadığımı
ama evlendikten sonra hepsinin kapımın dışında kaldı yuvamızda eşimle mutlu mesut yaşadık
o istemeyenlerde hasetinden çatır çatır çatladılar
inşallah sizde çok çok mutlu olacaksınız burdan nişan düğün bebek haberlerinizi vereceksniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?